imunostimulator


chemoprotector

 

ONCOLOGY STEM

60 capsule

In stoc

Stimulează factorul de necroză tumorală, fortifică sistemul imunitar, chelator de metale grele

4900 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

În produsul Oncology Stem, Alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Chlorella, cu Cartilajul de Rechin şi Seleniu Organic. Toate componentele inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea şi extinderea tumorilor, previn metastazele şi recidivele bolii canceroase.

 

Contribuie la:

 • stimularea producţiei de Celule Stem adulte

-   pigmenţii albaştri şi verzi conţinuţi de Alga AFA stimulează producţia de Celule Stem din măduva spinării, iar polizaharidele stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organelor afectate

 • stimularea factorului de necroză tumorală

-   inhibă vascularizarea tumorilor şi înmulţirea celulelor maligne, având un puternic efect anti-tumoral

 • foritificarea şi modularea sistemului imunitar

-   stimulează producerea de interferon

-   stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus

 • chelarea de metale grele
 • reducerea inflamaţiilor

-   Alga AFA stimulează celulele albe şi inhibă activitatea dioxidului de carbon în organism, prevenind inflamaţiile

 • stimularea apoptozei celulelor tumorale
 • potenţarea acţiunii tratamentelor oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe  

 Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional):

Cercetările medicale aduc statistici îngrijorătoare legate de cancer, care devine o ameninţare tot mai mare la nivel global. Specialiştii susţin că până în 2030 cancerul va deveni un flagel ce se va răspândi în toată lumea, numărul cazurilor urmând să crească cu 50%.

 

 

Alga AFA este recunoscută ca fiind cel mai puternic citostatic natural vegetal, cu rezultate uimitoare în tratarea bolnavilor de cancer şi leucemie. Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp, Celulele Stem produse stimulând regenerarea ţesuturilor afectate. Celulele Stem au capacitatea de a se multiplica, putându-se diferenţia, crea şi reface orice organ sau ţesut din corpul uman.

Datorită acestei proprietăţi, Alga AFA s-a dovedit că are efecte reale în tratamentul cancerului, observându-se regresii ale tumorilor.

Alga AFA este recunoscută pentru numeroasele substanţe active din compoziţie (27 de minerale naturale esenţiale, 12 vitamine şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor) care sunt foarte uşor absorbite de organism. Singurul loc din lume unde creşte în condiţii optime este lacul vulcanic Klamath din SUA.

Adjuvant în:

 • boală canceroasă cu diferite localizări (plămâni, sân, ovare, colon, piele, etc.)
 • leucemie
 • cancer la prostata
 • tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame, chisturi etc.)
 • convalescenţă în boala canceroasă (prevenirea recidivelor)
 • deficienţe imunitare
 • cancer pulmonar
 • cancer
 • fibromul uterin

 

Principalele beneficii ale extractului de Ganoderma sunt legate de prevenirea şi tratarea cancerului. În urma unor studii realizate pe pacienţii bolnavi de cancer pulmonar şi de colon, cărora li s-a administrat ganoderma, s-a observat o îmbunătăţire a sistemului imunitar şi a stării generale, micşorând riscul infecţiilor.

 

Chlorella necrozează celulele care au suferit mutaţii şi inhibă înmulţirea celulelor maligne, având un puternic efect anti-tumoral. Chlorella este bogată în vitamine şi minerale, mai ales în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc. Ajută la purificarea sângelui şi ţesuturilor, asigurând o mai bună oxigenare.

 

Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutându-l astfel să lupte împotriva celulelor canceroase. Spirulina este o microalgă foarte bogată în fier, betacaroten, minerale şi vitamine. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului, eliminând metalele grele şi alţi poluanţi.

 

Pulberea din Cartilaj de Rechin distruge celulele canceroase şi stimulează sistemul imunitar. Este cunoscută pentru acţiunea de a împiedica formarea vaselor de sânge în tumori, inhibându-le dezvoltarea. În plus, clorofila din alge are o acţiune detoxifiantă puternică, ce completează efectul cartilajului.

 

Extractul de Drojdie-de-bere cu Seleniu organic are efecte puternice atât în prevenirea, cât şi în tratarea cancerului deja existent. Este un remediu eficient în terapiile de iradiere, efectele secundare fiind diminuate, reduce inflamaţiile şi atrofiile pielii.

