Ni se întâmplă tuturor, mergem în altă cameră și o dată ajunși acolo uităm pentru ce am venit. Sau, plecăm de acasă și nu mai știm dacă am închis sau nu ușa. Da, se întâmplă chiar mai des decât vă puteți imagina. Tu cum îți menții mintea sănătoasă?

Chiar dacă te afli la ani distanță de o vârstă înaintată, când pierderile de memorie sunt considerate normale, studii multiple au demonstrat că problemele de memorie se declanșează chiar și de la vârsta de 20 de ani. Principalele cauze care generează pierderi de memorie timpurii sunt:

  • Fumatul, alcoolul sau consumul de droguri. Fumatul afectează memoria prin reducerea cantității de oxigen care ajunge la creier. Drogurile pot modifica chimia creierului prin urmare pot să apară pierderile de memorie.
  • Lipsa de odihnă. Atât calitatea cât și cantitatea somnului sunt importante pentru o memorie sănătoasă. Lipsa de somn poate influența capacitatea creierului de a stoca informațiile obținute în cursul zilei.
  • Depresie și stres. Acestea pot provoca dificultăți de concentrare prin urmare capacitatea ta de a memora și a reține lucruri noi scade.
  • Deficiențe nutriționale. Hrana este esențială pentru a asigura buna funcționare a creierului. Deficiențe ale vitaminelor B1 și B12 cauzează în mod special probleme de memorie.

Din fericire există multiple metode prin care ne putem ajuta memoria și prin care ne putem asigura sănătatea sistemului nervos:

  1. Gândește pozitiv.Meditația, yoga sau thai chi te pot ajută să elimini stresul și să îți echilibrezi stările emoționale.
  2. …și creierul trebuie antrenat. Emisferei stângi a creierului îi plac jocurile logice și provocările mintale.
  3. Mișcare, mișcare și iar mișcare.Sportul îți pune sângele în mișcare astfel creierul tău este mai bine oxigenat.
  4. Somnul face minuni!În tip ce dormi, creierul tău „îndosariază” toate informațiile noi din cursul zilei.
  5. Râsul este cel mai bun medicament.Atunci când râzi, creierul tău eliberează endorfine, „ hormonii fericirii”, iar tu te vei simți mult mai bine.

Pentru un plus de ajutor în a-ți menține sănătatea creierului și a memoriei formula Ginkgo+ Curcumin95 conține 8 extracte intense din plante recunoscute pentru efectul benefic asupra sistemului nervos.

Extracte naturale cu efect neuroprotector și neuroregenerator

Ginkgo biloba are efect puternic de protecție și regenerare asupra sistemului nervos. Inhibă moartea celulelor neuronale ca urmare a stresului oxidativ sau a neurotoxicității.

Curcumin95 C3 complex ihibă acumularea de plăci amiloidale, substanțe reziduale ale proceselor neurologice care pot cauza declanșarea bolii Alzheimer.

Ashwagandha acționează ca antistres natural, reduce semnificativ efectele stresului și protejează sistemul nervos.

Ganoderma stimulează refacerea funcțiilor neuronale, afectate de stresul oxidativ, stimulând astfel memoria și concentrarea.

Ţine-ţi mintea antrenată și sănătoasă!