Top 10 produse Herbagetica 2019

Anul 2019 se apropie de final și este momentul perfect să vedem care produse din portofoliul nostru au fost în topul preferințelor voastre! Fie că a fost vorba de produse pentru slăbit, imunitate sau articulații, voi, cumpărătorii noștri online ați determinat realizarea acestui top. Iar, pentru cei care încă nu cunosc toate produsele cu siguranță acest clasament vă va oferi mai multe informații!

Fără să mai stăm pe gânduri iată care sunt cele mai căutate și râvnite 10 produse din portofoliul Herbagetica!

Locul 1: Aloe Ferox 

Surprinzător sau nu, anul acesta a fost despre siluetă, detoxifiere și cum să te simți bine în pielea ta, produsul preferat fiind Aloe Ferox. Aloe Ferox are o acțiune remarcabilă în cazul persoanelor care doresc un ajutor în plus pentru a obține silueta dorită. Acționând pe patru planuri asupra organismului, Aloe Ferox ajută la:

  • Detoxifierea organismului și a colonului, eliminarea toxinelor, rezultând în scăderea în greutate și reglarea tranzitului
  • Accelerarea metabolismului, ceea ce determină arderea caloriilor de către organism
  • Scăderea poftei de mâncare
  • Stimularea producției de colagen, păstrând tonusul și elasticitatea pielii după pierderea rapidă a kilogramelor

S-a decis! Cu toții ne dorim să arătăm bine și să ne simțim bine, iar dacă vrem să continuăm acest trend și în 2020, Aloe Ferox rămâne alegerea numărul 1.

Locul 2: Ca+Mg+Se+Si+Zn cu Vit. D3 Complex Forte

Pe locul doi, dar cu siguranță nu mai puțin importantă, este nevoia de energie și de un aport complet de vitamine și minerale. Toate acestea s-au găsit în produsul Ca+Mg+Se+Si+Zn cu Vit. D3 Complex Forte. Format doar din vitamine și minerale din surse naturale Ca+Mg+Se+Si+Zn cu Vit. D3 Complex Forte acoperă o gamă complexă de arii medicale fiind un produs de bază pentru fortificarea sistemului imunitar, combaterea oboselii, creșterea nivelului de energie sau asimilarea Calciului.

Pentru că v-ați dorit un produs complex de multivitamine și minerale atunci Ca+Mg+Se+Si+Zn cu Vit. D3 Complex Forte a ajuns pe primele poziții în topul nostru!

Locul 3: Magneziu Organic

Oboseala și stresul și-au spus cuvântul în anul 2019, căci Magneziu Organic a fost produsul cel mai des ales pentru a crește energia și vitalitatea organismului. Magneziul Organic acționează fix asupra sistemului nervos pentru a-i reface echilibrul, pentru a reduce oboseala și pentru a induce o stare de calm și un somn liniștit.

Așadar, putem spune că ați reușit cu succes să eliminați oboseala și stresul căci Magneziu Organic este pe locul 3!

Locul 4: Artro+ Curcumin95artro curcumin95

Printre prioritățile la nivel de sănătate regăsim și nevoia pentru articulații sănătoase și mobilitate. Artro+ Curcumin95 a fost alegerea celor care au dorit un produs complex și eficient țintit pe afecțiuni articulare. Artro+ Curcumin95 se diferențiază prin efectul antiinflamator și analgezic asigurat de extractele naturale care se regăsesc în compoziția sa: Curcumin95 C3 complex, extractul de Arbore de tămâie sau extractul de Salcie albă, bogat în salicilați.

Este pe locul 4, dar dacă va rămâne în continuare în topul preferințelor, Artro+ Curcumin95 are toate șansele să câștige „maratonul” top 10 Herbagetica din 2020.

Locul 5: Seleniu Organic

Poluarea, substanțele toxice din mediu, stresul și alimentația incorectă favorizează tot mai des a probleme tiroidiene. Drept urmare sănătatea tiroidei a devenit o prioritate pentru mulți, iar căutările de produse dedicate i-au determinat să aleagă Seleniu Organic.

