promotii herbagetica

Curcumin 95

Gama Curcumin95 are la bază unul dintre cele mai intense și complexe extracte standardizate din lume - Curcumin95 C3 complex, ce garantează 95% curcuminoide.

Fiecare produs din gamă are o formulă unică și intensă ce cuprinde mai multe extracte standardizate, fiecare formulă fiind dedicată pentru tratarea unei anumite grupe de afecțiuni.

Curcumin, turmeric sau Curcuma longa, este principalul ingredient folosit în bucătăria tradițională Indiană, dar și una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte remarcabile asupra sănătății. Curcumin are beneficii vaste și foarte bine cercetate clinic pe diverse probleme de sănătate. Există peste 12,500 de articole legate de curcumin și a beneficiilor pentru sănătate ale substanțelor sale active. Astfel curcumin este în topul soluțiilor alternative menționate în publicațiile de sănătate de specialitate.

Extractul de curcumin se obține din planta de Curcuma longa care crește în India sau în alte tări din sud-estul Asiei. Rădăcina aceste plante se usucă și se macină pentru a se obține extractul galben-auriu de curcumin.

În extractul de curcumin se găsesc o serie de compuşi activi numiți curcuminoide. Curcuminoidele din curcumin asigură beneficiile medicale dovedite clinic ale acestui extract. 

Curcumin C3 Complex este forma superioară a extractului de curcumin fiind unul dintre cele mai studiate extracte standardizate. Curcumin C3 Complex conține pentru 95% curcuminoide, cele trei substanțe active din curcumin: Curcumina, Demetoxcurcumina (DMC) și Bisdemetoxicurcumina (BDMC).

Există multe păreri despre cum Curcumin C3 Complex asigură sănătatea mai multor sisteme din corp inclusiv sistemul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul imunitar, sistemul articular sau metabolismul.

Curcumin 95 C3 Complex garantat cu peste 95% curcuminoide se poate achiziționa la preț avantajos de la Herbagetica.