Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

TRIPHALAX

120 capsule

In stoc

reglează constipația având un efect blând laxativ, detoxifică colonul, imunostimulator și rejuvenant

6300 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

TriphaLax conține extract de Triphala standardizat cu 40% Taninuri cu efect blând laxativ, care detoxifiază organismul și curață întreg tractul gastrointestinal, îmbunătățeste digestia și susține absorbția nutrienților la nivelul intestinelor, contribuie la eliminarea toxinelor și a depozitelor de grăsime din intestine.  Triphala reglează constipația și nivelul ph-ului din intestine, stimulează peristaltismul (mișcările musculare ale stomacului și intestinelor) eliminând reziduurile alimentare din organism. De asemenea, hrănește microbiomul intestinal și elimină toxinele din ficat susținând astfel digestia.

 

 

Beneficii:

 • Efect blând laxativ

 • Reglează constipația

 • Reduce stările de balonare, flatulență

 • Detoxifică colonul și contribuie la îndepărtarea depozitelor de grăsime și a toxinelor din intestine

 • Sprijină sănătatea florei microbiene intestinale și îmbunătățește digestia

 • Stimulator al metabolismului general (prin creșterea absorbției nutrienților la nivelul mucoasei intestinale)

 • Susține funcțiile ficatului

 • Antioxidant

 • Antiinflamator

 • Antibacterian

 

Triphala în sanskrită înseamnă „trei fructe” și este o formulă de aur din medicina ayurvedică din 3 fructe specifice Indiei:

Amalaki (Emblica Officinalis): este foarte bogat în antioxidanți. Este o sursă abundentă de Calciu și vitamina C, conținând de 30 de ori mai multă vitamina C față de portocale. Susține funcțiile ficatului și sistemul imunitar, fiind un purificator natural al colonului.

Bibhitaki(Terminalia Belerica): are un rol detoxifiant și anti-inflamator. Este util în mod special pentru eliminarea acumulărilor de mucus din organism, curățând astfel sistemul respirator la toate nivelele.

Haritaki (Terminalia Chebula): are efect de curățare, laxativ și purifică astfel colonul și reglează greutatea. Îmbunătățește digestia, reduce nivelul de trigliceride și colesterol. Este recunoscut pentru efectul laxativ fiind des utilizat pentru constipație.

Adjuvant în:

  • Constipație

  • Indigestie

  • Sindromul intestinului iritabil

  • Helicobacter Pylori

  • Crampe Abdominale

  • Detoxifică și tonifică colonul

  • Gastrită

Formula Triphala este menționată în numeroase texte ayurvedice vechi și a rămas neschimbată de mii de ani. În medicina ayurvedică, Triphala este recomandată și pentru stimularea sistemului imunitar, combaterea balonării (efect carminativ), tratamentul diabetului, diverse afecțiuni ale ochilor, îmbunătățirea circulației, îmbunătățirea funcționării glandelor suprarenale și pentru efectul hepatoprotector.

Cele 3 fructe țintesc fiecare diferite sisteme ale organismului, astfel că impreună crează un efect sinergic care curăță și hrănește țesuturile la toate nivelele. Extractul de Triphala conține Taninuri (acid galic), antrachinone, flavonoide, vitamina C, acid linoleic, fosfolipide, polifenoli, glicozide. Această gamă largă de antioxidanti, produși antiinflamatorii, detoxifianți, imunomodulatori și cardio protectori fac din Triphala unul dintre cele mai îndrăgite și utilizate remedii în medicina ayurvedică.

Deși foarte cunoscute pentru efectul de detoxifere și purificare, Triphala are și un efect neașteptat mai puțin comunicat. Odată ce Triphala și-a facut “treaba” în tractul digestiv, țesuturile nu rămân doar curățate ci, prin acțiunea hrănitoare, sunt de asemenea și tonifiate, revigorate și rejuvenate.

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare nr. 15159/13.09.2021

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 3:1 de Triphala (parti egale extrase din 3 mirobalani: Terminalia belerica, Terminalia chebula & Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri                                  330 mg  

AdministrareAdministrare                                    cate 2-3 capsule                   pe zi seara, înainte de culcare, sau dimineața pe stomacul gol                                 


Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții/Contraindicații: Nu se cunosc.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: TRIPHALAX

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

MAGNEZIU ORGANIC

MAGNEZIU ORGANIC

1700 LEI