Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

QUality meDAL Health pentru Articular STEM de la Herbagetica

Produsul Articular STEM de la Herbagetica câștigă medalia Quality Medal Health de la organizația elvețiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH.

Premiul QUDAL pentru calitate este acordat produsului Alergonat de la Herbagetica în urma studiului de piață independent QUDAL – QUality MeDAL.  Acest studiu a fost realizat în România, în lunile iulie și august 2016, pe un eșantion de 1200 de persoane. 

Articular STEM de la Herbagetica reprezintă o formulă inovativă, 100% naturală, ce asociază Alga AFA cu extractul din Coajă de Salcie, Cartilaj de Rechin, Chlorella și Spirulină. Toate componentele din produsul Articular STEM sunt recunoscute drept cele mai eficiente remedii naturale pentru tratarea afecțiunilor osteo-articulare. Acestea au efecte antiinflamatoare articulare, favorizează menținerea și recăpătarea mobilității și diminuează durerea articulară. 

Calitatea superioară a produsului Articular STEM este susținută în primul rând de efectele terapeutice puternice și rapide asupra organismului. Acestea au la bază extracte standardizate, cele mai eficiente forme de administrare a unei plante medicinale. Spre deosebire de simpla pulbere din plante, extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid de absorbit de către organism. Astfel, formula Articular STEM este net superioară din punct de vedere al efectelor benefice și al rapidității de vindecare față de alte produse de pe piață. 

Mai mult decât atât, extractele standardizate din componența Articular STEM, provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active atât în laboratoarele proprii, cât și în cele independente, garantând calitatea și eficiența acestor substanțe. 

Articular STEM este un produs 100% natural. Acesta nu conține substanțe de sinteză, eliminând astfel riscul unor reacții secundare asupra organismului (ce apar în urma administrării medicamentelor de sinteză).

Formula Articular STEM are în compoziția sa, Alga AFA, cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Celulele STEM au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferențiate, putând să reînnoiască și să refacă țesuturile afectate. Alga AFA ajută la refacerea țesutului de colagen din articulații, sprijinind funcționarea optimă a întregului sistem articular.

Extractele standardizate din componența Articular STEM, atent selecționate și studiate, sunt recunoscute drept cele mai eficiente remedii pentru tratarea osteoporozei, a afecțiunilor reumatismale, pentru regenerarea articulară și calmarea durerilor. 

 

  • Cartilajul de Rechin, standardizat cu 4% condroitină, ajută la refacerea fibrelor de colagen din finele cartilaje ale articulațiilor afectate de procesele degenerative specifice diverselor forme de artrită şi altor boli articulare.
  • Extractul de Salcie 20:1, standardizat cu peste 25% salicină, are puternice efecte antiinflamatoare și antireumatismale. Datorită conținutului de salicină, este de un real ajutor în cazuri de osteoporoză, reumatism sau luxații. Extractul de Coajă de Salcie este cunoscut drept aspirină naturală, organică.
  • Chlorella, standardizată cu minim 50% proteine, conține o cantitate uriașăde clorofilă şi are peste 20 de vitamine şi minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B5, B6,  B12, E şi K, biotina, inositol, acid folic). Chlorella are proprietăţi antiinflamatoare importante, fiind un bun adjuvant în inflamaţiile cronice şi acute.
  • Spirulina, standardizată cu minim 60% proteine, datorită conținutului de acizi grași, ajută la diminuarea simptomelor de artrită și osteoporoză. Spirulina are capacitatea de a împiedica inflamarea şi degenerarea ţesuturilor cartilaginoase de la nivelul articulaţiilor, fiind astfel un real ajutor în cazul poliartritei reumatoide. 
  •