RELAX WELL

60 capsule

In stoc

Induce somnul și crește calitatea somnului, previne trezirile nocturne,somnifer natural, sedative naturale

3100 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Relax Well conţine 3 extracte uscate, toate având efecte de îmbunătăţire a somnului şi a capacităţii de relaxare pe diverse căi. De altfel, este cunoscut faptul că în cazul insomniei şi a tulburărilor de somn, efecte mult mai bune se obţin prin administrarea unui complex de plante medicinale, decât prin administrarea uneia singure. 

extracte standardizate

Contribuie la:

  • îmbunătăţirea calităţii somnului

-  reducerea tulburărilor de somn (insomnie, număr crescut al trezirilor nocturne, trezire greoaie, lipsă de energie, oboseală pe parcursul zilei)

    • reducerea anxietăţii, iritabilităţii şi pesimismului
    • inducerea stării de bine şi relaxare
    • creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres

relax well herbagetica

Extractul pulbere este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Pulberea fină este obţinută din extractele alcoolice printr-un proces de atomizare. Această pulbere, care nu mai conţine apă, alcool şi celuloză, este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, spre deosebire de simpla pulbere de plantă.

Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul dintre cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar şi pentru combaterea nervozităţii, a anxietăţii (stărilor de teamă fără un motiv aparent), a atacurilor de panică, a instabilităţii emoţionale. Unele studii arată că extractul de Passiflora previne şi coşmarurile, inclusiv cele însoţite de trezire şi de dificultatea de a adormi ulterior.

Extractul de Passiflora şi insomnia:
În acest domeniu, extractul de Passiflora are o eficienţă greu de egalat, în contextul în care studiile din ultimii ani arată că insomnia, în toate formele sale, a căpătat o răspândire foarte mare în rândul populaţiei europene. Passiflora tratează cu succes insomnia, reglând într-o manieră eficientă somnul. Dovada în acest sens sunt studiile aprofundate, realizate în Germania, care au culminat cu recunoaşterea de către Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a efectelor de somnifer ale acestei flori unice. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală, uşoară, şi cu depresie neurologică şi mentală redusă. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale.

Adjuvant în: 

antistres herbagetica

 • insomnie (dificultate în a adormi, treziri nocturne frecvente, somn agitat, somn prea scurt)
 • insomnie pe fond anxios sau anxios-depresiv
 • coşmaruri
 • adhd
 • sindrom anxios depresiv
 • pavor nocturn
 • stare de oboseală matinală
 • sindrom de oboseală cronică

 

Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice. Deşi efectul nu se instalează imediat, potrivit cercetătorilor, rezultatele se văd după o cură de o lună cu extractul de Passiflora, somnul fiind îmbunătăţit în mod natural, fără niciun efect advers aşa cum întâlnim în cazul somniferelor de sinteză (ameţeală, somnolenţă, tulburări de percepţie). Are şi o acţiune sedativă, care este foarte bine completată de extractul de Sunătoare.

Extractul de Sunătoare, cu 0,3% hipericină, vine să completeze acţiunea extractului de Passiflora. Sunătoarea este folosită de secole pentru proprietăţile sale farmacologice în lupta împotriva insomniei, depresiei şi anxietăţii. Conţine mai multe substanţe chimice, inclusiv hipericină, hiperforină şi flavonoide, care repară dezechilibre ale concentraţiilor de neurotransmiţători. Sunătoarea ajută la îmbunătăţirea somnului, care va fi mai liniştit, cu întreruperi mai puţine şi chiar cu vise mai clare. De asemenea, înlătură în multe cazuri stările de stupoare, de ameţeală sau somnolenţă de la trezire.

Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% eleutherozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” înseamnă că măreşte rezistenţa organismului la stresul psihic şi fizic, ajutând la menţinerea capacităţii de relaxare, chiar şi în cazul suprasolicitării fizice sau nervoase ori a altor condiţii improprii. Pe lângă funcţia sa de adaptogen, Ginsengul siberian este folosit pentru buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sânge (presiune arterială ridicată sau scăzută). Chinezii au crezut dintotdeauna că administrarea regulată a Ginsengului siberian îmbunătăţeşte sănătatea în general şi este un bun adjuvant al longevităţii. Diminuează efectul pe care îl produce excesul de adrenalină şi cortizol în organism şi este şi un tonic excelent, echilibrând sistemul imunitar.

Teiul asigură un somn adânc şi odihnitor, datorită substanţelor active conţinute, de aceea este ideal pentru persoanele care suferă de oboseală cronică, anxietate, ori insomnie, precum şi pentru cei hiperactivi.

 

Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5974/23.09.2011.

 

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

relaxare herbagetica
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1                                 131,25 mg   
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)  pulbere din părţi aeriene                                          87,50 mg  
Tei (Tilia platyphyllus) pulbere din flori                                   87,50 mg   
Sunătoare (Hypericum perforatum)  extract standardizat cu min. 0,3% hipericină                21,875 mg   
Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu min. 0,8% eleutherozide          21,875 mg   

Administrare

Administrare                                   2-4 capsule                  înainte de culcare                                   capsula herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații:A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacţiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu acţiune sedativă, tranchilizantă, antidepresivă, la administrarea concomitentă. Poate afecta reflexele conducătorilor auto, precum şi ale persoanelor care manipulează utilaje. Nu se administrează copiilor.

Păreri

Nicoleta:
Rating
"Are efecte imediate" (Adaugat la data 27.05.2020)
Emilia:
Rating
"Consum Relax Well, ma odihnesc bine si nu mai am nopti in care sa ma trezesc noaptea. Recomand." (Adaugat la data 12.01.2017)
Laura – Baia Mare:
Rating
"Mama mea este mereu obosita si nu reuseste sa se odihneasca bine. La recomandarea specialistului, am cumparat de la firma dvs Relax Well. Face tratament de 3 saptamani cu acest produs si de atunci noptile sunt mult mai odihnitoare pentru ea." (Adaugat la data 05.08.2016)
Ioana:
Rating
"Desi am avut mereu grija sa ma pun la somn devreme, mai tot timpul ma trezeam cu stari de oboseala dimineata. Dupa ce am studiat produsele dvs, m-am decis sa incerc Relax Well. Dupa o saptamana de administrare s-au vazut efectele, ma trezesc mult mnai odihnita, iar peste zi sunt mai relaxata." (Adaugat la data 18.07.2016)
Mihnea:
Rating
"In urma unui eveniment nefericit am foarte des tulburari de somn. Am incercat Relax Well, iau cate 3 cps inainte de culcare si ma odihnesc mult mai bine. Multumesc." (Adaugat la data 01.07.2016)
Diana:
Rating
"De cand ma stiu, am avut probleme cu somnul. Am reusit sa dorm mai bine datorita produsului Relax Well. Am administrat cate 2 cps inainte de culcare, timp de 2 luni." (Adaugat la data 24.06.2016)
Adriana:
Rating
"Gata cu atacurile de panica. Ma trezeam mai mereu noaptea transpirata si panicata desi nu visam nimic, sau nu imi aminteam. M-am hotarat ca e timpul sa iau ceva pt starile astea. Foloseam produse de la Herbagetica si am de gand sa folosesc in continuare!" (Adaugat la data 24.08.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: RELAX WELL

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating