Metode și Condiții de Livrare

Produsele comandate se livrează în toată țara, prin intermediul serviciului de curierat Cargus. Coletul dumneavoastră va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii*. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

Nu exista comandă minima pentru achiziționarea de produse de pe site-ul herbagetica.ro.

Pentru toate comenzile se aplică un cost de transport în valoare de 11 lei (tva inclus). În cazul în care valoarea comenzii este mai mare de 120 de lei, transportul este GRATUIT.

În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

*Timpul de livrare al coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse sau a perioadelor sărbătorilor legale.

  

Livrare internațională:

Acum te poți bucura de beneficiile produselor Herbagetica și în afara țării!

Pentru că ne dorim ca puterea extractelor standardizate Herbagetica, să ajungă la persoanele care au nevoie oriunde s-ar afla, am implementat serviciul de livrare internațională în țările din Europa.

Acum poți comanda produsele preferate direct la tine acasă, în: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Spania, Ungaria.

  

Ce trebuie să faci pentru a plasa o comandă cu livrare internațională?

  •  Alege produsele preferate și adaugă-le în coșul de cumpărături.
  • Completează datele de livrare: numele destinatarului, numărul de telefon, adresa completă, țara unde va avea loc livrarea și finalizează comanda.

 

*În cazul în care plasezi comanda pe site, iar destinatarul este altă persoană, este important să completezi datele acestuia de contact (adresă completă și număr de telefon), pentru a putea fi contactat și a intra în posesia produselor.

 Modalitate de plată

Singura modalitate de plată disponibilă pentru livrarea internațională este cea cu cardul (VISA sau MASTERCARD).

Costurile de livrare pentru țările din Uniunea Europeană sunt următoarele:

Nr.

Țara în care are loc livrarea (timp de livrare-zile lucrătoare)

Preț transport

1

Bulgaria (2-4), Ungaria (2-3)

77 Ron

2

Austria (3), Belgia (5), Cehia (4), Danemarca (4-5), Franța (5), Germania (3-5), Grecia (4-5), Irlanda (5), Italia (4-5), Marea Britanie (5), Olanda (5), Polonia (4), Spania (5), Portugalia (5)

82 Ron

3

Elveția (4)

125 Ron

4

Serbia (4)

130 Ron

5

Cipru (4)

547 Ron

Prețurile includ TVA.

Costurile sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1 kg. Pentru coletele mai mari, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: comenzi@herbagetica.ro  pentru a afla costul exact de transport.

Livrarea internațională se face exclusiv prin curierul UPS, iar durata transportului este diferită în funcție de țara în care are loc livrarea. Informațiile despre durata de livrare pot fi găsite în tabelul de mai sus – cifrele din paranteză reprezintă durata estimativă de livrare.