solutii naturale pentru candidoza

lectura de 3 minute

Vrei să știi ce solutii naturale pentru candidoza exista? Soluții naturale sunt cele mai bune remedii pentru ca tu să scapi de infecția cu candidoză. Citește din articolul nostru tot ceea ce trebuie să cunoști despre infecția cu candidoză, tipurile de candidă, cauze și soluții naturale pentru candidoza.

Cea mai comună infecție fungică este candida albicans, ea este cauzată de ciuperca numită Candidă, fiind întâlnită în tractul gastro-intestinal, zona bucală și vaginală. Am menționat mai sus că principala cauză care provoacă candidă este ciuperca în sine, însă pe lângă aceasta, există o multitudine de factori care pot hrăni înmulțirea ei, respectiv: dieta bogată în zahăr, alcool, carbohidrați rafinați.

Candida se poate manifestă pe întreg organismul, ea fiind prezentă sub mai multe tipuri:

  • Candidoza orala: se extinde în cavitatea bucală și se poate răspândi la nivelul amigdalelor, în spatele gurii, pe esofag în cazurile mai severe.
  • Candidoza urogenitală: se poate manifesta prin senzație permanentă de urinare, dureri sau senzație de arsură la urinare, dureri abdominale, pelviene.
  • Candidoza vaginală: este cea mai prezentă formă de infecție fungică la 3 din 4 femei, manifestându-se prin durere în jurul și în interiorul vaginului, roșeață, iritație, inlamație, scurgeri vaginale.
  • Candidoza cutanată: poate infecta pielea și membranele mucoaselor, zonele preferate de dezvoltare sunt cele umede, calde, transpirate, cum ar fi zonele inghinală, pielea dintre degetele de la picioare, colțurile gurii.

Top 5 soluții naturale pentru candidoză:

Extractul de Grapefruit este printre principalele soluții naturale care te ajută să previi infecția cu candidă. El are rolul de a stopa formarea infecției fungice, a candidei până la răspândirea ei în întreg organismul. De asemenea, are și rol de antibiotic natural, dar și rol nutritiv datorită conținutului de vitamine C și E care au un efect puternic stimulator pentru imunitate prevenind astfel apariția candidozei.

Extractul de Măslin are în compoziția sa oleuropeina, substanță care are rol antioxidant, antifungic și antiviral împotriva candidei. Extractul asigură protecție sistemului imunitar împotriva dezvoltării candidei, dar are și rol de protejare a pielii în caz de iritații și mâncărimi provocate de infecția cu candidă.

Extractul de Salvie are efect antiinflamator, ajutând la calmarea iritațiilor și a mâncărimi cauzate de infecția cu candidă. Acest extract are rol vindecător asupra candidozei la nivel bucal, ajutând prin proprietățiile sale la calmarea și regenerarea pielii. Este recomandat și în cazul femeilor însărcinate fiind o soluție naturală de prevenire a infecției cu candidă.

Zincul are rol de combatere a infecțiilor cauzate de candida prin echilibrarea florei vaginle și orale, stimulează și întărește sistemul imunitar, dar ajută și la vindecarea cicatricilor și a rănilor cauzate de infecția cu candidă.

Extractul de Lemn dulce conține substanțe ce au efect antioxidant și împiedică apariția și răspândirea infecțiilor fungice. Are și rol de ameliorare a simptomelor cauzate de menopauză, respectiv reduce frecvența și intensitatea aparițiilor bufeurilor, dar asigură și o stare de bine asupra organismului prin calmarea disconfortului creat de infecția cu candida.   

Descoperă Candida Free, soluția ta naturală pentru candidoză!

Candida Free este un complex unic cu 16 extracte premium dedicate pentru curățarea organismul de candida. Candida Free oferă un complex de soluții naturale pentru candidoza. Prin proprietăţile antifungice și antibacteriene, extractele din Candida Free redau confortul și sănătatea tractului urogenital.

Beneficii:

solutii naturale pentru candidoza, candida, Candida Free

  • Curăță și stopează răspândirea candidei în organism
  • Efect antifungic și antibacterian
  • Echilibrează flora orală și vaginală
  • Are efect antioxidant intens
  • Întărește sistemul imunitar

Candida Free se poate folosi ca adjuvant în: infecții cu Candida Albicans, infecții fungice, infecții bacteriene, infecții uro-genitale, afecțiuni cutanate.

Candida Free se poate administra pentru adulți câte 2-3 capsule pe zi.

Candida Free se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro.