Povestea Herbagetica a luat naștere în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative.

Pentru noi calitatea este pe primul loc: investim calitate în produsele create, acest lucru fiind posibil prin parteneriate cu furnizori de încredere din Uniunea Europeană de la care provin extractele noastre  standardizate.

Mulțumirea și satisfacția pe care le primim din partea clienților sunt neprețuite și reprezintă garanția calității produselor Herbagetica.

Dacă ați ajuns aici, pe site-ul nostru, ați făcut deja un prim pas important în descoperirea a ceea ce este necesar pentru sănătatea dumneavoastră. Restul este o plimbare în lumea vindecătoare a extractelor Herbagetica, în care veți găsi, cu siguranță, formule 100% naturale pentru vindecarea și armonia sănătății dumneavoastră.

 

 10 motive să alegi Herbagetica:

 

   Puterea extractelor 
Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.

 

 Extracte standardizate 
Cele mai multe dintre extractele folosite în formulele Herbagetica sunt extracte standardizate. Acestea garantează procentul de substanță activă conținut și astfel se certifică și calitatea produsului.

 

 Furnizori Uniunea Europeană  
Calitatea superioară a produselor Herbagetica se bazează pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum și pe sursele de proveniență ale acestora. Astfel, 95% din extractele folosite în produsele Herbagetica provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active, atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare independente europene.

 

 Produse originale   
Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.

 

 Preț corect    
Un preț scăzut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun raport calitate-preț. Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substanțe active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte.

 

 Produse 100% naturale     
Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici.

 

 Celule STEM      
Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.

 

 

 Diversitatea produselor       
Formulele unice Herbagetica reprezintă remedii pentru afecțiuni hepatice, cardio, reno-urinare, neuro, ale sistemului imunitar, detoxifieri, afecțiuni articulare, metabolice, etc. 

 

 

 Produse pentru copii       
Produsele Herbagetica se adresează atât adulților, cât și copiilor. Majoritatea produselor se pot administra copiilor atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de pulbere amestecată în suc de fructe, dulceață sau miere (deschizând capsula). 

 

 

 Rezultate     
Ținem legătura în mod constant cu consumatorii produselor Herbagetica, mulți dintre ei fiind și sub observația doctorilor cu care colaborăm. Ne bucurăm enorm să primim vești foarte bune de la oamenii care reușesc să se vindece cu ajutorul produselor Herbagetica: de la cei care înving cancerul, până la cei care au slăbit rapid și sănătos.