Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

ECHILIBRARE EMOȚIONALĂ

Stresul cauzat de activitățile cotidiene poate produce mari dezechilibre emoționale și obstacole care ne împidică să trăim o viață echilibrată. Iar pentru că știm cât de important este acest aspect pentru a fi fericiți, am creat o gamă specială, cu ingrediente 100% naturale pentru o stare de bine în fiecare zi. Mai mult, produsele noastre au la bază extracte uscate, de peste 10 ori mai bogate în principii active și mai puternice, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere din plantă.

Produsele noastre, Serenis+ și Passiforte, sunt destinate pentru a oferi organismului o stare de bine. Acestea reduc anxietatea, îmbunătățesc calitatea somnului, previn atacurile de panică și cresc capacitatea organismului de a rezista la stres.

Pe lângă acestea, gama noastră pentru Echilibrare Emoțională include și 2 antidepresive: Optimist+ și Happy Vibe. Cu ajutorul acestora, puteți reduce tulburările emoționale, vă puteți îmbunătății capacitatea de concentrare și atenția, managementul stresului, calitatea somnului și chiar micșora dependențele de alcool și nicotină.

Ingrediente cheie

Ingredientul comun care se regăsește în cele 4 produse din această gamă este extractul de Passiflora, fiind cunoscut drept unul dintre cele mai eficiente produse naturale pentru inducerea somnului și unul dintre cele mai bune anxiolitice. Această plantă este un prețios adjuvant în combaterea nervozității, a anxietății, a atacurilor de panică, a instabilității emoționale și a insomniei. 

Passiflora și-a câștigat titlul de cel mai bun tratament natural împotriva insomniilor, deoarece substanțele pe care le conține acționează ca un sedativ, reducând nivelul de stres, calmând stările de agitație și oferind un somn liniștit și profund.

Sunătoarea, un alt ingredient important al acestei game, are puternice efecte în combaterea simptomelor anxios-depresive, a bolilor somatice (gastrită, ulcer, tulburări hepato-biliare) generate de către stres. Sunătoarea înlătură în multe cazuri stările de amețeală sau somnolență de la trezire.

Ginsengul siberian, prezent și el în această gamă, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” înseamnă că măreşte rezistenţa organismului la stresul psihic şi fizic, ajutând la menţinerea capacităţii de relaxare, chiar şi în cazul suprasolicitării fizice sau nervoase ori a altor condiţii improprii. Pe lângă funcţia sa de adaptogen, Ginsengul siberian este folosit pentru buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sânge (presiune arterială ridicată sau scăzută) și diminuează efectul pe care îl produce excesul de adrenalină şi cortizol în organism.