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5227/ 28.10.2011.

 *Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Mai multe informatii

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA  (Aphanizomenon flos-aquae)                                  87,5 mg  
Ganoderma  (Ganoderma lucidum) extract 6:1                                          87,5 mg  
Cartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină                                                                    87,5 mg  
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu                43 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                  26 mg  
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine                17,5 mg  

Administrare

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                 

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                 


Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmează tratament medicamentos cu imunomodulatoare. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.


Contraindicaţii: Hipercalcemie.

Păreri

Natalia:
Rating
"Mama mea se afla in tratament cu Oncology Stem si Afa Stem Complex. Produsle le iau de 2 luni de zile si se simte foarte bine; este mai energica, nu mai are stari de rau si analizele dupa operatie au indicat ca markerii tumorali au scazut considerabil." (Adaugat la data 12.07.2016)
Raluca:
Rating
"Am fost diagnosticata cu fibrom uterin. Am inceput sa administrez de 3 saptamani , o doza de soc de Oncology Stem impreuna cu Seleniu Organic. Medicul a fost mirat cand am refacut analizele de faptul ca acesta s-a micsorat" (Adaugat la data 29.06.2016)
stanciu luminița :
"Am început tratament cu oncology stem si ma simt foarte bine am început de la 1 martie câte 3 capsule pe zi " (Adaugat la data 03.04.2016)
Marius:
Rating
"Buna! Numele meu este Marius. Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu 2 luni. Tot de atunci a inceput si tratamentul cu Oncology Stem (cate 3 capsule pe zi). Momentan ea se simte bine si sper ca starea ei sa ramana tot asa." (Adaugat la data 17.06.2015)
Ana :
Rating
"Am inceput sa administrez Oncology pentru a remedia chistul ovarian decoperit in urma unor analize. Rezultatele au fost satifacatoare!" (Adaugat la data 07.01.2015)
Marcela:
Rating
"Mama mea a fost diagnosticata cu nodul mamar, dimensiuni 3,2 cm/1,8 cm. Din nefericrire si markerii tumorali i-au iesit peste normal, fiind ca atare suspecta de cancer la san. Am refuzat biopsia si am trecut pe naturiste.
A facut urmatorul tratament:
1 luna - Fluxxtem citohelp (6 caps/zi) + Fluxxtem cu laptisor de matca (2 lingurite pe zi)
2 saptamani pauza in care lua - Seleniu organic (3 caps/zi) si uneori Fluxxtem antiaging (3 caps/zi).
La 4 luni 2 saptamani a repetat ecograful si mamografia care a aratat o reducere a nodulului mamar de la 3,2 cm/1,8 cm. la 0,6mm/0,6 mm. Chistul apare benign, fara vascularizare si toate indiciile arata ca evolueaza spre resorbtie completa. Nu au aparut ganglioni axilari afectati si totul arata normal...
Bravo, Herbagetica!" (Adaugat la data 06.10.2012)
Marieta:
Rating
"Am administrat acest produs fratelui meu, la recomandarea unei doamne doctor. Fratele meu a fost diagnosticat cu cancer la creier (glioblastom), intr-un stadiu foarte avansat. I-a fost prescrisa chimioterapie, dar medicii i-au dat mazim 4 saptamani de trait. Urmeaza tratamentul cu Fluxxtem citohelp in alternanta cu Fluxxtem chemoprotect, iar miracolul s-a produs. Contrar asteptarii medicilor, fratele meu traieste de 6 luni, facand fata la tratamentul chimioterapeutic foarte agresiv mult mai bine decat alti pacienti. Medicii nu-si explica cum de face fata atat de bine si are rezultate atat de bune la chimioterapie, dar noi stim. Cand i-am intrerupt Fluxxtemurile (tratamentul este destul de scump), starea lui s-a agravt brusc, revenindu-si cand a reluat tratamentul." (Adaugat la data 06.10.2012)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: ONCOLOGY STEM

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Scheme de tratament complementare

AFA STEM

AFA STEM

13500 LEI

ONCOLOGY STEM

ONCOLOGY STEM

2700 LEI