Ai căutat mereu cea mai bună sursă de acizi graşi esenţiali Omega 3, fapt pentru care ai ales uleiul de peşte. Mai mult ca sigur ai ales uleiul de peşte din diferite motive: este foarte cunoscut (toată lumea a auzit de el, deci trebuie să fie bun), ţi l-a recomandat o rudă, un prieten sau farmacistul, ai citit despre uleiul de peşte într-o revistă sau pe internet. Tot ceea ce ai citit şi ştii despre acest ulei te face să crezi că este şi cea mai bună sursă de Omega 3 EPA şi DHA, iar administrarea acestuia te va ajuta din toate punctele de vedere, în cel mai eficient mod. Parţial corect.

Spun “parţial corect” deoarece există o modalitate şi mai eficientă de a-ţi creşte aportul de acizi graşi esenţiali: uleiul de Krill. Uleiul de Krill este o sursă superioară de Omega 3. Ei bine, te poţi convinge foarte uşor de superioritatea acestuia faţă de uleiul de peşte printr-o simplă paralelă între cele două surse de Omega 3 EPA şi DHA:

 

KRILL Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei Antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega-3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului.