Comenzi telefonice: 0372918888 intre 9:00-17:00

 

cariere herbagetica

Dezvoltarea noastră continuă denotă cheia succesului. Suntem o companie în care pasiunea, creativitatea, spiritul de echipă și perseverența sunt elemente de bază ce te conduc spre performanță.

Îți oferim un mediu provocator, dinamic, prietenos și mai ales inovator, unde TU ești personajul de bază în impactul pe care îl poți avea.

Trimite CV-ul tău catre urmatoarea adresa de e-mail office@herbagetica.ro pentru o analiză şi pentru a te putea informa asupra posibilităţilor viitoare adecvate competenţelor şi intereselor proprii.

 Înainte de a ne transmite CV-ul dumneavoastră, vă invităm să consultați Termenii și condițiile (https://herbagetica.ro/politici).

 

 

    

 

   

Trimite CV-ul tău la office@herbagetica.ro

Transmiterea CV-ului dumneavoastră către HERBAGETICA SRL echivalează cu consimțământul dumneavoastră expres ca Societatea HERBAGETICA SRL să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal. Datele personale ce pot fi prelucrare sunt informațiile din CV și adresa dumneavoastră de email.

Scopul prelucrării datelor dumneavoastră (prin transmiterea CV-ului) îl reprezintă realizarea procesului de recrutare de către HERBAGETICA SRL. Durata prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal ce derivă din transmiterea CV-ului va fi egală cu durata procesului de recrutare (dar nu mai mult de 2 ani calendaristici), ulterior aceste date vor fi șterse.

Herbagetica SRL este destinatarul datelor cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, dar se poate folosi de terțe persoane pentru prelucrare, asigurându-se în prealabil că terțele persoane au implementate politici privind protecția datelor. Temeiul prelucrării îl reprezintă consimțământul dumneavoastră.

Vă asigurăm că societatea noastră depune toate eforturile pentru ca datele dumneavoastră personale să fie păstrate în condiții de siguranță, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale, împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale.

Beneficiați de toate drepturile impuse de prevederile Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE dar și de prevederile oricărui act normativ în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal în vigoare.

Pentru orice informare, solicitare sau întrebare, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@herbagetica.ro