ONCONAT STEM

60 capsule

In stoc

Stimulează factorul de necroză tumorală, fortifică sistemul imunitar, chelator de metale grele

4900 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

În produsul Oncology Stem, Alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Chlorella, cu Cartilajul de Rechin şi Seleniu Organic. TToate componentele inhibă dezvoltarea celulelor anormale, prevenind formarea şi extinderea tumorilor.

 

Contribuie la:

 • stimularea producţiei de Celule Stem adulte

-   pigmenţii albaştri şi verzi conţinuţi de Alga AFA stimulează producţia de Celule Stem din măduva spinării, iar polizaharidele stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organelor afectate

 • stimularea factorului de necroză tumorală

-   inhibă vascularizarea tumorilor și înmulţirea celulelor anormale

 • foritificarea şi modularea sistemului imunitar

-   stimulează producerea de interferon

-   stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK

 • Menținerea metabolismului celular normal

 •  

  Buna funcționare a hematopoiezei

   

 • Susținerea organismului în procesele de chelare a metalelor grele și radioactive

   

 • Sunsținerea proceselor de fagocitare normală a celulelor care au suferit mutații 

 

 

 

Alga AFA este este recunoscută pentru numeroasele substanţe active din compoziţie , (27 de minerale naturale esenţiale, 12 vitamine şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor) care sunt foarte uşor absorbite de organism. Singurul loc din lume unde creşte în condiţii optime este lacul vulcanic Klamath din SUA.

n.

 


Extractul de Ganoderma contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar și a stării generale, micşorând riscul de apariție a infecţiilor.

Chlorella necrozează celulele care au suferit mutaţii şi inhibă înmulţirea celulelor acestora. Chlorella este bogată în vitamine şi minerale, mai ales în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc. Ajută la purificarea sângelui şi ţesuturilor, asigurând o mai bună oxigenare.
Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, fiind bogată în fier, betacaroten, minerale şi vitamine. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului, eliminând metalele grele şi alţi poluanţi.
Pulberea din Cartilaj de Rechin stimulează sistemul imunitar. Este cunoscută pentru acţiunea de a împiedica vascularizarea tumorilor contribuind la reducerea masei acestora.
Extractul de Drojdie-de-bere îmbogățit cu Seleniu Organic are efecte puternice în inhibarea dezvoltării celulelor tumorale și fortificarea imunității.

 

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5227/ 28.10.2011.

 *Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Mai multe informatii

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA  (Aphanizomenon flos-aquae)                                  87,5 mg  
Ganoderma  (Ganoderma lucidum) extract 6:1                                          87,5 mg  
Cartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină                                                                    87,5 mg  
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu                43 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                  26 mg  
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine                17,5 mg  

Administrare

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                 

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                 


Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmează tratament medicamentos cu imunomodulatoare. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.


Contraindicaţii: Hipercalcemie.

Păreri

Natalia:
Rating
"Mama mea se afla in tratament cu Oncology Stem si Afa Stem Complex. Produsle le iau de 2 luni de zile si se simte foarte bine; este mai energica, nu mai are stari de rau si analizele dupa operatie au indicat ca markerii tumorali au scazut considerabil." (Adaugat la data 12.07.2016)
Raluca:
Rating
"Am fost diagnosticata cu fibrom uterin. Am inceput sa administrez de 3 saptamani , o doza de soc de Oncology Stem impreuna cu Seleniu Organic. Medicul a fost mirat cand am refacut analizele de faptul ca acesta s-a micsorat" (Adaugat la data 29.06.2016)
stanciu luminița :
"Am început tratament cu oncology stem si ma simt foarte bine am început de la 1 martie câte 3 capsule pe zi " (Adaugat la data 03.04.2016)
Marius:
Rating
"Buna! Numele meu este Marius. Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu 2 luni. Tot de atunci a inceput si tratamentul cu Oncology Stem (cate 3 capsule pe zi). Momentan ea se simte bine si sper ca starea ei sa ramana tot asa." (Adaugat la data 17.06.2015)
Ana :
Rating
"Am inceput sa administrez Oncology pentru a remedia chistul ovarian decoperit in urma unor analize. Rezultatele au fost satifacatoare!" (Adaugat la data 07.01.2015)
Marcela:
Rating
"Mama mea a fost diagnosticata cu nodul mamar, dimensiuni 3,2 cm/1,8 cm. Din nefericrire si markerii tumorali i-au iesit peste normal, fiind ca atare suspecta de cancer la san. Am refuzat biopsia si am trecut pe naturiste.
A facut urmatorul tratament:
1 luna - Fluxxtem citohelp (6 caps/zi) + Fluxxtem cu laptisor de matca (2 lingurite pe zi)
2 saptamani pauza in care lua - Seleniu organic (3 caps/zi) si uneori Fluxxtem antiaging (3 caps/zi).
La 4 luni 2 saptamani a repetat ecograful si mamografia care a aratat o reducere a nodulului mamar de la 3,2 cm/1,8 cm. la 0,6mm/0,6 mm. Chistul apare benign, fara vascularizare si toate indiciile arata ca evolueaza spre resorbtie completa. Nu au aparut ganglioni axilari afectati si totul arata normal...
Bravo, Herbagetica!" (Adaugat la data 06.10.2012)
Marieta:
Rating
"Am administrat acest produs fratelui meu, la recomandarea unei doamne doctor. Fratele meu a fost diagnosticat cu cancer la creier (glioblastom), intr-un stadiu foarte avansat. I-a fost prescrisa chimioterapie, dar medicii i-au dat mazim 4 saptamani de trait. Urmeaza tratamentul cu Fluxxtem citohelp in alternanta cu Fluxxtem chemoprotect, iar miracolul s-a produs. Contrar asteptarii medicilor, fratele meu traieste de 6 luni, facand fata la tratamentul chimioterapeutic foarte agresiv mult mai bine decat alti pacienti. Medicii nu-si explica cum de face fata atat de bine si are rezultate atat de bune la chimioterapie, dar noi stim. Cand i-am intrerupt Fluxxtemurile (tratamentul este destul de scump), starea lui s-a agravt brusc, revenindu-si cand a reluat tratamentul." (Adaugat la data 06.10.2012)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: ONCONAT STEM

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13500 LEI

ONCONAT STEM

ONCONAT STEM

2700 LEI