Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

SLĂBIT, DETOXIFIERE, FRUMUSEȚE

Această gamă conține produse 100% naturale, care vă ajută să vă detoxificați organismul sau să aveți un corp suplu într-un mod sănătos și eficient, care să prevină efectul de yo-yo. Ingredientele din aceste produse sunt noi în România și au efecte revoluționare,  Herbagetica fiind prima companie care a intordus Aloe Ferox în produse.

În plus, acestea sunt gândite și create pentru a atinge o paletă cât mai largă de cerințe și tipologii. Fiecare dintre noi este o ființă unică, căreia i se potrivesc doar anumite plante și suplimente. Nu poate exista un singur produs care să ajute cu aceeași eficiență toți oamenii să își reducă greutatea, deoarece cauzele îngrășării sau ale obezității pot fi extrem de diverse și necesită remedii adecvate.

Majoritatea produselor din această gamă au la bază procesul de detoxifiere. Pentru a slăbi sănătos, este necesar ca organismul să se ”curețe” de toate toxinele și chimicalele pentru ca, apoi, să se adopte un stil de viață sănătos.
În plus, aceste produse inhibă apetitul, pot reduce pofta de dulciuri și accelerează metabolismul.

Sfaturi generale pentru o dietă sănătoasă

Foarte mulți dintre cei care vor să slăbească folosind aceste suplimente naturale cu eficiență dovedită, ne întreabă dacă este necesar să urmeze și o dietă.

Aceste produse naturale au efecte clare de reducere a greutății și în cazul unui regim alimentar obișnuit, fără o reducere drastică a caloriilor, dar și fără excese de hrană. Totuși, efectele cele mai bune și stabilizate pe termen lung sunt obținute atunci când sunt însoțite de un regim alimentar sănătos, care NU presupune nici înfometare, nici calcule complicate ale caloriilor și nici rețete sau scheme complicate.

Cele 3 direcții de urmat pentru o scădere în greutate eficientă și sănătoasă sunt:

1. Consumați suplimente naturale pe bază de plante medicinale, pentru a accelera procesele de detoxifiere care stau  la baza echilibrării eficiente a greutății corporale

2. Mâncați un număr fix de mese pe zi, de regulă 3, pe cât posibil la aceleași ore

3. Consumați alimente sănătoase, cu un indice glicemic scăzut, fără aditivi sintetici, cu cât mai puține grăsimi saturate și proteine din carne.

Acest ultim sfat este și cel mai important în drumul către un corp suplu. Indicele glicemic (IG) este un sistem de clasificare al hranei care conține zaharuri, pe o scară de la 0 la 100, în funcție de viteza cu care fiecare aliment crește glicemia.

S-a descoperit că alimentele foarte prelucrate din dieta omului modern, precum zahărul, făina albă sau produsele de cofetărie au cele mai rele efecte asupra greutății corporale și a stării de sănătate. Astfel, s-a ajuns la concluzia că alimentele cu indice glicemic ridicat sunt o adevărată otravă pentru organism, cu efecte devastatoare asupra sănătății.

Iată doar câteva dintre afecțiunile pe care le poate produce consumul de alimente cu IG ridicat:

- sindrom pre-diabetic, diabet zaharat de tip II

- ateroscleroză, hipertensiune, boală coronariană

- tulburări de somn, tulburări de concentrare, migrene, anxietate

- gastrită, colită de fermentație, sindromul colonului iritabil

- cancere cu determinare hormonală (ovarian, de sân, de prostată, de col uterin)

 

Alimente cu indice glicemic ridicat

Zahăr alb

100

Bere, bere fără alcool

100

Lichioruri, vișinată

100

Amidon modificat

100

Glucoză

100

Făină de orez, de cartofi

95

Amidon

95

Maltodextrină

95

Cartofi prăjiți

90

Pâine din făină albă, fără gluen

85

Covrigei uscați, sticksuri

85

Fulgi de porumb

85

Orez instant sau prefiert

85

Făină albă de grâu

85

Lapte de orez

85

Foietaj, pateuri etc.

85

Pop-Corn

85

Orez expandat

80

Pâine din făină albă cu gluten

75

Piure de cartofi

75

Lasagna

75

Napolitane

70

Gogoși

70

Chipsuri de cartofi

70

Pesmet, Focaccia

70

Orez decorticat

70

Raviolli

70

Ciocolată cu adaos de zahăr

70

Brioșe

70

Curmale uscate

70

Rădăcinoase

70

Risotto

70

 

 

Alimente cu indice glicemic scăzut


Merișoare, caise, mere uscate

35

Fasole, năut

35

Rădăcină țelină, pătrunjel, morcov

35

Mere

35

Smochine

35

Suc de roșii, roșii uscate

35

Gutui

35

Prune

35

Portocale, mandarine

35

Semințe de susan

35

Făină de năut

35

Iaurt, brânză de vaci

35

Orez sălbatic

35

Migdale, semințe de Floarea-Soarelui

35

Quinoa

35

Piersici, nectarine

35

Caise, rodii

35

Fasole verde și mazăre

35

Humus

35

Nucă de cocos

35

Lapte și lapte praf

30

Grapefruit, Pomelo

30

Pere

30

Lapte de ovăz

30

Marmeladă neîndulcită

30

Usturoi

30

Lapte de soia neîndulcit

30

Roșii, ardei

30

Linte verde, galbenă

30

Afine, căpșuni, fragi, coacăze

25

 

Ciocolată neagră

25

Unt de arahide, alune

25

Făină de soia

25

Zmeura, mure, dude

25

Cireșe, vișine

25

Lămâie și suc de lămâie

20

Cacao pudră

20

Vinete, dovlecel

20

Anghinare

20

Ceapă, praz

15

Castraveți, pepene, conopidă murată

15

Nuci, arahide, migdale, caju, fistic

15

Tofu

15

Măsline

15

Tărâțe

15

Roșcove

15

Castraveți, ridichi

15

Ghimbir proaspăt

15

Germeni de grâu

15

Ceapă verde, usturoi verde

15

Macriș

15

Avocado

10

Oțet de mere, de struguri

5

Pătrunjel, oregano, cimbru etc.

 

5