Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

REGLATENS FORTE

120 capsule

In stoc

Reglează tensiunea arterială, scade tensiunea arterială, vasodilatator natural

6700 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Reglatens Forte are o formulă concentrată cu 4 extracte naturale intense care acționează sinergic pentru reducerea hipertensiunii arteriale: Talpa-Gâștei, Păducel, Mătase de porumb și Valeriană – compoziție cu 100% extracte.

 

Beneficii :

 • Stabilizează presiunea sângelui
 • Asigură funcționarea normală a sistemului cardiovascular
 • Menține sănătatea vaselor de sânge
 • Asigură elasticitatea vaselor capilare
 • Protejează și susține organismul în situațiile de stres fizic și psihic
 • Ajută la recuperarea fizică și mentală a organismului
 • Susține sistemul nervos

Extractul de Talpa-Gâștei este considerat „stăpânul inimii” căci are capacitatea de a stopa dezvoltarea aterosclerozei, reduce palpitațiile inimii, stabilizând ritmul cardiac și previne formarea cheagurilor de sânge, prevenind atacurile de cord. Extractul de Talpa-gâștei este eficient și pentru a stimula circulația periferică deficitară, fiind de ajutor pentru persoanele care au „mâini și picioare reci” sau prezinta riscul de formare a varicelor.

 

Extractul de Păducel, supranumit și „leacul minune care vindecă inima”, reduce simptomele asociate insuficienței cardiace, dilatează vasele de sânge și reduce valorile colesterolului LDL. În mod natural, conține un complex de substanțe active care reglează atât activitatea inimii și cât și cea a sistemului cardiovascular, cât și a sistemului nervos.

Extractul de Mătase de porumb este „elixir pentru curățarea inimii” pentru că are o eficiență ridicată în a elimina excesul de fluide din corp, scade tensiunea arterială și are efect tonic asupra inimii.  Datorită efectului de eliminare a excesului de lichide din organism, este o soluție foarte bună pentru a stimula circulația, pentru a elimina toxinele și acidul uric, pentru a reduce edemul de la nivelul membrelor inferioare, inflamația și senzația de greutate din picioare. Aceste efecte aduc beneficii pozitive sistemului circulator, inclusiv la nivelul de a reduce hipertensiunea arterială.

 

Adjuvant în:

 • Hipertensiune arterială

 • Tulburări cardiovasculare pe fond nervos

 • Palpitații

 • Aritmii

 • Insuficiență cardiacă

 • Colesterol ridicat

 • Ateroscleroză

 • Cardiomiopatie

 • Stres, anxietate, tulburări emoționale puternice

 

Extractul de Valeriană sau „doctorul inimii” reduce stările de anxietate diminuează efectele trăirilor emoționale puternice care pot crește tensiunea. Astfel, scade riscul de apariție a afecțiunilor cardiovasculare declanșate pe fond nervos. Valeriana a dovedit, în urma cercetărilor, proprietăţi neuro-sedative la nivelul encefalului, proprietăţi hipnotice şi calmante asupra sistemului nervos, fără a crea efecte adverse sau dependență. Este adesea folosită pentru a reduce nevrozele, stările de anxietate, insomnia sau atacurile de panică, care pot declanșa la rândul lor afecțiuni vasculare, tensiune ridicată și artimii.

 

Produs notificat de SNPMAPS, Notificare nr.14225/09.10.2020

 

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Talpa-gâştei  (Leonurus cardiaca) extract 4:1 din frunze                  180 mg  
Matase de Porumb   (Zea mays) extract 5:1                                    60 mg  
Păducel (Crataegus Monogyna) extract 4:1 din fructe                 120 mg  
Extract 6:1 Valeriana   (Valeriana officinalis)                                    40 mg  

Administrare

Administrare                                   1-3 capsule                   pe zi                                  capsula herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: În cazuri foarte rare, care ţin de o sensibilitate individuală, poate produce tahicardie, scăderea puternică a tensiunii arteriale, stări de agitaţie psihomotorie, caz în care administrarea va fi întreruptă.

Contraindicații: Nu se cunosc.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: REGLATENS FORTE

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating