Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

Curcumin 95

Gama Curcumin95 are la bază unul dintre cele mai intense și complexe extracte standardizate din lume - Curcumin95 C3 complex, ce garantează 95% curcuminoide.

Fiecare produs din gamă are o formulă unică și intensă ce cuprinde mai multe extracte standardizate, fiecare formulă fiind dedicată pentru tratarea unei anumite grupe de afecțiuni.

Curcumin, turmeric sau Curcuma longa, este principalul ingredient folosit în bucătăria tradițională Indiană, dar și una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte remarcabile asupra sănătății. Curcumin are beneficii vaste și foarte bine cercetate clinic pe diverse probleme de sănătate. Există peste 12,500 de articole legate de curcumin și a beneficiilor pentru sănătate ale substanțelor sale active. Astfel curcumin este în topul soluțiilor alternative menționate în publicațiile de sănătate de specialitate.

Extractul de curcumin se obține din planta de Curcuma longa care crește în India sau în alte tări din sud-estul Asiei. Rădăcina aceste plante se usucă și se macină pentru a se obține extractul galben-auriu de curcumin.

În extractul de curcumin se găsesc o serie de compuşi activi numiți curcuminoide. Curcuminoidele din curcumin asigură beneficiile medicale dovedite clinic ale acestui extract. 

Curcumin C3 Complex este forma superioară a extractului de curcumin fiind unul dintre cele mai studiate extracte standardizate. Curcumin C3 Complex conține pentru 95% curcuminoide, cele trei substanțe active din curcumin: Curcumina, Demetoxcurcumina (DMC) și Bisdemetoxicurcumina (BDMC).

Există multe păreri despre cum Curcumin C3 Complex asigură sănătatea mai multor sisteme din corp inclusiv sistemul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul imunitar, sistemul articular sau metabolismul.

Ce este Curcuminul?

   Curcuminul, cunoscut și sub denumirea de turmeric sau Curcuma longa, reprezintă un compus activ extras din rădăcina plantei cu același nume, originară din India și din țările din sud-estul Asiei. De culoare galben-aurie, curcuminul este principalul ingredient al bucătăriei tradiționale indiene, dar, mai important, este o plantă cu proprietăți terapeutice impresionante. Descoperă secretul acestei substanțe naturale care, de-a lungul secolelor, a fost folosită pentru susținerea sănătății și a stării generale de bine.

 

Beneficiile utilizării Curcuminului

   Cu peste 12,500 de studii clinice dedicate, curcuminul se remarcă prin beneficiile sale extinse asupra sănătății umane. Acest compus conține curcuminoide, substanțe active cu potențial terapeutic extraordinar. Printre avantajele utilizării curcuminului se numără:

  • Antiinflamator și Antioxidant: Curcuminul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare și antioxidante, ajutând la combaterea radicalilor liberi și la menținerea unui echilibru în organism.
  • Sprijin Cardiovascular: Curcuminul poate contribui la menținerea sănătății inimii, susținând funcționarea normală a sistemului cardiovascular.
  • Întărirea Sistemului Imunitar: Beneficiile sale se extind și asupra sistemului imunitar, contribuind la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
  • Sprijin Articular și Osoos: Curcuminul este asociat cu menținerea sănătății articulațiilor și a sistemului osos, având un impact pozitiv asupra flexibilității și mobilității.

 

  Curcumin C3 Complex este forma superioară a extractului de curcumin fiind unul dintre cele mai studiate extracte standardizate. Curcumin C3 Complex conține pentru 95% curcuminoide, cele trei substanțe active din curcumin: Curcumina, Demetoxcurcumina (DMC) și Bisdemetoxicurcumina (BDMC).

 

Contraindicații și Precauții Curcumin95

   În ciuda beneficiilor sale remarcabile, este important să cunoști și să iei în considerare posibilele contraindicații ale curcuminului.

Probleme Digestive: În unele cazuri, utilizarea excesivă de curcumin poate cauza disconfort gastric sau iritații.

Alergii: Persoanele cu alergii la curcumin sau la plante din familia Zingiberaceae (ghimbir, cuișoare) ar trebui să fie atente la consum.

 

Herbagetica îți pune la dispoziție Curcumin 95 C3 Complex, garantat cu peste 95% curcuminoide, pentru a te bucura de toate avantajele acestei substanțe miraculoase.