Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

MAGNEZIU FORTE

30 capsule

In stoc

Magneziu natural marin. Susține sistemul nervos în situațiile de stres. Crește energia și vitalitatea organismului.

2100 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

 

Magneziu Forte conține o concentrație ridicată de Magneziu natural marin, 500 mg/capsulă din care asigură 275 mg de Magneziu. Avantajul produsului Magneziu Forte de este sursa naturală superioară de Magneziu, care oferă o formă de Magneziu perfect asimilabilă în organism.

 

Magneziul natural marin este extras și purificat din apa mării prin filtrări succesive. Rezultatul este un mix natural de oxid, clorură, sulfat și hidroxid de Magneziu, minerale și micronutrienți, perfect asimilabili în organism. Conținutul bogat de minerale și micronutrienți esențiali sunt co-factori în procesul de absorbție și în eficiența Magneziului natural marin.

 

Magneziu Forte conține un mix unic de oxid, clorură, sulfat și hidroxid de Magneziu, minerale și micronutrienți care asigură un aport bogat de Magneziu cu o rată de absorbție de peste 40%, comparativ cu procentul de absorbție de 4% al Magneziului din surse de sinteză.

 

Magneziul este un mineral esențial necesar organismului pentru efectuarea a peste 300 de procese metabolice, pentru a asigura funcțiile sistemului nervos, pentru procesele neuro-musculare, pentru metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, pentru a asigura integritatea oaselor sau pentru a reduce oboseala și stările de epuizare.

 

Surse naturale de Magneziu: tărâțe de grâu, spanac, ciocolată neagră, semințe de floarea soarelui, caju, macrou, semințe de in, migdale, semințe de dovleac, banane.

 

Pentru că alimentația cotidiană nu oferă un aport corect de Magneziu, suplimentarea cu acest mineral este necesară pentru sănătatea integrală a organismului.

 

Deficitul de Magneziu în organism:

magneziu herbagetica
Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de capde stomac, crampele musculare, rigiditatea în zona gâtului. Atunci când există un teren deja sensibil, lipsa Magneziului se manifestă şi prin anxietate, atacuri de panică, nervozitate şi un comportament agitat. Odată cu atacurile de panică şi anxietate pot apărea şi alte simptome mai grave, precum frica de spaţii deschise şi insomnii. Lipsa Magneziului din organism afectează şi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amorţirea mâinilor şi picioarelor.

Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bătăile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterială devine oscilantă, crescând riscul de infarct miocardic.

Uneori, lipsa Magneziului din organism poate determina şi schimbări de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate şi încrezătoare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel scăzut de Magneziu în corp au o poftă foarte mare de ciocolată, iar femeile pot experimenta schimbări ale ciclului menstrual.

Magneziu Forte asigură refacerea aportului de Magneziu în organism prin a livra o formă superioară de Magneziu, perfect asimilabil în organism, cu beneficii superioare pentru sănătatea organismului. 

Numele mineralului Magneziu provine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important în dezvoltarea animalelor şi a plantelor, intervenind în foarte multe reacţii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, activităţile enzimatice, excitabilitatea neuromusculară, permeabilitatea celulară, coagularea sanguină etc.

 


 

Adjuvant în:

  • Stres,

  • Oboseală

  • Nivel energetic scăzut

  • Tulburări de somn

  • Nervozitate

  • Anxietate, atacuri de panică

  • Depresie

  • Dureri musculare

  • Crampe musculare

  • boala Huntington

  • depresie

  • deficit de magneziu

  • Tensiune arterială ridicată

  • Sarcină, alăptare

  • Asimilarea corectă a Calciului

 

Beneficii Magneziu Forte:

 

 • Asigură funcțiile sistemului nervos

 • Reduce oboseala și extenuarea

 • Reface echilibrul psihic

 • Asigură echilibrul electrolitic

 • Crește metabolismul energetic

 • Asigură funcționarea normală a sistemului muscular

 • Intervine pentru sinteza normală a proteinelor

 • Crește densitatea oaselor și a dinților

 • Asigură procesul de diviziune celulară

 

Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Corpul unei fiinţe umane de vârstă adultă conţine aproximativ 25 de grame de Magneziu, din care mai mult de 50% se găseşte în oase, 25% în ţesutul muscular, restul repartizându-se în inimă, ficat, rinichi, tubul digestiv şi în plasmă. O cantitate infimă de magneziu se află în sângele nostru, dar acesta are un rol extrem de important pentru funcţionarea organismului, care în absenţa acestui mineral constitutiv intră în colaps.

 

Beneficiile Magneziului:

Magneziul ajută la reglarea zahărului din sânge şi la menţinerea sănătoasă a inimii prin transportul propice al Potasiului, Calciului precum şi al altor nutrienţi, prin membranele celulare. Acest mineral este de asemenea un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, iar ulterior conducând la eliminarea acestora. Magneziul influenţează nivelul de serotonină precum şi hormonul melatonină, cel care reglează somnul. Mai mult, Magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.

Magneziul alcalinizează organismul echilibrând pH-ul, şi ajută la o bună desfăşurare a acţiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.

  magneziu forte


Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu seria AA/nr.14576/21.01.2021

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

magneziu forte
Magneziu marin  extract standardizat
cu 55% Magneziu (furnizand 275 mg Magneziu / 73% VNR):                        
         500 mg  

AdministrareAdministrare adulți                                   1-2 capsule                   pe zi                                  capsula

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                  capsula herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauţii și contraindicații: Nu se cunosc

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: MAGNEZIU FORTE

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

MAGNEZIU ORGANIC

MAGNEZIU ORGANIC

1700 LEI