Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

CITOPRIM STEM

120 capsule

In stoc

stimulează apărarea imunologică naturală, stimulează producția de celule STEM, efect antioxidant intens, elimină metalele grele din organism

8900 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Citoprim STEM reunește o formulă complexă și unică cu 10 extracte naturale dedicate susținerii și fortificării sistemului imunitar și a metabolismului energetic al organismului

 

Beneficii:

  • stimulează producția de Celule STEM adulte
  • inhibă vascularizarea tumorilor
  • imunostimulator
  • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
  • chelator de metale grele, induce apoptoza celulelor tumorale

 

 citoprim stem

 

Alga AFA este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai puternice citostatice naturale vegetale, cu rezultate uimitoare în cazurile de afecțiuni oncologice. Alga AFA ajută la distrugerea tumorilor maligne și la eliminarea lor din corp, Celulele STEM stimulând regenerarea țesuturilor afectate.

Extractul de Ganoderma sporeşte capacitatea organismului de a lupta cu infecţiile. Este o sursă importantă de antioxidanţi, susţinând capacitatea de vindecare a organismului şi întărind sistemul imunitar. În urma unor studii, s-a constatat că această ciupercă medicinală creşte semnificativ numărul celulelor T, care au un rol central în imunitate. În plus, necrozează celulele maligne și le elimină din corp, ajutând în tratarea diferitelor forme de cancer.  

Chlorella determină necrozarea celulelor care au suferit mutații și inhibă înmulțirea celulelor maligne, având un puternic efect antitumoral. Ajută la purificarea sângelui și a țesuturilor, asigurând o mai bună oxigenare a acestora.      

Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutându-l să lupte împotriva celulelor canceroase.

 

 

Adjuvant în:

 • afecțiuni oncologice cu diferite localizări (plămâni, ovare, sân, colon)
 • tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame)
 • convalescență în afecțiuni oncologice (prevenirea recidivelor)
 • deficiențe imunitare

Cartilajul de rechin distruge celulele canceroase și stimulează sistemul imunitar. Este recunoscut pentru acțiunea de a împiedica formarea vaselor de sânge în tumori, inhibându-le dezvoltarea.

Extractul de Drojdie-de-bere îmbogățit cu Seleniu organic are benefice puternice în cazul dezvoltării afecțiunilor oncologice. Este un adjuvant eficient în terapiile de iradiere căci ajută la reducerea efectelor secundare, a inflamației și a atrofiilor pielii. Seleniul protejează şi împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arsenicul şi este esenţial pentru producția anticorpilor necesari sistemului imunitar pentru a combate acțiunea virusurilor, a bacteriilor sau a altor agenți patogeni.

Graviola este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și imunostimulatoare. Graviola conține 82 de compuși activi care susțin sănătatea organismului în cazul infecțiilor grave, a virozelor sau în cazul valorilor glicemice anormale.

Extractul de fructe de Graviola combate acțiunea radicalilor liberi din corp prin prevenirea formării acestora și eliminarea lor. Astfel, poate să prevină apariția bolilor cronice precum bolile de inimă , bolile neurodegenerative sau canceroase.

Astragalus este o plantă frecvent folosită în medicina tradițională chineză, fiind apreciată pentru efectele sale pozitive asupra sistemului imunitar, sistemului respirator, a tensiunii arteriale, a bolilor de inimă sau a terapiilor specifice pentru afecțiunile canceroase.

Datele obținute până acum susțin faptul că Astragalus ajută la ameliorarea oboselii, a stărilor de greață și a vărsăturilor asociate convalescenței în afecțiuni oncologice. 

Cordyceps (Ciupercă Tibetană) conține o serie de substanțe active foarte importante care acționează direct asupra răspunsului imunitar al organismului și elimină acțiunea radicalilor liberi având efect antioxidant. Acidul cordicepic elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor. Polizaharidele reprezintă un tip complex de carbohidrați care susțin funcționalitatea optimă a sistemului imunitar. Adenozina este un nucelozid care are rolul de a simula circulația coronariană și cerebrală, previne aritimiile cardiace și asigură funcționarea optimă a sistemului nervos.

 

Produs notificat de Serviciul Național pentru plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului – Notificare nr. AA 12568 / 24.04.2019

 *Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA  (Aphanizomenon flos-aquae)                                  60 mg  
extract standardizat 10:1 din Ganoderma cu 20% Polizaharide   (Ganoderma lucidum) extract 6:1                                          60 mg  
Cartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină                                                                    40 mg  
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu                40 mg  
extract 5:1 din Graviola   (Annona muricata)                  40 mg  
extract 4:1 din Astragalus  (Astragalus membranaceus)                30 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                  30 mg  
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine                20 mg  
extract standardizat 20:1 din Ciuperca-Tibetană  (Cordyceps Sinensis) cu 10% acid cordiceptic                  15 mg  
extract standardizat 12:1 din Ciuperca-Tibetană   Cordyceps Sinensis) cu minim 30% polizaharide și cu minim 1% adenozină                15 mg  

Administrare

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                  capsula herbageticaAceastă recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra femeilor însărcinate sau care alaptează. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conține substanțe cu potențial alergenic (cartilaj de rechin).


Contraindicaţii: Hipercalcemie.

Păreri

Violeta:
Rating
"Mama mea a folosit Oncology Stem in paralel cu tratamentul de chimioterapie pe care il facea la spital. Datorita produsului dvs, a reusit sa treaca mai usor peste aceasta perioada. Nu a avut stari de greata, si nici o stare generala de rau." (Adaugat la data 27.09.2016)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: CITOPRIM STEM

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

CITOPRIM STEM

CITOPRIM STEM

2900 LEI