SERENIS+

60 capsule

In stoc

Reduce anxietatea, îmbunătățește somnul, previne atacurile de panică, antidepresiv, calmant natural, sedative naturale

3100 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Serenis+ are în componenţa sa extracte din plante cu o acţiune echilibrantă psiho-emoţională. Mai exact, este o combinaţie de plante medicinale şi extracte din plante medicinale, cu efecte de eliminare a stărilor de anxietate şi de panică, precum şi de stabilizare a stării emoţionale. 

Contribuie la:

  • reducerea stresului, anxietăţii, iritabilităţii şi a pesimismului
  • creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
  • îmbunătăţirea calităţii somnului, reducând tulburările de somn
  • micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină

Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin procesul de atomizare. Produsul obţinut este complet natural, nu mai conţine apă, alcool sau celuloză şi este asimilat aproape instantaneu de organismExtractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere din plantă.

Extractul de Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Teiul asigură un somn adânc şi odihnitor, datorită substanţelor active conţinute, de aceea este ideal pentru persoanele care suferă de oboseală cronică, anxietate ori insomnie, precum şi pentru cei hiperactivi.

Adjuvant în:

  • tulburări de somn pe fond anxios
  • instabilitate emoţională
  • stres, boli somatice care apar pe fondul anxietăţii (tulburări de tranzit intestinal, migrene, migrenă biliară, apetit alimentar oscilant, indigestie, dispepsie)
  • tulburări compulsive
  • iritabilitate psihică
  • pavor nocturn


Extractul de Sunătoare
, cu 0,3% hipericină, vine să completeze acţiunea Passiflorei. Sunătoarea are o puternică acţiune antidepresivă şi îmbunătăţeşte anumite abilităţi cognitive, cum ar fi atenţia, discernământul sau capacitatea de concentrare. Testele clinice arată că extractul din această plantă are efecte puternice în sindroamele anxios-depresive și în bolile somatice (gastrită, ulcer, tulburări hepato-biliare) generate de stres. De asemenea, sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn.

Roiniţa are o acţiune uşor sedativă şi de relaxare asupra sistemului nervos central, fiind un excelent adjuvant în tulburările pe fond nervos. Este un excelent remediu pentru nervi, calmând tensiunea şi stările de anxietate. Efectele sale relaxante fac din roiniţă un bun remediu pentru durerile de cap şi migrene. De asemenea, este foarte bună şi pentru problemele digestive asociate cu stresul, cum ar fi scăderea poftei de mâncare, greaţă şi gastrită.

Isopul, folosit încă din antichitate ca o plantă purificatoare, este recomandat în cazul emoţiilor puternice, stărilor de frică, fobiilor, comportamentului obsesiv-compulsiv. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negre şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.


Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5976/
23.09.2011.compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1                                   131,25 mg   
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)  pulbere din părţi aeriene                                          43,75 mg  
Roiniţă (Melissa officinalis) pulbere din părţi aeriene                                  43,75 mg   
Sunătoare (Hypericum perforatum)  extract standardizat cu min. 0,3% hipericină                43,75 mg   
Tei  (Tilia platyphyllus) pulbere din flori          43,75 mg   
Isop (Hyssopus officinalis)  pulbere din părţi aeriene                                          43,75 mg  

Administrare

Administrare                                   1 capsulă                  de 3 ori pe zi                                  

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacționa cu medicamente sau suplimente alimentare cu acțiune sedativă, tranchilizantă, antidepresivă, la administrarea concomitentă. Poate afecta reflexele conducătorilor auto și ale persoanelor care manipulează utilaje. Poate produce fotosensibilitate la nivelul retinei și al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei.

Contraindicații: Nu se administrează copiilor.

Păreri

Gabriela:
Rating
"Am reusit sa depasesc foarte bine starile de anxietate si de nervozitate permanenta, cu ajutorul produsului dvs Serenis." (Adaugat la data 19.08.2016)
Felicia – Mures:
Rating
"De cand am inceput sa iau Serenis, ma simt mult mai linistita si nu ma mai enervez asa de usor." (Adaugat la data 12.08.2016)
Florin:
Rating
"Am trecut printr-o perioada foarte obositoare si stresanta, iar pe langa asta, a trebuit sa ma las de fumat. Am reusit sa imi controlez starea cu serenis. Nu am mai fumat de 1 an si voi continua sa nu o mai fac!" (Adaugat la data 04.02.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: SERENIS+

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating