HEPATIC STEM

60 capsule

In stoc

Stimulează regenerarea celulară a ficatului, stimulează sistemul imunitar, drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic

5100 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Hepatic STEM reunește într-o formulă unică 7 extracte naturale dedicate regenerării și detoxifierii ficatului. Asocierea de Alga AFA, puternic stimulator vegetal de Celule STEM, cu extractele de Armurariu, Ganoderma, Anghinare, Lemn-dulce, Spirulină și Chlorella asigură eliminarea toxinelor din ficat și stimularea producției de celule hepatice noi.

 

Contribuie la:

  • funcționarea normală și la sănătatea ficatului
  • procesul de întreținere și regenerare hepatică
  • detoxifierea ficatului
  • menținerea funcției hepatice
  • promovarea digestiei
  • susținerea apărării imunologice naturale
  • menținerea nivelului normal al lipidelor în sânge
  • eliminarea metalelor grele
  • funcționarea vezicii biliare, a ficatului și rinichilor
  • are proprietăți antioxidante semnificative

Alga AFA, este o algă verde-albastră, recunoscută pentru efectele benefice unice comparativ pe care le are asupra procesului de regenerare a organismului. Alga AFA este o algă remarcabilă datorită capacității sale de a  stimula producția de Celule STEM, celule noi produse de organism care se livrează la organele bolnave pentru a le regenera. Acțiunea sa de regenerare se aplică și asupra celulelor ficatului, promovând detoxifierea și producția de celule hepatice noi. În plus, Alga AFA contribuie și la producția de enzime digestive, susținând astfel și funcțiile stomacului și ale pancreasului.

 

Extractul de Armurariu conține două substanțe active puternice: silimarina și silibina. Mecanismul de acțiune al celor două substanțe este complex, dar cu rezultate remarcabile pentru sănătatea ficatului. Silibina acționează ca protector împotriva formării de leziuni hepatice, prevenind distrugerea celulelor ficatului. Silimarina ajută la consolidarea celulelor hepatice și stimulează capacitatea naturală a ficatului de a regenera.

Extractul de Ganoderma are capacitatea de a proteja ficatul de leziunile hepatice cauzate de toxine, combate radicalii liberi care pot distruge celulele hepatice și stimulează producția de hepatocite.

Extractul de Anghinare stimulează secreţia biliară, are acţiune diuretică şi scade nivelul colesterolului „rău“din sânge. Protejează ficatul, detoxifică organismul şi scade colesterolul.

Detoxifierea este un proces natural și continuu efectuat de organismul nostru prin: ficat, colon, rinichi, plămâni, sistem limfatic și piele. Non-stop, în fiecare zi, corpul lucrează din greu pentru a elimina toxinele din surse interne și externe. Hrănirea organismului cu vitamine și minerale este o modalitate sănătoasă și la îndemână de a vă susține o dietă detox

 

 

 

Extractul de Lemn-dulce este folosit în scot terapeutic datorităconţinutului de flavonoide (antioxidanţi importanţi). Glicirizina este compusul-cheie din Lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietăți terapeutice. Datorită glicirizinei, Lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice și ajută la tratarea hepatitei virale.

Spirulina detoxifică și protejează ficatul de acțiunea substanțelor nocive precum alcoolul sau anumite medicamente. Spirulina are capacitatea de a regla secreția anumitor enzime produse de ficat în vederea reglării funcționalității acestuia.

Chlorella este o algă verde-albastră bogată în fito nutrienţi, vitamine și clorofilă. Studii recente demonstrează faptul că abundența de clorofilă din Chlorella are proprietăți detoxifiante asupra ficatului, neutralizează toxinele și stimulează eliminarea lor pe calea intestinelor, evitând distrugerea celulelor hepatice.

 

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare- IBA, Notificare nr. 13247/17.04.2019.

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae)                                                                           80 mg  
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                                80 mg  
extract standardizat 10:1 din Ganoderma  (Ganoderma lucidum) cu 20% Polizaharide                                                                                        80 mg  
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine                                50 mg  
extract standardizat 40-42:1 din Armurariu (Silybum marianum) cu 80% Silimarină și 50% Silibină                                                                                        30 mg  
extract standardizat din Anghinare  (Cynara scolymus) cu 2.5 % Acizi cafeici                                                                                       20 mg  
extract standardizat din Lemn-dulce  (Glycyrrhiza glabra)cu 12% Acid glicirizinic                                                                                        10 mg  

Administrare

Administrare adulți                                   1 capsulă                   de 3 ori pe zi                                 

Administrare copii                                     1 capsulă                   de 2 ori pe zi                                 


Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra cu prudență copiilor, precum și femeilor însărcinate sau care alăptează.

Contraindicații: Contraindicat femeilor însărcinate (primul trimestru), precum și în caz de ciroză decompensată.

Păreri

Paula:
Rating
"Pentru ca am ficatul gras, am inceput o cura cu Hepatic Stem. Dupa o luna de tratament, senzatia de oboseala si durere in partea dreapta au disparut." (Adaugat la data 22.07.2016)
Corina:
Rating
"Acum fost diagnosticata cu Hepatita B. Am incercat numeroase suplimente alimentare, insa fara rezultat. De curand am descoperit produsele dvs si am inceput sa folosesc Hepatic Stem. Dupa numai o luna de administrare ma simt mult mai bine" (Adaugat la data 29.06.2016)
ana teste:
Rating
"Am inceput sa folosesc produsul dumneavoastra pentru hepatita A si sunt foarte multumit. Ma simt mult mai bine" (Adaugat la data 30.11.2015)
Bogdan Avram:
Rating
"super" (Adaugat la data 30.11.2015)
Lavinia F:
Rating
"Dupa ce am citit un aricol despre Herbagetica dintr-o revista de sanatate, am zis sa incerc acest produs. Asteptarile nu mi-au fost tradate.IL recomand!!!" (Adaugat la data 02.07.2015)
Bogdan :
Rating
"Am inceput sa folosesc produsul dumneavoastra pentru hepatita A si sunt foarte multumit. Ma simt mult mai bine." (Adaugat la data 11.01.2015)
M. P.:
Rating
"Sunt diagnosticata cu hepatita C 5 ani si de atunci am valorile transaminazelor foarte ridicate. In urma cu 1 luna, in disperare de cauza, am apelat la naturiste. Am luat Fluxxtem hepatic in doza de soc, 6 caps/zi, in primele 5 zile, pe urma am continuat cu 3 caps./zi. In plus am luat Zeolit 3 caps/zi.
Dupa 3 saptamani de tratament valorile transaminazelor au scazut astfel
TGO de la 125 la 106
TGP de la 141 la 133
Progresul poate parea modest, dar in 5 ani in care am luat tot ce se putea alopat nu am avut niciodata o asemenea scadere. Merg mai departe asadar pe mana tratamentului naturist. Voi combina Fluxxtemul cu un regim vegetarian cu 75% legume si fructe crude si Doamne ajuta, sper sa vin cu rezultate si mai bune. " (Adaugat la data 09.10.2012)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: HEPATIC STEM

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

HEPATIC STEM

HEPATIC STEM

2900 LEI

PROSTATO STEM

PROSTATO STEM

2900 LEI