Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

La Herbagetica, Responsabilitatea Socială este parte integrantă a tot ceea ce facem. Se traduce prin respectul pentru societate, pentru clienți, pentru mediu înconjurător și, nu în ulimul rând, pentru angajați.


Herbagetica pentru societate


A investi în societate este cea mai profitabilă investiție, pentru că beneficiile sunt pe termen lung. Ne-am angajat în a susține mai multe organizații în a căror activitate credem

„Bucuria celor necăjiți”

Este o organizație din Onești care a luat ființă pentru a ajuta pe cei care au nevoie. De aproximativ un an, Herbagetica sprijină lunar proiectele lor, iar impactul nu poate decât să ne bucure. Află mai multe despre această organizație aici.

 

 

Asociația „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”

Ne-a impresionat povestea acestei organizații: o doamnă din Alba Iulia și-a transformat casa într-o grădiniță pentru copiii cu dizabilități multiple. Ei nu au cerut niciodată sponsorizări, însă s-au oferit să confecționeze diverse obiecte cu ajutorul copiilor și a voluntarilor de la sediu. Astfel, partenerii noștri primesc de Crăciun decorațiuni pictate de ei, iar de 1 Martie mărțișoare lucrate manual. Află mai multe aici.


Știați că…

  • La sediul companiei există o cutie de donații. Angajații și colaboratorii au reușit să strângă, în preajma sărbătorilor de iarnă, suma suficientă pentru a ajuta o familie nevoiașă să plătească restanțele la întreținere și să aibă sărbători călduroase în adevăratul sens al cuvântului.  


Herbagetica pentru clienți

 


Etica este o valoare care caracterizează relațiile noastre cu partenerii. Ne-am asumat responsabilitatea de a oferi clienților noștri produse sigure, calitative și cu un preț corect. Mai mult, oferim consultanță gratuită tuturor celor care doresc să afle ma multe despre suplimentele Herbagetica. Este suficient să sune la numărul de telefon pentru a vorbi cu specialiștii noștri.

Știați că…

  • Specialiștii Herbagetica sunt contactați, în medie, de 20 de persoane zilnic. Ei oferă sfaturi personalizate și recomandă produsele optime pentru fiecare afecțiune. Cel mai mult ne bucură când clienții ne sună să ne mulțumească pentru rezultatele tratamentelor! 


Herbagetica pentru angajați


Știm că putem livra produse de calitate doar cu ajutorul echipei noastre. De aceea, investim permanent în oameni, asigurându-le training-uri constante, dar și un mediu de lucru relaxat și armonios. Mai mult, credem în sănătate și vrem ca angajații noștri să promoveze și prin puterea exemplului un stil de viață sănătos. De aceea, îi încurajăm să se implice în cât mai multe activități care să le întărească sănătatea.


Știați că…

  • Herbagetica are propria echipă de sport! O mare parte a colectivului nostru, de la personalul din producție la echipa de management, a răspuns afirmativ la provocarea de a se înscrie la concursuri sportive. Chiar dacă aleargă în cursa populară sau concurează la semimaraton, fiecare vrea să arate că sportul este o condiție esențială pentru a avea o viață sănătoasă!