SLĂBIT, DETOXIFIERE, FRUMUSEȚE
Această gamă conține produse 100% naturale, care vă ajută să vă detoxificați organismul sau să aveți un corp suplu într-un mod sănătos și eficient, care să prevină efectul de yo-yo. Ingredientele din aceste produse sunt noi în România și au efecte revoluționare, Herbagetica fiind prima companie care a intordus Aloe Ferox în produse.
În plus, acestea sunt gândite și create pentru a atinge o paletă cât mai largă de cerințe și tipologii. Fiecare dintre noi este o ființă unică, căreia i se potrivesc doar anumite plante și suplimente. Nu poate exista un singur produs care să ajute cu aceeași eficiență toți oamenii să își reducă greutatea, deoarece cauzele îngrășării sau ale obezității pot fi extrem de diverse și necesită remedii adecvate.
Majoritatea produselor din această gamă au la bază procesul de detoxifiere. Pentru a slăbi sănătos, este necesar ca organismul să se ”curețe” de toate toxinele și chimicalele pentru ca, apoi, să se adopte un stil de viață sănătos.
În plus, aceste produse inhibă apetitul, pot reduce pofta de dulciuri și accelerează metabolismul.
Sfaturi generale pentru o dietă sănătoasă
Foarte mulți dintre cei care vor să slăbească folosind aceste suplimente naturale cu eficiență dovedită, ne întreabă dacă este necesar să urmeze și o dietă.
Aceste produse naturale au efecte clare de reducere a greutății și în cazul unui regim alimentar obișnuit, fără o reducere drastică a caloriilor, dar și fără excese de hrană. Totuși, efectele cele mai bune și stabilizate pe termen lung sunt obținute atunci când sunt însoțite de un regim alimentar sănătos, care NU presupune nici înfometare, nici calcule complicate ale caloriilor și nici rețete sau scheme complicate.
Cele 3 direcții de urmat pentru o scădere în greutate eficientă și sănătoasă sunt:
1. Consumați suplimente naturale pe bază de plante medicinale, pentru a accelera procesele de detoxifiere care stau la baza echilibrării eficiente a greutății corporale
2. Mâncați un număr fix de mese pe zi, de regulă 3, pe cât posibil la aceleași ore
3. Consumați alimente sănătoase, cu un indice glicemic scăzut, fără aditivi sintetici, cu cât mai puține grăsimi saturate și proteine din carne.
Acest ultim sfat este și cel mai important în drumul către un corp suplu. Indicele glicemic (IG) este un sistem de clasificare al hranei care conține zaharuri, pe o scară de la 0 la 100, în funcție de viteza cu care fiecare aliment crește glicemia.
S-a descoperit că alimentele foarte prelucrate din dieta omului modern, precum zahărul, făina albă sau produsele de cofetărie au cele mai rele efecte asupra greutății corporale și a stării de sănătate. Astfel, s-a ajuns la concluzia că alimentele cu indice glicemic ridicat sunt o adevărată otravă pentru organism, cu efecte devastatoare asupra sănătății.
Iată doar câteva dintre afecțiunile pe care le poate produce consumul de alimente cu IG ridicat:
- sindrom pre-diabetic, diabet zaharat de tip II
- ateroscleroză, hipertensiune, boală coronariană
- tulburări de somn, tulburări de concentrare, migrene, anxietate
- gastrită, colită de fermentație, sindromul colonului iritabil
- cancere cu determinare hormonală (ovarian, de sân, de prostată, de col uterin)
Alimente cu indice glicemic ridicat
Zahăr alb |
100 |
Bere, bere fără alcool |
100 |
Lichioruri, vișinată |
100 |
Amidon modificat |
100 |
Glucoză |
100 |
Făină de orez, de cartofi |
95 |
Amidon |
95 |
Maltodextrină |
95 |
Cartofi prăjiți |
90 |
Pâine din făină albă, fără gluen |
85 |
Covrigei uscați, sticksuri |
85 |
Fulgi de porumb |
85 |
Orez instant sau prefiert |
85 |
Făină albă de grâu |
85 |
Lapte de orez |
85 |
Foietaj, pateuri etc. |
85 |
Pop-Corn |
85 |
Orez expandat |
80 |
Pâine din făină albă cu gluten |
75 |
Piure de cartofi |
75 |
Lasagna |
75 |
Napolitane |
70 |
Gogoși |
70 |
Chipsuri de cartofi |
70 |
Pesmet, Focaccia |
70 |
Orez decorticat |
70 |
Raviolli |
70 |
Ciocolată cu adaos de zahăr |
70 |
Brioșe |
70 |
Curmale uscate |
70 |
Rădăcinoase |
70 |
Risotto |
70 |
Alimente cu indice glicemic scăzut
Merișoare, caise, mere uscate |
35 |
Fasole, năut |
35 |
Rădăcină țelină, pătrunjel, morcov |
35 |
Mere |
35 |
Smochine |
35 |
Suc de roșii, roșii uscate |
35 |
Gutui |
35 |
Prune |
35 |
Portocale, mandarine |
35 |
Semințe de susan |
35 |
Făină de năut |
35 |
Iaurt, brânză de vaci |
35 |
Orez sălbatic |
35 |
Migdale, semințe de Floarea-Soarelui |
35 |
Quinoa |
35 |
Piersici, nectarine |
35 |
Caise, rodii |
35 |
Fasole verde și mazăre |
35 |
Humus |
35 |
Nucă de cocos |
35 |
Lapte și lapte praf |
30 |
Grapefruit, Pomelo |
30 |
Pere |
30 |
Lapte de ovăz |
30 |
Marmeladă neîndulcită |
30 |
Usturoi |
30 |
Lapte de soia neîndulcit |
30 |
Roșii, ardei |
30 |
Linte verde, galbenă |
30 |
Afine, căpșuni, fragi, coacăze |
25 |
Ciocolată neagră |
25 |
Unt de arahide, alune |
25 |
Făină de soia |
25 |
Zmeura, mure, dude |
25 |
Cireșe, vișine |
25 |
Lămâie și suc de lămâie |
20 |
Cacao pudră |
20 |
Vinete, dovlecel |
20 |
Anghinare |
20 |
Ceapă, praz |
15 |
Castraveți, pepene, conopidă murată |
15 |
Nuci, arahide, migdale, caju, fistic |
15 |
Tofu |
15 |
Măsline |
15 |
Tărâțe |
15 |
Roșcove |
15 |
Castraveți, ridichi |
15 |
Ghimbir proaspăt |
15 |
Germeni de grâu |
15 |
Ceapă verde, usturoi verde |
15 |
Macriș |
15 |
Avocado |
10 |
Oțet de mere, de struguri |
5 |
Pătrunjel, oregano, cimbru etc.
|
5 |