Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

DETRAVENOS AKUT

120 casule

In stoc

sustine fluxul sanguin și funcționarea optimă a venelor, capilarelor și vaselor limfatice, tonifică venele, antiinflamator, reduce durerea și sângerarea, antitrombotic

15900 LEI

transport gratuit

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

DetraVenos Akut are o formula concentrată cu 500mg Diosmină și Hesperidină micronizate 90:10 și 50 mg semințe de Castan-Sălbatic. DetraVenos Akut se recomandă în tratamentul pentru varice, hemoroizi și insuficiență venoasă.

DetraVenos Akut în tratamentul varicelor, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan Sălbatic, susține fluxul sanguin și funcționarea optimă a venelor prin refacerea elasticității pereților venelor, stimulează producția de elastină și colagen pentru a întări țesutul conjunctiv și pereții venelor, crește numărul total de capilare limfatice, crescând fluxul de drenare al fluidelor și îndreaptă venele răsucite din picioare.

 

Beneficii:

 • Susține funcționarea normală a venelor, capilarelor și a vaselor limfatice

 • Ajută la restabilirea și menținerea tonusului pereților vasculari

 • Redă funcționalitatea și elasticitatea venelor și readuce la valori normale rezistența și permeabilitatea capilarelor

 • Reduce apariția varicelor

 • Combate senzația de picioare obosite, umflate și grele 

 • Calmează durerea la nivelul gambelor

 • Reduce dezvoltarea hemoroizilor

 • Reduce senzația de mâncărime, sângerare, durere și inflamație la nivel ano-rectal

 • Reface țesutul din zona ano-rectală

 • Stimulează microcirculația venoasă

 

DetraVenos Akut în tratamentul varicelor, reduce senzația de picioare grele și umflate, oferind o senzație de ușurare. Prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan Sălbatic, eliberează venele și arterele obstrucționate, reduce cheagurile de sânge formate la nivelul anterior, netezește pereții venelor pentru a permite circulația normală de sânge și previne infecțiile cutanate care se pot declanșa din cauza varicelor.

 

DetraVenos Akut în tratamentul varicelor, prin compoziția de Disomină, Hesperidină și Extractul de Castan Sălbatic, scade inflamația și tonifică venele, prin reducerea efectelor inflamației cronice asupra sistemului circulator periferic. În plus, reduce acumularea de fluide în exces, reduce cicatricile cauzate de varice și asigură creșterea microcirculației venoase.


.

Adjuvant în:

  • Varice
  • Hemoroizi
  • Sângerări și fisuri anale
  • Boală venoasă cronică
  • Circulație periferică deficitară
  • Afecțiuni cardio vasculare

DetraVenos Akut în tratamentul hemoroizilor, are rol antiinflamator prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extractul de Castan-Sălbatic, inhibă răspunsul inflamator al organismului și reduce volumul maselor hemoroidale din zona ano-rectală.

DetraVenos Akut în tratamentul hemoroizilor, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, reduce durerea prin scăderea producției de citokine pro-inflamatorii. În plus reduce volumul maselor hemoroidale și durerea cauzată de presiunea acestora.

DetraVenos Akut în tratamentul hemoroizilor, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, reduce sângerarea menținând integritatea pereților interiori ai capilalelor și netezește pereții venelor pentru a permite circulația normală de sânge.

DetraVenos Akut în tratamentul insuficienței venoase, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, tonifică venele prin netezirea perețiilor acestora, pentru a permite circulația normală de sânge în întregul organism. În plus, reface elasticitatea pereților venelor.

DetraVenos Akut în tratamentul insuficienței venoase, prin compoziția de Diosmină, Hesperidină și Extract de Castan-Sălbatic, are rol antitrombotic, reducând abilitatea trombocitelor de a forma cheaguri de sânge și previne oxidarea lipoproteinelor, factori care pot provoca formarea de plăci de arterom.

 Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare Notificare nr.14959/02.07.2021

 

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Diosmină și Hesperidină micronizate 90:10 extrase din Citrus sinensis (Poprtocal-dulce)                                  500 mg  
Extract Castan-Sălbatic 7:1 standardizat 20% Saponine Triterpenice                                         50 mg  

Administrare

Administrare                                   cate 2-3 capsule                   pe zi                                   capsula herbagetica

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:
specialist herbagetica
Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții/Contraindicații: Nu se cunosc.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: DETRAVENOS AKUT

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

MAGNEZIU ORGANIC

MAGNEZIU ORGANIC

1700 LEI