CURCUMIN95 C3 COMPLEX

30 capsule

In stoc

Imunostimulator, imunomodulator, antidepresiv

4200 LEI

2900 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Plata cu cardul

Livrare rapidă

Preț Producător

Descriere

Curcumin95 C3 complex este un extract standardizat din Curcuma longa cu minim 95% curcuminoideunul dintre cele mai puternice și intense extracte din lume. Acțiunile sale benefice în cazul reducerii stresului oxidativ, a inflamației sau a acțiunii celulelor tumorale îl recomandă ca unul din cele mai eficiente extracte naturale cunoscute.

 

 Acțiuni:

  • menține diviziunea celulară normală
  • protejează și detoxifică celulele hepatice
  • antidepresiv
  • susține sistemul muscular, nervos și articular
  • reglează nivelul insulinei şi al glucozei din sânge

 

 

Publicaţia GreenMedInfo.com a spus despre Curcuma longa că este “cea mai importantă plantă a lumii”. Folosind peste 400 de studii aflate în baza de date a Bibliotecii Naţionale de Medicină din S.U.A., aceştia au descoperit peste 580 de potenţiale beneficii ale turmericului şi ale principalului său polifenol, curcumina.
Unele dintre cele mai uimitoare proprietăți ale curcuminoidelor sunt:

     - protejează împotriva bolilor cauzate de iradiere

     - ajută la reducerea nivelului inflamaţiilor din organism

     - protejează împotriva toxicităţii metalelor grele


Curcuma longa stimulează vezica biliară să producă bila, ceea ce atrage după sine îmbunătăţirea digestiei şi reducerea simptomelor de balonare sau formarea excesivă de gaze.

 

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide:

Curcumin95 C3 complex este un extract standardizat cu 95% curcuminoide, care conține cele trei feluri de curcuminoide standardizat, în aceleași proporții în care se regăsesc ele natural în rizomul de Curcuma longa. 

curcuma longa

Adjuvant în:

    • afecțiuni inflamatorii

 

Cele mai multe studii clinice au fost realizate pe Curcumin95 C3 complex și demonstrează efectele sale benefice. Astfel, beneficiile sale sunt prezentate în peste 65 de publicații științifice internaționale.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină  potenţează efectul curcuminului asigurându-i biodisponibilitate de peste 2000%.


Stiați că...?

- Locuitorii din insula Okinawa (Japonia), care sunt celebri pentru longevitatea lor şi cea mai mare durată de viaţă din lume, consumă ceai de Curcuma longa zilnic
- Curcuma longa este o sursă bogată de Vitamina C, Vitamina B6, Magneziu, Fier, Potasiu şi Mangan 
- Curcuma longa s-a dovedit a fi antivenin natural împotriva muşcăturii şarpelui King Cobra.

 

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare seria AA nr. 9728/09.10.2015.

 

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract 64:1 standardizat cu 95% curcuminoide                         380 mg  
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină                             20 mg  

Administrare

Administrare                                   câte 1-2 capsule                  pe zi                                 

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.roPrecauții: Nu se administrează copiilor şi adolescenţilor înainte de maturizarea sexuală.
Contraindicaţii: Contraindicat în caz de obstrucții ale căilor biliare. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor aflate în chemoterapie. Poate interacționa cu medicamentele antiagregant-plachetare la administrare concomitentă.

Păreri

Aurelia:
Rating
"Descrierea produsului Curcumin Complex mi se pare foarte interesanta. Am sa il incerc si eu pentru a-mi proteja organismul." (Adaugat la data 06.01.2017)
Ana:
Rating
"Mama mea avea in ultima vreme valorile glicemiei un pic peste limita normala. Preventiv a inceput un tratament cu Curcumin Complex si glicemia ei a inceput sa nu mai fie asa de mare." (Adaugat la data 06.12.2016)
Simona:
Rating
"Bunica mea a facut de curand tratament cu citostatice. A trecut foarte bine peste reactiile adverse ale acestora datorita produsului dvs, Curcumin Complex. Nu a avut stari de greata si moleseala. Multumim pentru produsele pe care le oferiti." (Adaugat la data 09.09.2016)
Carmen – Navodari:
Rating
"Bunica mea care sufera de diabet, a inceput de curand sa ia Curcumin Complex. Valorile glicemiei se mentin in limitele normale, iar ea este mult mai vioaie." (Adaugat la data 12.08.2016)
Oana:
Rating
"Tatal meu este suferind de Alzheimer. De curand am inceput sa ii dau si Curcumin Complex. A inceput sa comunice mai bine cu noi si nu mai are pierderi de memorie asa de dese." (Adaugat la data 26.07.2016)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: CURCUMIN95 C3 COMPLEX

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

HEPATIC STEM

HEPATIC STEM

2700 LEI

1900 LEI

PROSTATO STEM

PROSTATO STEM

2700 LEI

1900 LEI