Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

MAN

30 capsule

In stoc

afrodisiac, creşte potentă şi libidoul masculin, sporeşte fertilitatea masculină, acţiune vasodilatatoare.

3000 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Noul concept MAN, prezintă un puternic amestec de plante cu efect afrodisiac, tonic și revitalizant cu eliberare prelungită și în tratament de lungă durată. Rețeta pe bază de extracte cunoscute pentru capacitatea lor de creștere a performanțelor sexuale masculine, face din produsul MAN un bun aliat în lupta pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

 

Extract Rhodiola Rosea

Rhodiola Rosea a fost recunoscută în mod tradiţional ca fiind o plantă care creşte în mod natural rezistenţa organismului la stres, fără a perturba funcţiile biologice normale. Proprietățile adaptogene ale plantei ajută la eliminarea în mod natural a oboselii, a stresului, a anxietății, principale cauze ale disfuncției erectile și libidoului scăzut în rândul bărbaților. Sistemul nervos autonom transmite creierului senzația de dorință, prin intermediul acetilcolinei prezente în rhodiola, care stimulează celulele penisului să elibereze oxidul de azot pentru expansiunea vaselor de sânge.


extract maca

Extract Maca standardizat cu 0,6% glucosinolate

Maca este un aliment foarte dens din punct de vedere nutritiv, care conţine mari cantităţi de vitamine, minerale, enzime şi toţi aminoacizii esenţiali. Maca lucrează pentru a spori rezistena si vitalitatea organismului masculin.Rădăcina conține substanțe nutritive unice numite glucosinolate care potențează proprietățile îmbunătățirii calității spermei. Aşadar, maca susţine bună funcţionare a sistemului endocrin, care include toate glandele şi hormonii secretaţi de acestea, hormoni existenţi în corp şi care controlează fertilitatea, funcţia sexuală, digestia, creierul şi fiziologia sistemului nervos, ca şi nivelele energiei.


extract branca ursului

Pulbere de Brânca Ursului

Este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale şi pentru îmbunătăţirea vitalităţii organismului. Fitoterapia pe bază de brânca ursului are drept scop creşterea libidoului. Brânca ursului este bogată în urocumarine, poline, colină, fitosteroli, acizi organici, bioflavonoide, taninuri şi uleiuri volatile, toate acestea având efecte afrodisiace, acţiune vasodilatatoare (îmbunătăţeşte fluxul sângelui din zona genitală) și stimulatoare a activităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), deci lipsa dorinţei sexuale poate fi tratată cu Brănca Ursului datorită efectului stimulent şi relaxant pe care aceasta îl are în zona genitală.


extract ginseng

Extract Panax Ginseng Chinezesc standardizat cu 12% ginsenozide

Cele mai importante substanţe active din rădăcinile de ginseng sunt ginsenozidele. Acestea au efecte sedative (acționând asupra stresului), anticonvulsivante, dar și proprietăți stimulante asupra sistemului nervos. Studiile efectuate la bărbați arată că ginsengul poate ajuta la tratarea disfuncției erectile și la creșterea fluxului sanguin în penis. De asemenea, s-a demonstrat faptul că îmbunătățește calitatea, cantitatea și motilitatea spermatozoizilor.

 

Zincul

Zincul micșorează efectele stresului asupra organismului și încetinește procesul de îmbătrânire. De asemenea acesta joacă un rol esențial în promovarea fertilității pentru ambele sexe. Este un mineral găsit în toate țesuturile din corp și implicat direct în multe dintre procesele vitale ale organismului. Este și un puternic antioxidant, fiind implicat activ în menținerea unui mediu endocrin sănătos și o balanță hormonală optimă. Deficitul de zinc reduce fertilitatea și cauzează probleme legate de libidou, deoarece mărește efectele stresului asupra organismului și grăbește îmbătrânirea.

Adjuvant în : 

  • creşterea potenţei şi a libidoului masculin
  • fertilitate
  • disfuncţii erectile, impotenţă
  • creşterea calităţii spermei

 Contribuie la:

  • creșterea fertilităţii
  • creşterea spermatogenezei
  • eliminarea în mod natural a oboselii
  • stres şi anxietate
  • disfuncţii erectile
  • creşterea fluxului sanguin în penis


extract coada calului

Seleniu

În organismul bărbaților, o cantitate foarte mare seleniu din corp, este concentrată în testicule, canalele seminale și prostată. Seleniul este necesar astfel pentru mobilitatea spermatozoizilor, de aceea sporește fertilitatea masculină. Cercetătorii de la Departamentul American al Agriculturii au supus un grup de bărbaţi la un redgim alimentar bogat în seleniu timp de trei luni şi jumătate. Alimentaţia bogată în acest mineral a sporit considerabil buna dispoziţie a bărbaţilor. Aceştia au declarat că se simţeau mai „limpezi” la minte, bine dispuşi, agreabili, stăpâni pe sine, încrezători şi energici, iar dorinţa sexuală a crescut considerabil.


extract palmier pitic

Extract Serenoa Repens

Este afrodiziac, reduce oboseala, ajută în problemele de prostată, calviţie, impotenţă şi libido scăzut. Toate aceste efecte ajută la menținerea sănătății aparatului reproducător masculine, indiferent de vârstă. În parteneriat cu celelalte extracte ale acestui produs, acționează sinergic pentru a susține organismul bărbaților.


extract ghimbir

Extract de rădăcină de Ghimbir standardizat cu 5% gingerol

Ghimbirul este un afrodisiac puternic, datorită gingerolului, substanța activă regăsită în Ghimbir, ce are efect termic, producând în organism căldura similară celei produse în timpul excitării sexuale. Ghimbirul ajută la creșterea fluxului de sânge la nivelul organelor genitale având proprietatea de a dilata vasele de sânge, astfel încât să fie mai largi și capabile să transporte mai mult sânge. Tot datorită gingerolului, ghimbirul are proprietatea de a crește puterea de absorbție a tuturor ingredientelor produsului MAN.

 Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr AA 10748/24.07.2017

 

 

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă


extract 5-6:1 din rădăcină de Maca standardizat cu 0,6% glucosinolate          100 mg   
Brânca-ursului          100 mg   
extract 25:1 din rădăcini de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine și 1% salidrozide          80 mg   
extract din semințe de Palmier-pitic standardizat cu 45% acizi grași          80 mg   
extract 7-10:1 din rădăcini de Ginseng-coreean (Panax ginseng), standardizat cu 12% ginsenozide          30 mg   
drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în seleniu          20 mg   
drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în zinc          20 mg   
extract 35-40:1 din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale), standardizat cu 5% gingeroli          20 mg   

Administrare

Administrare:                                   1-2 capsule                   pe zi                                  capsula vegetala

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauţii: Nu se cunosc.

Contraindicaţii:A nu se administra copiilor și persoanelor cu alergii la oricare dintre componente.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: MAN

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating