Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Produse naturiste pentru detoxifiere - Detox Forte

Detoxifierea este un proces natural și continuu efectuat de organismul nostru prin: ficat, colon, rinichi, plămâni, sistem limfatic și piele. Non-stop, în fiecare zi, corpul lucrează din greu pentru a elimina toxinele din surse interne și externe.

 

 Unii experți vor spune că aceste procese automate de detox sunt tot ce avem nevoie. Dacă te simți plin de energie, pielea ta este strălucitoare și digestia funcționează bine, atunci poate că sunt suficiente. Dar dacă te simțiți obosiț, ai dificultăți de concentrare sau de somn, răceli ușore, suferi de alergii, ai coșuri sau erupții cutanate, balonare sau constipație sau pur și simplu simți că lucrurile nu merg chiar atat de bine, atunci poate organele tale de eliminare a toxinelor ar putea avea nevoie de puțin sprijin în acest proces de detox.

 

 O dieta detox este o buna modalitate de a începe curățarea internă. Evitând o serie de toxine suplimentare din alimentație, poate fi mai ușor pentru organele tale să lucreze mai eficient și te vei bucura de un detox mai profund.

 Hrănirea organismului cu vitamine și minerale este o altă modalitate sănătoasă și foarte la îndemână de a vă susține detoxifierea.