Să fii copil e-un lucru serios… este cu siguranță un refren cunoscut, cântat și apreciat de multe generații.

Copilăria este perioada cea mai dulce, nostimă de care ne aucem aminte cu mare drag. Mai apoi, vine o perioadă când deevim oameni mari, inclusiv părinți. Acesta este momentul în care începem să ne documentăm, să aflăm cât mai multe informații benefice, dorind ce este mai bun pentru copii.

Pe lângă somn, colici, primii pași, alimentația este foarte importantă. De la alăptat, mai apoi la diversificare, apoi la tot ceea ce reprezintă mâncarea. Important este ca părintele să insufle copilului ce înseamnă sănătate, sport, stil de viață sănătos. blog-kids

Pentru că o alimentație sănătoasă este deosebit de importantă în timpul copliăriei, noi, cei de la Herbagetica vrem să aavem grijă şi de cei mici. Astfel, am conceput produse ce pot fi administrate încă de la vârste fragede – capsulele se pot desface şi administra uşor, într-un format plăcut celor mici: în miere, dulceaţă sau iaurt.

Copiii au nevoie de tot ceea ce este mai bun din natură pentru a creşte mari şi sănătoşi. De aceea, am creat produse 100% naturale, ce au la bază extracte standardizate şi ingrediente atent studiate pentru a obţine produse eficiente, de cea mai bună calitate.

 Beneficiile produselor Herbagetica:

  • Ingrediente bine tolerate de organsmul copiiilor
  • Extracte standardizate bine proporţionate
  • Ingrediente de calitate, atent selecţionate
  • Nu conțin excipienți

Vă întrebați ce produse le puteți administra celor mici? Vă recomandăm cu încredere: Afa Stem Complex, Alergy Stem, precum și Complexul de Minerale Organice.