Seleniul are un rol esențial în metabolismul hormonilor tiroidieni, reproducere, sinteza ADN-ului și în protejarea organismului de stresul oxidativ şi infecţii. Seleniu Organic din portofoliul nostru se remarcă pentru faptul că este obținut 100% dintr-o sursă naturală și are o rată ridicată de absorbție în organism. Din acest motiv, a ajuns foarte aproape de topul clasamentului nostru.

Locul 6: Ashwagandha

Ashwagandha este un produs cu un extract unic, care a câștigat mult teren în 2019 în fața altor produse, ajungând pe locul 6. Se remarcă în plaja de suplimente alimentare datorită efectelor puternice antistres. Ashwagandha este o plantă adaptogenă, adică are capacitatea de a adapta reacția organismului la stres. Acționează ca neuroprotector, calmant pentru sistemul nervos, reglator hormonal și susține organismul în situații de stres, oboseală și anxietate.

La ora actuală, Ashwagandha este din ce în ce mai populară în rândul persoanelor tinere active. Au nevoie de un tonus mental excepțional, multă energie și o stare de calm fără ca procesele mentale şi fiziologice să fie afectate, toate acestea fiind asigurate de un produs ca Ashwagandha.

Locul 7: Parasites 12

Parasites 12 este un produs cu o compoziție complexă și eficientă care îi asigură locul bine meritat în top-ul nostru. Cele 12 extracte incluse în acest produs acționează țintit pentru distrugerea și eliminarea viermilor și a paraziților intestinali, bonusul fiind că ajută și la refacerea mucoasei gastrice și a metabolismului digestiv.

Parazitozele intestinale declanșează o multitudine de simptome neplăcute și pot fi dificil de depistat și de tratat, dar cu toate acestea Parasites 12 se dovedește a fi un câștigător în rândul celor care caută un produs dedicat pentru această afecțiune.

Locul 8: Curcumin95 C3 Complex

Curcumin95 C3 Complex este un produs reprezentativ din portofoliul Herbagetica. Chiar dacă nu se află în vârful clasamentului, cu siguranță i se atribuie merite multiple ca adjuvant în mai multe afecțiuni ale organismului. Curcumin95 C3 Complex este un fitonutrient versatil care își dovedește efectele medicale în peste 65 de studii clinice. Acționează ca antiinflamator, antioxidant și anticancerigen în tratamentul afecțiunilor și bolilor asociate mai multor sisteme: pulmonar, gastrointestinal, nervos, imunitar, afecțiuni ale ficatului, plăgi deschise sau afecțiuni inflamatorii.

Fiind un produs complex și eficient pentru sănătate, atunci Curcumin95 C3 Complex are toate meritele să fie în top 10.

Locul 9: Vitamina C Organică Vitamina C Organica

Vitamina C Organică este vitamina minune din top-ul nostru. În sezonul rece este de nelipsit din arsenalul anti-răceală. Vitamina C Organică are o acțiune incredibilă asupra sistemului imunitar, reușind să activeze capacitatea acestuia de a lupta eficient cu virusuri și bacterii. În plus, intervine și în procesul de metabolizare al colagenului, având efect antioxidant și anti-aging.

Fiind un produs sigur pentru fortificarea sistemului imunitar, cu siguranță Vitamina C Organică are un loc bine meritat în topul produselor Herbagetica.

Locul 10: Supreme Krill

Ultimul loc, dar nu și cel din urmă, revine produsului Supreme Krill. Datorită formei superioare de acizi grași Omega 3 pe care îi livrează, produsul de pe poziția 10 asigură o nevoie în creștere din partea consumatorilor.

Trend-ul pe sănătate din 2019 a determinat consumatorii să folosească produse care le asigură aportul complet de nutrienți esențiali, din care fac parte și acizii grași Omega 3. Astfel, Supreme Krill a fost alegerea celor care au căutat produse cu Omega 3, fosfolipide și astaxantină pentru controlul colesterolului, sănătatea inimii sau articulații sănătoase.

Acesta este topul nostru! Sperăm că v-a plăcut și că v-a inspirat așa cum ne-a inspirat și pe noi! Sperăm să alegeți în continuare produsele favorite Herbagetica și să încercați și unele noi, poate chiar din top 10.