Tu știi să citești CORECT eticheta? 

Trăind într-o eră a tehnologiei, a vitezei și a accesului rapid la informare, suntem bombardați zilnic cu sute de noutăți care vin în diverse forme și pe diverse căi. Fie că le regăsim în articole de blog, pe forumuri, în emisiuni de televiziune, documentare sau sunt tipărite în reviste, broșuri, afișe sau pe etichetele produselor, informațiile circulă constant.

Dar, din toate aceste surse știm să identificăm corect, informațiile esențiale? Când timpul ne presează cum căutăm cuvintele cheie care ne asigură informarea corectă?

Te învățăm cum! 

Noi, la Herbagetica, sunținem informarea corectă a consumatorilor! Mizăm pe transmiterea informațiilor pe înțelesul tuturor și pe asigurarea calității produselor.

 

Ce înseamnă CALITATE concret? 

Calitatea superioară a produselor Herbagetica se bazează pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum și pe sursele de proveniență ale acestora. Astfel, 95% din extractele folosite în produsele noastre provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active, atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare independente europene.

Cum garantăm calitatea? 

Prin extracte standaridzate garantăm procentul de substanță activă regăsită în fiecare miligram de ingredient. De exemplu, garantăm 95% curcuminoide din extractul de Curcumin95 C3 complex.

Ce înseamnă extract 64:1? Din 64 kg plantă rezultă un kilogram de extract.

Cantitate/ capsulă. Atenție! Verificați cantitatea per capsulă nu per Doză Zilnică Recomandată (DZR) de producător.

Herbagetica susține informarea corectă a consumatorilor!