Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

OLIVO FORTE

30 capsule

In stoc

Imunostimulent, antibacterian, antifungic, hipotensor, hipoglicemiant, antioxidant

1700 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Ingredientul de bază al acestui produs este extractul de frunze de măslin – un adevărat fenomen medical datorită frunzelor care ascund în verdele-argintiul lor comori de sănătate.

olivoforte

Contribuie la:

  • stimularea sistemului imunitar

-   distruge direct viruşii şi bacteriile din tubul digestiv, traiectul urinar şi respirator
-   întăreşte membrana celulară, micşorând riscul infecţiilor
-   penetrează celulele deja infectate şi blochează replicarea viruşilor
-   reduce durata şi severitatea simptomelor gripale
-   distruge bacteriile și alte microorganisme care produc toxiinfecții alimentare

  • protejarea sistemului cardiovascular

-   menţine normală tensiunea arterială
-   reduce formarea plăcilor de aterom prin reducerea nivelului colesterolului LDL

  • menţinerea concentraţiei normale de glucoză din sânge
  • creşterea capacităţii antioxidante a organismului

-   frunzele de măslin conţin antioxidanţi mult mai puternici decât vitamina C şi ceaiul verde, protejând organismul împotriva stresului fizic, psihic şi oxidativ

  • protejarea organismului în cazul radioterapiei

Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), prin procesul numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic decât simpla pulbere de plantă.

Extractul de Frunze de Măslin şi imunitatea:frunze de maslin

Efectul imunostimulent al acestui remediu este atât de puternic, încât chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de măslin a dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului în ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt printre cele mai bune antiinfecţioase din lume. Oleuropeina este o componentă unică a frunzelor de măslin, care oferă acel gust caracteristic, înţepător şi astringent. Proprietăţile antioxidante, antiinflamatorii şi de combatere a bolilor se datorează oleuropeinei.

Acest remediu nu interferează negativ cu acțiunea antibioticelor, antifungicelor sau a antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în orice tip de infecție, de la banala răceală, până la infecțiile intraspitalicești bacteriene sau fungice, atât de greu de tratat pe cale clasică.

 

Adjuvant în:

antiviral herbagetica

 

 

Extractul de Frunze de Măslin şi tensiunea arterială:

Studiile au demonstrat că oleuropeina din frunzele de măslin are capacitatea de a reduce tensiunea în pereţii vaselor de sânge şi de a le dilata, ceea ce, în cele din urmă, duce la scăderea tensiunii arteriale. Extractul din frunzele de măslin poate fi folosit atât pentru tratarea hipertensiunii, cât şi pentru prevenire. Menţine sănătatea vaselor de sânge şi micşorează riscul apariţiei accidentelor vasculare.

 

Extractul de Frunze de Măslin şi diabetul:

S-a demonstrat că funzele de măslin scad glicemia prin mai multe mecanisme. Încetinesc digestia amidonului în zaharuri simple, reduc absorbţia glucozei la nivel intestinal şi creşte absorbţia glucozei din sânge în ţesuturi. Protejează ţesuturile de daunele oxidative care apar atunci când zahărul se leagă de proteine. De asemenea, cresc nivelul altor oxidanţi naturali în corp, mărind gradul de protecţie.

Frunzele de măslin sunt un tratament eficient în cazul triunghiului morţii: diabet, colesterol şi tensiune. Relaţia dintre ele este complexă, nu numai că aceste afecţiuni se pot agrava una pe alta, dar pot creşte efectele adverse care duc la apariţia bolilor de inimă.

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA Notificare nr. 5170/20.12.2010.

 

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

olivoforte
Frunze de Măslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeină                  200 mg  
Frunze de Măslin (Olea europaea) pulbere din frunze                          200 mg  

Administrare

Administrare adulți                                    1 capsulă                   de 4 ori pe zi                                              capsula herbagetica

Administrare copii                                      1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                              capsula vegetala herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații: Contraindicat în caz de calculi biliari (poate provoca migrarea acestora). A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează.

Păreri

Valeria:
Rating
"Pe mine ma ajuta foarte mult Olivo Forte. De cand am inceput sa il iau nu mai am hipertensiune arteriala." (Adaugat la data 09.01.2017)
Luciana:
Rating
"Tatal meu, de cand a inceput sa ia Olivo Forte, aproximativ 3 saptamani, nu mai are variatii asa de mari de tensiune. Este foarte multumit de produs." (Adaugat la data 06.01.2017)
Bogdan:
Rating
"Am scapat ca prin minune de ulcioarele ce imi apareau la ochi. Sunt asa deranjante!!!Dar de cand fac tratament cu Olivo forte se vad schimbari." (Adaugat la data 31.08.2015)
Adina:
Rating
"Am achizitionat produsul pentru mama mea. A ajutat-o foarte mult pentru stabilizarea ritmului cardiac" (Adaugat la data 18.01.2015)
Adina:
Rating
"Am achizitionat produsul pentru mama mea. A ajutat-o foarte mult pentru stabilizarea ritmului cardiac" (Adaugat la data 17.01.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: OLIVO FORTE

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

OLIVO FORTE

OLIVO FORTE

3100 LEI

HEPATIC STEM

HEPATIC STEM

2900 LEI