Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Vitamine si Minerale Organice

Vitaminele și Mineralele Organice de la Herbagetica au în componența lor doar nutrienți proveniți din surse vii (plante medicinale, alge marine, magneziu marin, drojdie-de-bere), nu au efecte adverse, compoziția lor fiind 100% naturală.

Biodisponibilitatea vitaminelor și mineralelor organice este cu aproximativ 35% mai mare față de cea a celor de sinteză. Acest grad ridicat de absorbție garantează o încărcare mai eficientă a organismului cu substanțele de care are nevoie.

  • SUPER SHILAJIT MUMIO

    120 capsule
    imunostimulator, revitalizant, energizant, neurogenerator ...

    10400 LEI

   Herbagetica vă oferă o gamă variată de produse, special create pentru a sprijini organismul în obținerea tuturor vitaminelor și mineralelor esențiale pentru funcționarea optimă. Descoperiți gama noastră de vitamine și minerale naturale, inclusiv multivitaminele și mineralele concepute pentru a satisface nevoile individuale ale organismului.

 

  Recomandăm cu căldură utilizarea complexelor de vitamine și minerale, care conțin o combinație perfect echilibrată de nutrienți esențiali într-o singură capsulă. Aceste formule sunt concepute pentru a asigura o absorbție optimă a nutrienților, garantând beneficii maxime din suplimentarea cu vitamine și minerale.

   Suntem mândri să vă oferim produse de înaltă calitate, concepute pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea și vitalitatea. Descoperiți beneficiile calciului organic, care contribuie la diminuarea demineralizării corpului și la echilibrarea greutății, magneziului organic, care îmbunătățește funcțiile sistemelor nervos, muscular și osos, precum și vitaminei D3 esențiale pentru absorbția și fixarea calciului și fosforului.

 

    Experimentați beneficiile vitaminei C organice, care susține sistemul imunitar și stimulează producția de colagen, seleniului organic cu proprietăți antioxidante și efect antitumoral, și siliciului organic, care reduce procesul de îmbătrânire și stimulează producția de colagen. Descoperiți calitatea și eficiența suplimentelor minerale naturale oferite de Herbagetica pentru a vă bucura de o stare de sănătate optimă. Mulțumim pentru încrederea acordată!