Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

HAPPY VIBE

60 capsule

In stoc

Crește rezistența la stres, normalizează activitatea emoțională, calmant, tonic psihic

3100 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Happy Vibe a fost conceput pornind de la o serie de plante folosite de milenii în medicina populară românească, pentru combaterea diverselor tulburărilor psiho-emoţionale. 

 

happy vibe herbagetica Contribuie la:

 • micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină
 • reducerea tulburărilor emoţionale manifestate prin:

 -   anxietate, iritabilitate, oboseală

 -   greaţă, apetit alimentar oscilant, tulburări de tranzit intestinal, dispepsie

 -   palpitaţii, tahicardie, migrene

 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 • îmbunătăţirea unor calităţi cognitive, cum ar fi atenţia şi capacitatea de concentrare
 • creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
 • îmbunătăţirea calităţii somnului

compozitie happy vibe

În tradiţia străveche, toate gândurile şi trăirile negative erau alungate cu ajutorul acestor plante. Odinioară, plantele erau consumate constant, pentru prevenirea şi chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoţionale.

Sunătoarea 

Din punct de vedere farmacodinamic, planta de Sunătoare, administrată mai ales ca şi extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.


Sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare emoțională la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rând, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare.

Passiflora este unul dintre cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise liniștite, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.

 

 

 

 

 

Adjuvant în:

  • boli somatice care apar sau se agravează pe fondul tulburărilor emoţionale
  • depresieneuro nature herbagetica
  • anxietate, sindrom anxios-depresiv
  • atacuri de panică
  • tulburări de somn pe fond anxios
  • instabilitate emoţională
  • stres
  • tulburări compulsive
  • iritabilitate psihică

 

Busuiocul Conform observaţiilor clinice, busuiocul este un stimulent al atenţiei, induce stări de tonus psihic şi mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienţi are chiar darul de a induce stări de bună dispoziţie şi uşoară euforie. Eugenolul, compusul chimic care asigură aroma busuiocului, ajută la combaterea stresului şi sporeşte claritatea mentală.

Isopul este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negative şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.

Angelica mai este cunoscută şi ca “planta celor 7 îngeri. Din punct de vedere al acţiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ.

Peliniţa este o plantă înrudită cu Pelinul şi cu Lemnul Domnului. Cercetările medicale au demonstrat că Peliniţa este un tonic nervos şi energizant, ce combate stările astenice. Poate înlătura unele forme de depresie, inducând o stare de bună dispoziție.

Odoleanul Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătăţeşte somnul, reduce excitabilitatea psihică. Acţiunea anxiolitică se datorează faptului că inhibă impulsurile nervoase şi împiedică mesajele legate de stres să ajungă la creier.Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 5972/23.09.
2011.

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

happy vibe herbagetica
Sunătoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericină                                 75 mg  
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)  extract 10:1                                          37,50 mg  
Isop (Hyssopus officinalis) pulbere din părţi aeriene                                                                    37,50 mg   
Busuioc (Ocymum basilicum L)  pulbere din părţi aeriene                37,50 mg   
Angelică (Angelica archangelica) pulbere din rădăcini                                                                    37,50 mg   
Peliniţă(Artemisia vulgaris L)  pulbere din părţi aeriene                37,50 mg   
Odolean  (Valeriana officinalis) pulbere din rădăcini                                                                    37,50 mg   

Administrare

Administrare                                   1 capsulă                  de 3 ori pe zi                                   capsula herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialista herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații: În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei şi al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei. Contraindicat în alăptare şi sarcină.

Păreri

Mariana:
Rating
"Eu sunt mereu anxioasa. Chiar m-am simtit f rau din cauza starii de urgenta. Am cautat mult ceva natural, pana am incercat Happy Vibe. Iau cate 4 pe zi si ma simt foarte bine. " (Adaugat la data 20.05.2020)
Tatina:
Rating
"De cand am inceput sa iau Happy Vibe, ma simt alt om. Nu mai sunt mereu anxioasa si nelinistita. Multumesc Herbagetica." (Adaugat la data 06.01.2017)
Sofia:
Rating
"De 2 saptamani am inceput sa iau Happy Vibe si reusesc de atunci sa ma odihnesc mai bine ." (Adaugat la data 28.09.2016)
Bogdan:
Rating
"In urma cu o luna m-am hotarat sa renunt la fumat. Un ajutor important pentru mine a fost Happy Vibe" (Adaugat la data 29.06.2016)
Stefan:
Rating
"Am fost sceptic la inceput. Am luat mai intai 10 zile sa vad cum functioneaza asupra mea. Si am fost uimit!!!Dimineata m-am trezit mult mai bine dispus, desi aveam zile stresante nu m-am mai consumat asa tare si m-am simtit mult mai bine. Functioneaza, multumesc Herbagetica!!!!" (Adaugat la data 07.09.2015)
Corina Mihalcea:
"Produsul merita incercat de cei care au probleme emotionale grave. Eu i l-am dat fratelui meu care a facut o depresie grava pe fondul unui cancer operat de trei ori. Dupa ultima operatie nu mai vroia sa traiasca, nu vroia sa incerce un regim vegetarian si chiar incepuse sa bea si nu se intelegea cu nimeni. Mi-a luat o luna sa-i dau aproape cu forta Hppy Vibe, dar efortul a meritat. De o luna fratele meu e alt om: a inceput sa spere, nu s-a mai atins de bautura, munceste prin casa si vrea sa traiasca pentru a avea grija de copiii lui." (Adaugat la data 29.02.2012)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: HAPPY VIBE

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

OPTIMIST+

OPTIMIST+

2800 LEI