Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

OPTIMIST+

60 capsule

In stoc

Stimulează atenția, antidepresiv, tonic psihic, anxiolitic, antioxidant, antidepresiv, calmant natural, antistres natural,sedative naturale

2800 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Optimist+ este un supliment 100% natural, obţinut din extracte standardizate, conceput pentru bună dispoziţie şi un somn de calitate.

 

Contribuie la:

 • combaterea stărilor depresive 
 • reducerea stresului, anxietăţii, iritabilităţii
 • îmbunătăţirea managementului stresului
 • îmbunătăţirea calităţii somnului
 • creşterea energiei şi a vitalităţii, reducând senzaţia de oboseală, astenie
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 • îmbunătăţirea atenţiei, memoriei şi a capacităţii de concentrare

 

Cea mai puternică formă de administrare a unei plante este extractul pulbere. Această pulbere fină este obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces de atomizare. Pulberea rezultată este un produs complet natural, nu mai conţine deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.

Extractul de Sunătoare, cu 0,3% hipericină, are, conform studiilor clinice efectuate, puternice efecte contra depresiei, a sindroamelor anxios-depresive, precum şi contra unor boli somatice, care apar pe fondul depresiei (de exemplu: obezitate, diabet, ulcer, tulburări hepato-biliare).

De asemenea, sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rând, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare. Dintre extractele vegetale, fără doar şi poate, cel obţinut din sunătoare este cel mai puternic remediu cunoscut în lupta cu depresia. Un studiu gigant făcut simultan în Germania, Olanda şi Danemarca, pe mii de pacienţi, a confirmat efectele extraordinare ale extractului obţinut din această plantă contra depresiei şi a simptomelor sale asociate.

Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% eleutherozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” înseamnă că măreşte rezistenţa organismului la stresul psihic şi fizic, ajutând la menţinerea capacităţii de relaxare, chiar şi în cazul suprasolicitării fizice sau nervoase ori a altor condiţii improprii.

Adjuvant în: 

optimist herbagetica

 • depresie bipolară
 • sindrom anxios depresiv
 • astenie
 • depresie
 • instabilitate emoţională
 • stres
 • tensiune psihică (de exemplu: înaintea examenelor, la supraefort, în mediu cu stimuli puternici)
 • boli somatice, care apar pe fondul depresiei (obezitate, diabet, ulcer, tulburări hepato-biliare)


Pe lângă funcţia sa de adaptogen, Ginsengul siberian este folosit pentru buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sânge (presiune arterială ridicată sau scăzută). Chinezii au crezut dintotdeauna că administrarea regulată a Ginsengului siberian îmbunătăţeşte sănătatea, în general, şi este un bun adjuvant al longevităţii. Diminuează efectul pe care îl produce excesul de adrenalină şi cortizol în organism şi este şi un tonic excelent, echilibrând sistemul imunitar.

Extractul de Passiflora este cunoscut drept unul dintre cele mai bune produse naturale pentru inducerea somnului, dar şi pentru combaterea nervozităţii, a anxietăţii (a stărilor de teamă fără un motiv aparent), a atacurilor de panică, a instabilităţii emoţionale. Unele studii arată că extractul de Passiflora previne şi coşmarurile, inclusiv cele însoţite de trezire şi de dificultatea de a adormi ulterior.

Passiflora tratează cu succes insomnia, reglând într-o manieră eficientă somnul. Dovada în acest sens sunt studiile aprofundate, realizate în Germania, care au culminat cu recunoaşterea de către Comisia E, organismul guvernamental german pentru studierea plantelor medicinale, a efectelor de somnifer ale acestei flori unice. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală, uşoară şi cu depresie neurologică şi mentală redusă. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

Urzica este o plantă tonică, extrem de hrănitoare pentru întregul organism. Deosebit de bogată în fier, este utilă în cazul anemiei, lipsei generale de forţă şi vigoare. Urzica creşte nivelul de energie, reduce depresia şi modificările bruşte de dispoziţie. Mai mult, contribuie la întărirea glandelor suprarenale, care epuizate, pot suprareacţiona, dând naştere unor senzaţii bruşte de anxietate, frică sau nervozitate.

Acţiunea aceastor plante este susţinută de principiile active conţinute de Peliniţă. Sunt un puternic stimulent al sistemului nervos central, inducând o stare de tonus psihic şi de bună dispoziţie.

 

 Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr.5973/23.09.2011.

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

extracte optimist herbagetica
Urzică (Urtica dioica) pulbere din frunze                                   43,75 mg   
Sunătoare (Hypericum perforatum)  extract standardizat cu min. 0,3% hipericină                131,25 mg   
Sunătoare (Hypericum perforatum) pulbere din părţi aeriene                                  43,75 mg   
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)  pulbere din părţi aeriene                                          43,75 mg  
Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu min. 0,8% eleutherozide          43,75 mg   
Peliniţă (Artemisia vulgaris)  pulbere din părţi aeriene                                          43,75 mg  

Administrare

Administrare                                   1 capsulă                  de 3 ori pe zi                                   capsula herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații: În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei şi al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi copiilor..

Păreri

Lavinia:
Rating
"Am trecut printr-o perioadă foarte grea si Optimist + m-a ajutat enorm.Imi dadea starea de bine si de liniste de care aveam nevoie.Di somnul s-a îmbunătățit. Il recomand persoanelor care trec printr-o perioada grea si agitata. " (Adaugat la data 26.03.2019)
Ramona:
Rating
"Optimist m-a ajutat sa nu ma mai streses pentru toate lucrurile marunte. Ma odihnesc mult mai bine si pe timpul noptii." (Adaugat la data 30.09.2016)
Alexandra – Mehedinti:
Rating
"In perioada examenelor mi-a fost de un real folos Optimist +. Datorita lui, nu am mai simtit in permanenta o tensiune psihica.

" (Adaugat la data 05.08.2016)
Oana:
Rating
"De o perioada eram mereu agitata si nu mai reuseam sa imi termin treburile zilnice. Am inceput sa iau Optimist si de atunci ma simt mult mai linistita si cu rabdare." (Adaugat la data 15.07.2016)
Cristi G:
"De cand folosesc produsul dorm mult mai bine, sunt mai relaxat, si in sfarsit ma pot concerta. Am rezolvat 2 probleme esentiale cu un singur produs." (Adaugat la data 15.06.2015)
Antoneta:
Rating
"l-am folosit pentru a imi imbunatati calitatea somnului. Dorm mult mai linistita si ma pot concentra mai mult in ceea ce fac" (Adaugat la data 02.01.2015)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: OPTIMIST+

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

HAPPY VIBE

HAPPY VIBE

3100 LEI

GINKGO120 STEM

GINKGO120 STEM

5100 LEI