SILICIU ORGANIC

120 capsule

In stoc

Susţine sănătatea pielii, a părului, a unghiilor stimulând producţia de colagen, asigură funcţionarea normală a sistemului urinar

5100 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Siliciul Organic stimulează producţia de colagen care este foarte importantă pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii părului, a pielii şi a unghiilor. Extractul de Coada-Calului în care se regăseşte Siliciul Organic împiedică îmbătrânirea prematură a pielii şi contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

 

siliciu organic

Contribuie la:

  • susţinerea sănătăţii pielii, unghiilor şi a părului

-   stimulează producţia de colagen

  • refacerea ţesutului osos distrus

-   favorizează asimilarea calciului

  • funcţionarea normală a sistemului urinar, asigurând drenarea lichidelor corporale
  • hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive
  • protejarea organismului împotriva stresului oxidativ
  • protecţia sistemului cardiovascular

-   tonifiază vasele de sânge

  • protecţia organismului împotriva acţiunii radicalilor liberi

-   datorită conţinutului ridicat de bioflavonoizi şi nutrienţi Siliciul organic are capacitatea de a regla metabolismul celular şi de a întări peretele celular

 

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):
Siliciul 
este unul dintre elementele de bază în construirea corpului nostru. Totuşi, Siliciul este adesea deficitar în organism. Toate ţesuturile elastice care intră în compoziţia oaselor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sânge sunt constituite dintr-o adevărată matrice de Siliciu, de care sunt fixate apoi celelalte elemente.

siliciu naturalExtractul pulbere este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin procesul de atomizare. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. Extractul pulbere, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, este asimilat aproape instantaneu de organism.  

La naştere avem o cantitate foarte mare de Siliciu în organism şi cantităţi relativ reduse de calciu. Apoi, cu cât înaintăm în vârstă cu atât cantitatea de Siliciu din organism scade în timp ce cantitatea de calciu creşte. Datorită acestei cantităţi mărite de Siliciu din organism, rănile unui copil se vindecă mult mai rapid decât cele ale unui adult.  

Organismul uman are capacitatea de a asimila doar Siliciul aflat în forma organică, însă acesta este tot mai greu de găsit în hrana chimizată şi rafinată a omului modern. 

Diferența dintre Siliciul Organic și alte forme de Siliciu:
Oamenii de ştiinţă, cum ar fi cercetătorul francez Loic Le Ribault, au studiat zeci de ani pentru a afla cum se transformă Siliciul mineral în Siliciul Organic. Ei au aflat că doar foarte puţine bacterii, câteva alge şi câteva plante inferioare sunt capabile să asimileze Siliciul din sol, toate celelalte organisme fiind dependente de capacitatea acestora de a metaboliza acest mineral. Din păcate, alimentaţia contemporană conţine foarte puţin Siliciu Organic.

Deficitul de Siliciu în organism:
Privarea de Siliciu Organic duce, în timp, la apariţia unor tulburări şi afecţiuni extrem de diverse. Primul simptom este incapacitatea organismului de a asimila Calciul, Fosforul şi Magneziul. Apoi, cea care are de suferit este pielea, care devine uscată şi îmbătrâneşte prematur, pierzându-şi elasticitatea şi fiind expusă la riscuri ridicate de a fi afectată de boli cum ar fi psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Rând pe rând, părul, unghiile, oasele şi articulaţiile sunt slăbite şi devin vulnerabile la boli datorită lipsei de Siliciu. În ultima instanţă apar bolile cardiovasculare şi cele ale aparatului respirator (bronşită, astm).

 

Adjuvant în:

  • exfolierea unghiilor, căderea părului
  • bolile autoimune (psoriazisiliciu herbageticas, acnee, eczemă alergică)
  • lipsă de calciu
  • ateroscleroză, arterită
  • accident vascular (prevenirea și combaterea sechelelor)
  • colesterol mărit
  • rupturi musculare, luxații, ruperi de ligament
  • osteoporoză
  • reumatism (artrită și poliartrită reumatoidă)
  • afecțiuni virale (hepatită, gripă, papilomatoză, etc.)
  • arsuri
  • colagenoza
  • intoxicații cu aluminiu
  • alergie cutanata
  • psoriazis

 

 

Beneficiile Siliciului:

Siliciul intensifică acţiunile Fierului, Calciului, Magneziului, Potasiului şi Borului în organism. 

Siliciul este unul dintre factorii esenţiali în reconstrucţia oaselor rupte, în vindecarea tăieturilor sau arsurilor. Datorită rolului pe care îl joacă în integritatea oaselor, pereţilor arteriali, dinţilor, gingiilor, pielii, părului şi unghiilor, Siliciul a fost utilizat şi pentru a reduce eczemele şi psoriazisul. 

Siliciul Organic are, de asemenea, un rol esenţial în funcţionarea sistemului imunitar. La persoanele cu un stil de viaţă nesănătos, concentraţia de Siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare, iar o dată cu pierderea siliciului, organismul se degradează cu o viteză direct proporţională.

Siliciul Organic ajută, de asemenea, la îmbunătăţirea sistemului cardiovascular. Conform cercertărilor, concentraţia de Siliciu din vasele de sânge ale persoanelor care nu suferă de boli de inimă este de până la 14 ori mai mare decât în cazul persoanelor care suferă de astfel de afecţiuni.

Siliciul Organic joacă un rol important în eliminarea acumulărilor de aluminiu, factor care determină diverse forme de senilitate inclusiv, Alzheimer. 

Nu în ultimul rând, Siliciul redă strălucirea naturală a pielii, părului şi unghiilor, protejându-le de diverse infecţii şi ajutându-le să rămână frumoase şi puternice. 

 

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. 5975/ 23.09.2011.

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

vitamine minerale organice
Coada-calului (Equisetum arvense) extract standardizat cu min. 7% Siliciu                                  150 mg  
Coada-calului  (Equisetum arvense) pulbere din părţi aeriene                                          150 mg  

Administrare

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                  capsula herbagetica

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                  capsula vegetala

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauţii și contraindicații: Edem cardio-renal, litiază renală. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează.

Păreri

Rodica:
Rating
"Am avut mereu pielea uscata chiar daca beau destul de multa apa. De cand am inceput sa iau Siliciu Organic, am observat ca pielea este mai fina si in plus de asta nici unghiile nu mi se mai rup." (Adaugat la data 06.01.2017)
Stefania:
Rating
"Recomand Siliciu Organic, eu am reusit sa scap de problema caderii parului in numai 5 saptamani." (Adaugat la data 06.01.2017)
Emilia – Suceava:
Rating
"Am ales sa iau Siliciu Organic pentru ca imi cadea foarte tare rau parul. Dupa o luna de la administrare, parul meu meu este mult mai rezistent si nu mai cade asa de mult.

" (Adaugat la data 24.08.2016)
Irina –Deva:
Rating
"Pentru a-mi proteja pielea dupa expuneri la soare, am luat Siliciu Organic. Pielea nu mai este uscata si are un aspect fin." (Adaugat la data 12.08.2016)
Luana –Brasov:
Rating
"La recomandarea coafezei , am inceput sa iau Siliciu Organic. Firul de par a devenit mai rezistent si nu a mai cazut asa de mult." (Adaugat la data 04.08.2016)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: SILICIU ORGANIC

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating