Te-ai gândit vreodată cât de răspândite sunt infecțiile urinare? Peste 50% din femei suferă de cel puțin o infecție urinară de-a lungul vieții, 30% au infecții recurente, iar 12% dezvoltă infecții pe durata sarcinii.

Având în vedere aceste statistici și cunoscând puterea pe care o au extractele din plante, am conceput un NOU produs dedicat pentru tratarea infecțiilor urinare. UriMer Forte se recomandă datorită unei formule puternice, formată din 8 extracte forte, dintre care 6 sunt standardizate. Inovația în tratarea infecțiilor urinare este concentrația de PAC, proantocianidine – cea mai mare concentrație din piață, 81 mg PAC /capsulă.

PAC și infecțiile urinare

Proantocianidinele (PAC) sunt un tip de flavonoide cu efect puternic antioxidant și cu acțiune antibacterială. UriMer Forte conține cea mai mare cantitate PAC, 81 mg/capsulă rezultată din extractul de Merișor 115:1 cu 80 mg PAC și extractul de Aronia 4:1 cu 0,8 mg PAC.

Impactul PAC asupra bacteriilor:

PAC-urile din merișor acționează rapid și eficient în eliminarea și combaterea aderării bacteriilor pe pereții tractului urinar, printre care și E.coli, bacterie responsabilă pentru 80% din infecțiile urinare.

 • Elimină și omoară bacteriile tractului urinar
 • Efect puternic antioxidant

Studiile clinice efectuate asupra eficienței PAC în infecțiile urinare au demonstrat faptul că extractul de Merișor standardizat cu 80 mg PAC acționează asupra bacteriilor prin:

 • Limitarea aderării bacteriei la tesut prin modificarea formei sale din baston în sferă
 • Întreruperea comunicării dintre bacterii, împiedicând răspândirea și colonizarea acestora
 • Distrugerea piciorușelor (pilii) celulei bacteriene

Cum acțiunează cele 8 extracte:

 1. Extractul de Merișor (Vaccinium macrocarpon) standardizat 115:1 cu 80 mg PAC/capsulă, elimină și omoară bacteriile din tractul urinar.
 2. Aronia (Aronia melanocarpa) extract standardizat 4:1 cu 0,8 mg PAC previne infecțiile și stopează multiplicarea bacteriilor.
 3. Strugurii Ursului (Uva-ursi) extract 4:1 proprietăți antiseptice, distruge bacteriile patogene.
 4. Splinuța (Solidago Virguarea) extract 4:1 are efect antiinflamator, calmează durerea și accelerează eliminarea urinei.
 5. Extractul de Frunze de Urzică (Urtica dioica) 10:1 are efect analgezic și este un diuretic foarte puternic.
 6. Extractul de Coada Calului (Equisetum arvense), standardizat cu 7% Siliciu are proprietăți diuretice și favorizează eliminarea urinei.
 7. Vitamina D3, obținută din lână de oaie, crește imunitatea prin stimularea producției de peptide antimicrobiene.
 8. Vitamina C, extrasă din fructe de Acerola, crește aciditatea urinei și este biopotențator pentru extractul de Splinuță (Solidago Virgaurea).

UriMer Forte este recomandat în regimul dietetic al persoanelor:

► Care vor să prevină apariția infecțiilor urinare

► Care suferă de infecții urinare recurente sau ocazionale

► Adulți și copii de peste 12 ani