Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

MAGNEZEN

60 capsule

In stoc

Crește capacitatea de adaptare a organismului la stres. Complex natural antistres. Efect adaptogen.

4400 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

MagneZen este un produs dedicat pentru a-ți asigura „zen”-ul zilnic și un tonus mental ridicat, prin a reduce efectele stresului. Are o formulă concentrată cu Magneziu natural marin, complexul de B-uri și 3 plante adaptogene. MagneZen este perfect asimilabil în organism datorită ingredientelor din surse superioare naturale.

Beneficii:

 • Crește capacitatea de adaptare a organismului la stres

 • Protejează sistemul nervos în caz de oboseală, anxietate și dureri de cap

 • Stimulează capacitățile psihice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare, oboseală, dificultăți de concentrare

 • Susține capacitățile mentale ale persoanelor în vârstă

 • Protejează celulele nervoase de stresul oxidativ

 • Susține funcționarea normală a sistemului nervos, muscular și imunitar

 • Are proprietăți adaptogene

 

MagneZen conține o doză ridicată de Magneziu natural marin, 300 mg/capsulă. Acest tip de Magneziu se asimilează integral în organism, are o absorbție ridicată cu efect rapid de reducere a efectelor stresului, calmând sistemul nervos. Magneziu natural marin se asociază perfect cu complexul de vitamine B. Regăsim în MagneZen, 8 B-uri naturale care ajută organismul să metabolizeze alimentele, mențin sănătatea sistemului nervos central și refacerea organismului. Pentru a asigura „zen”-ul din MagneZen, vitaminele B dedicate sunt B1, B2, B3, B5 și B6. Acestea reduc stările de oboseală, cresc rezistența organismului la stres și echilibrează stările de bine emoțional.

Formula „zen” din MagneZen este îmbogățită cu 3 extracte din plante adaptogene care asigură adaptarea organismului la stres. Acestea sunt Rhodiola, Ashwagandha și Schizandra.

 

Adjuvant în:

 • Stres fizic sau psihic

 • Anxietate

 • Oboseală

 • Migrene, dureri de cap

 • Memorie și concentrare

 • Protecția sistemului nervos

 

Rhodiola, extract standardizat cu 3% Rozavine și 1% Salidrozide, este o plantă intens utilizată pentru combaterea efectelor stresului și pentru efectul adaptogen – adaptarea organismului la stres. Acțiunea sa se concentrează asupra secrețiilor de cortizol, substanță responsabilă  pentru starea de stres din organism. Rhodiola reduce eficient efectele stărilor de stres și reface și echilibrul hormonal. În plus, acționează și ca tonic pentru sistemul nervos, redă vitalitate organismului și crește rezistența sa în perioadele de suprasolicitare fizică sau psihică.

Ashwagandha, extract premium cu 7% Withanolide și 1% Alcalozi, este o altă plantă adaptogenă iubită de medicina Ayurveda și folosită cu dedicare pentru efectele sale antistres. Avantajul folosirii Ashwagandha în combaterea stresului este dat de capacitatea sa de a calma sistemul nervos, fără a crea somnolență. Ashwagandha reduce și stările de anxietate și depresie, frecvent asociate cu un nivel ridicat de stres.

Schizandra, extract concentrat 4:1, completează efectul adaptogen extractelor din MagneZen prin a crește în mod natural capacitatea organismului de a face față stresului. În cazurile de oboseală și suprasolicitare mentală, Schizandra intervine eficient asupra sistemului nervos prin a crește capacitatea de memorare și concentrare, atenția și calitatea somnului. Schizandra mediază foarte bine răspunsul organismului la stres, reușind inducă o stare de calm și să crească nivelul de energie al întregului organism.

 

Produs Notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 6199 2011.

 

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

magnezen
Magneziu natural marin standardizat cu 55% Magneziu                                  300 mg   
Extract de Rhodiola rosea standardizat cu 3% Rozavine și1% Salidrozide                                          50 mg  
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită în vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale și aminoacizi i                                    40 mg   
extract 8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu 7 % Withanolide și 1% Alcaloizi          30 mg   
extract 4:1 de Schizandra (Schisandra chinensis)            30 mg   
extract 7:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) standardizat cu 3.5% Vitexin          25 mg   

Administrare

Administrare                                    câte 1-2 capsule                   pe zi                                  capsula herbagetica


Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții/Contraindicatii:Nu se cunosc

Păreri

costina:
Rating
"Sunt foarte mulțumită de produsul MagneZen. A fost o alegere excelentă pentru mine, deoarece am avut mereu probleme cu insomniile și m-am luptat cu anxietatea și stresul.
Dupa câteva saptămâni de utilizare, am observat o îmbunătațire semnificativă a somnului și o mai mare capacitate de a face față situațiilor stresante.
Urmează să asociez produsul și cu 5HTP.
" (Adaugat la data 13.04.2023)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: MAGNEZEN

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating