DETOX TOTAL

Detoxifiere totala cu 1 leu pe zi

In stoc

Chlorella 60 + Zeolit 60 + Detox Activ 60

8400 LEI

6000 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

Acumularea toxinelor în organism influențează negativ atât sănătatea fizică, cât și cea mentală. Simptomele resimțite ar fi oboseala cronică, insomnia, sensibilitate crescută la anumite alimente sau substanțe chimice, dureri de cap sau boli cronice.

O cură de detoxifiere, respectată corespunzător, atrage după sine multiple beneficii pentru detoxifierea organismului, îmbunătățirea stării de spirit și a nivelului de energie. Astfel am gândit pentru tine, pachetul Detox Total. Acest pachet conține 3 produse alese pentru asigurarea unei cure complete de 60 de zile: Chlorella, Detox Activ și Zeolit Detox.

 

Schema de tratament este ușor de urmat: dimineața se administrează o capsulă de Chlorella, la prânz o capsulă de Detox Activ, iar seara o capsulă de Zeolit Detox. Chlorella susține purificarea sângelui și a țesuturilor, și ajută la oxigenarea organismului, Detox Activ ajută la scăderea în greutate și la echilibrarea organismului prin eliminarea toxinelor, iar Zeolit Detox este recomandat pentru purificarea colonului și eliminarea metalelor grele.

Recomandarea noastră este să combini această cură cu o dietă sănătoasă și mișcare în fiecare zi (mers pe jos, înnot, mers cu bicicleta etc.)

 Află mai multe despre produsele din pachetul Detox Total:

CHLORELLA

ZEOLIT DETOX +

DETOX ACTIV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detoxifiere totala

Mai multe informatii

Compoziție Chlorella per 1 capsulă:


Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine                                                     410 mg  

Compoziție per 1 capsulă Zeolit Detox:

Zeolit (Tuf zeolitic mineralizat) extract standardizat cu 83% clinoptilolit                                  600 mg  

Compoziție per 1 capsulă Detox Activ:


Aloe Ferox  pulbere din suc cristalizat                                   300 mg   
Matase de Porumb (Zea mays)  extract 4:1                36 mg   
Cozi de Cireşe (Prunus cerasus Prunus avium) extract 10:1                                  32 mg   
Anghinare (Cynara scolymus) extract 10:1 standardizat cu 2,5% derivate de acid cafeic          32 mg  

Administrare

Administrare                                   Chlorella                  de 1 capsulă dimineața                                  
Administrare                                   Zeolit Detox +                  de 1 capsulă la prânz                                  
Administrare                                   Detox Activ                  de 1 capsulă seara                                  

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții și contraindicații Chlorella: A se administra cu prudență la bolnavii aflați sub medicație anticoagulantă (reduce efectul acestor medicamente), la bolnavii de gută (deoarece poate crește cantitatea de acid uric din sânge).

Precauţii și contraindicații Zeolit Detox: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate inactiva unele metale (de ex. litiu) din medicamente sau suplimente alimentare la administrare concomitentă.

Precauții și contraindicații Detox Activ: Interzis în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxină), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, Lemn-dulce (Gycyrrhiza glabra), antidiabetice. În caz de diaree (mai mult de cinci scaune pe zi) se întrerupe administrarea.

Păreri

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: DETOX TOTAL

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating