Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

PARASITES 12 120+120 DETOX FORTE

120 capsule + 120 capsule

In stoc

detoxifiant intestinal ce ameliorează senzațiile neplăcute cauzate de prezența paraziților, reface flora intestinală și îmbunătățește producția de anticorpi.

15200 LEI

11400 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Pachet Imunizare-Deparazitare pentru întreaga familie PARASITES12

Parasites 12 elimină paraziții intestinali și crește imunitatea organismului. Parasites 12 este un detoxifiant intestinal ce ameliorează simptomele neplăcute cauzate de prezența paraziților, reface flora intestinală și îmbunătățește producția de anticorpi.

Intestinele curate, bază pentru imunitate!

Sistemul imunitar este legat de buna funcționare a microflorei intestinale. Sănătatea colonului este astfel determinantă pentru o bună imunitate.Flora intestinală contribuie în mod esenţial la imunizarea organismului, datorită  bacteriilor existente la nivelul tractului digestiv şi sprijinul pe care acestea îl oferă în funcţionarea corectă a organelor interne.

Pachetul conține:

 • Parasites12 la 60 capsule: 2 buc

Formula concentrată, cu 12 extracte intense naturale este ușor de administrat:

-          1 capsula pe zi timp de 30 de zile, pentru adulți și copii de peste 5 ani.

Parasites 12 este un produs 100% natural, recomandat în două cure pe an, primăvara și toamna.

Parasites 12 Detox Forte este o formulă originală, 100% naturală, ce conține 12 extracte forte din plante medicinale cu rol antiparazitar. Este un puternic detoxifiant intestinal ce ameliorează senzațiile neplăcute cauzate de prezența paraziților, reface flora intestinală și îmbunătățește producția de anticorpi.

Cuișoarele

sunt cunoscute ca ”regele care omoară paraziții intestinali” datorită proprietăților remarcabile antiparazitare. Uleiul conținut de cuișoare are ca și compus principal eugenolul, care are rolul de a îmbunătăți secreția acidului clorhidric și a ucide viermii intestinali. Este o substanţă anestezică și antiseptică ce ajută la combaterea infecțiilor și inflamațiilor și ajută la restaurarea florei intestinale.

 

Usturoiul

Cea mai veche utilizare a usturoiului este ca vermifug, datorită alicinei, cel mai puternic compus din compoziția acestuia. Alicina stimulează, de asemenea, pereţii stomacului și ai intestinelor pentru a secreta enzime digestive ce ajută la refacerea organismului după eliminarea paraziților.

Pelinul negru

are o acțiune gastro-intestinală complexă, fiind utilizat ca stimulent digestiv ce favorizează eliminarea paraziților intestinali, datorită uleiului eteric din compoziție ce are proprietăți dezinfectante, laxative, depurative și stomahice.

Grapefruitul

Extractul de grapefruit este un puternic inhibator împotriva parazițiilor datorită antioxidanților și fi tonutrienților din componență. Menține flora intestinală ajutând la reglarea acesteia, fiind foarte bine tolerat de corpul uman.

Semințele de dovleac

și-au dovedit efi ciența în caz de parazitoze cu giardia, oxiuri și tenie. Acest efect este conferit de prezența unui aminoacid, cucurbitina, care „paralizează” viermii intestinali, eliminându-i.

 

 

Adjuvant în: 

 • elimină paraziții și viermii intestinali
 • detoxifierea tractului intestinal
 • funcţionarea normală a sistemelor digestiv și hepatobiliar
 • deficiențe imunitare
 • sănătatea florei intestinale

 Contribuie la:

 • amelioreză simptomele infestării cu paraziți și viermi intestinali
 • detoxifiant
 • antioxidant
 • creșterea imunitatății organismului
 • creșterea producției de anticorpi
 • refacerea florei intestinale


 

 

 

Cimbrul

are proprietăţi antibacteriene și carminative. Stimulează digestia și creează un mediu neprielinic pentru paraziţii intestinali. Acesta inhibă dezvoltarea paraziților intestinali și paralizează centrii nervoși ai viermilor, ajutând la eliminarea lor.

Gențiana

este un remediu excelent în uciderea viermilor intestinali și a paraziților. Amarogentina, principiul amar regăsit în rădăcina acestei plante este un tonic digestiv extrem de puternic, care ajută tranzitul și reduce simptomele asociate infestării cu paraziți.

Menta

are o acțiune antihelmintică datorită prezenței compușilor flavonoizi ce stimulează secreția de bilă și a taninurilor ce au proprietăți spasmolitice și produc o ușoară anestezie a mucoasei gastrice ajutând la uciderea paraziților.

Feniculul

elimină paraziții și facilitează eliminarea rapidă a acestora. Feniculul ajută la relaxarea mușchilor din organism și conține nutrienți anti-inflamatori, antioxidanți și antispastici, care ajută la calmarea tractului digestiv.

Piperul negru

Capsicina din piperul negru, cea care dă senzația de “căldură”, omoară viermii intestinali și ajută la digestie. Este responsabilă de stimularea papilelelor gustative transmiţând semnale stomacului pentru creșterea cantităţii de acid clorhidric secretat. Piperina este cea care ajută toate celelalte ingrediente la o acțiune sinergică și o absorbție mult mai puternică.

Schinduful

Schinduful este un agent antimicrobial și antiparazitic care elimină viermii, ajutând la producția de fluide digestive care facilitează digestia și asimilarea substanțelor nutritive. Diosgenina, hormonul prezent în schinduf, inhibă efectele pe care toxinele viermilor le au asupra mucoasei colonului, protejându-l de reabsorbția acestora. Schinduful are și rol ușor laxativ.

 

Salvia

Încă din antichitate salvia este un remediu celebru pentru tratarea tuturor problemelor digestive, mai ales a infestărilor cu viermi paraziți, a diareei, a colitei de fermentație și a diferitelor infecții ale tubului digestiv, reducând fl atulența, diareea și vărsăturile, arsurile stomacale și balonările.

 Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr 11157/13.07.2017

 

 

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă


Cuișoare (Syzygium aromaticum) extract 4:1          120 mg   
Usturoi (Allium sativum) extract standardizat cu 1% alicină          60 mg   
Pelin Negru (Artemisia vulgaris) extract 4:1          50 mg   
Grapefruit (Citrus Paradisi) extract standardizat cu 45% flavonoide          40 mg   
Semințe de dovleac (Cucurbita maxima) extract 4:1          30 mg   
Cimbru (Thymus vulgaris L.) extract standardizat cu minim 0.2% timol          25 mg   
Gențiană (Gentiana Lutea) extract 4:1          25 mg   
Mentă (Mentha longifolia) extract 4:1          20 mg   
Fenicul (Foeniculum vulgaris L.) extract 4:1 cu minim 0,5% ulei esențial          20 mg   
Piper Negru (Piper Nigrum) extract standardizat cu 5% piperină          20 mg   
Schinduf (Trigonella foenum-graecum) extract standardizat cu minim 50% saponine          20 mg   
Salvie (Salvia officinalis L.) extract 4:1          20 mg   

Administrare

Administrare:                                   1 capsulă                   pe zi, timp de 30 de zile                                 

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauţii: A nu se administra mai mult de 30 de zile consecutive.

Contraindicaţii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare din componente, decât la recomandarea medicului de specialitate.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: PARASITES 12 120+120 DETOX FORTE

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating