CROM COMPLEX

60 capsule

In stoc

Reglează glicemia, reduce hipertensiunea, reduce riscul de afecțiuni cardiace și infarct

3000 LEI

Cost livrare 11 lei (LIVRARE GRATUITĂ în țară pentru comenzile de peste 120 lei)

 

Descriere

Crom Complex conţine doar minerale şi vitamine 100% naturale.

Contribuie la:

 • reducerea hipertensiunii
 • reducerea riscului de afecţiuni cardiace şi infarct
 • stimularea metabolismului
 • reducerea poftelor alimentare
 • controlarea foamei
 • protejarea ADN-ului
 • controlarea rezistenţei la insulină
 • prevenirea depresiei
 • mărirea performanţei atletice

Cromul este un mineral pe care organismul îl foloseşte pentru funcționarea normală, una dintre cele mai importante funcţii pe care le susţine fiind digestia mâncării. Cromul este implicat direct în ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranță la glucoză. Cromul în alimentație este absolut necesar, iar absența lui predispune la obezitate. Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe aceștia îi poate ajuta să-și controleze glicemia și poate juca un rol în managementul diabetului instalat la vârsta adultă. Suplimentele de Crom pot crește colesterolul “bun” (HDL colesterol) și să scadă trigliceridele și nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare și diabet.

Drojdia-de-bere înglobează o colonie de ciuperci inferioare, cu dimensiuni microscopice. Acestea se comportă „ca o fabrică de medicamente“ și pot acoperi o serie de carenţe din organism precum: vitamina D, E (biotină), pe cele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzime şi minerale în forme uşor asimilabile de organism (calciu, magneziu, fosfor), dar și oligoelementele vitale pentru sănătate: seleniu şi Crom. Drojdia-de-bere uscată și inactivată îşi păstrează calităţile nutritive, dar nu mai are probiotice. Aceasta este plină de substanțe nutritive: complexul de vitamine B (mai puțin vitamina B12), acid folic, seleniu, zinc și proteine.

Adjuvant în:

 • trigliceride mărite
 • colesterol mărit
 • deficiențe imunitare
 • obezitate
 • diabet
 • apetit excesiv

 

 

Indicaţii:

Studiile ştiinţifice arată că întotdeauna efectele nutrienţilor vii sunt mai puternice decât ale aceloraşi minerale sau vitamine obţinute prin sinteze sau semisinteze, deoarece organismul uman s-a adaptat să asimileze şi să folosească optim numai vitaminele şi mineralele extrase din surse organice.

 

Este bine de știut că nu conține gluten și are un nivel redus de sodiu. Acerola pulbere este un fruct bogat în Vitamina C, ideal pentru susţinerea sistemului imunitar. În comparație,100 g de portocale conțin 50 mg vitamina C, pe când aceeași cantitate de Acerola conține de la 1500 la 5000 mg. Crom Complex Organic este recomandat tuturor celor care execută o activitate fizică sau intelectuală intensă şi au nevoie în permanenţă de cât mai multă energie.

 

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA , Notificare seria AA nr. 8624/30.06.2015

compozitie

Compoziție per 1 capsulă:

Drojdie-de-bere(Saccharomyces cerevisiae) îmbogăţită
cu 2000 mcg/g Crom (furnizând 40mcg Crom/100% VNR*)                                    
 20 mg  
Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17%
vitamina C (furnizând 12,75 mg vitamina C / 16% VNR*)        
  75 mg  
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cerevisiae) pulbere uscată și inactivată
 335 mg  

Administrare

Administrare                                   câte 1 capsulă                  pe zi                                 

Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni- vineri: 9.30-12.30 13.00-16.00
0372.91.88.88
specialist@herbagetica.ro


Precauții: A se administra cu precauţie femeilor însărcinate sau care alăptează.


Contraindicaţii: Nu se cunosc.

Păreri

Mariana:
Rating
"Am luat timp de o luna de zile fara intrerupere Crom Complex. Dupa aceasta perioada am inceput sa mamanc mult mai putin si aproape nimic dulce." (Adaugat la data 06.01.2017)
Lucica:
Rating
"Am luat timp de 3 luni de zile Crom Organic. Fara sa tin un regim alimentar foarte stric, am reusit sa slabesc 7 kg. Sunt foarte multumita de produs." (Adaugat la data 30.09.2016)
Sergiu:
Rating
"Am inceput sa iau Crom Organic pentru a scapa de pofta de dulce. Sunt multumit ca este usor de adminisrat – 1 cps/zi. Il iau de 4 zile si parca am inceput sa fiu mai controlat in ceea ce privesc dulciurile." (Adaugat la data 08.09.2016)
Marinela:
Rating
"De la o vreme , din cauza stresului aveam o pofta de mancare de necontrolat. Am descoperit de curand produsul dvs, Crom Complex si sunt foarte multumita de rezultate. Nu mai mananc haotic ." (Adaugat la data 18.07.2016)
Noemi:
Rating
"Va multumesc pentru produsul Crom Complex. De cand il iau nu mai am pofta de dulce si nici un apetit de necontrolat." (Adaugat la data 05.07.2016)
Maria:
"Inainte sa incep sa iau Crom, aveam o pofta necontrolata de dulce. La doar o saptamana de la administrare, aceasta a scazut considerabil" (Adaugat la data 29.06.2016)
Alexandru:
Rating
"Din cauza stresului am avut o pofta de dulce de necontrolat. De cand administrez 1 cps/ Zi de Crom, aceasta a disparut ca prin minune." (Adaugat la data 24.06.2016)

Ne interesează părerea ta!

Spune-ne parerea ta despre: CROM COMPLEX

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Produse recomandate

AFA STEM

AFA STEM

13800 LEI

CALCIU ORGANIC ALGA CALCAROASA

CALCIU ORGANIC ALGA CALCAROASA

3000 LEI