Luna cadourilor a început, magazinele au început să fie luate cu asalt, iar cuvântul-cheie al lunii este, cu siguranță, cadouri. Să oferi cadouri, să faci surprize este un lucru frumos, iar sentimentul dat de bucuria și surpriza care se citește pe fața celor care primesc acele cadouri este de nedescris în cuvinte. Totodată, această perioadă din an este dedicată și concursurilor, a premiilor, și ce nu este mai frumos decât să câștigi cadouri de sezon.

Herbagetica organizează în această perioadă (1.12.2015-18.12.2015) o tombolă de Crăciun ce are premiu un brad împodobit. Acest brad nu este unul oarecare datorită oranamentelor cu care vin la pachet. Ornamente handmade realizate cu mult suflet și bucurie de către voluntarii Asociației Proiectul Viziunea Nevăzătorilor din Alba-Iulia. Nu este prima dată când această asociație realizează decorațiuni handmade ce au fost mult apreciate. Copii, cât și voluntarii și fondatorii acestei asociații merită tot respectul și laudele pentru tot efortul depus de la primul gând, la prima idee pusă în practică, la tot ceea ce fac zi de zi (fondurile strânse sunt pentru a ajuta acest centru, pentru a cumpăra diverse obiecte de care copii au mare nevoie pentru a se dezvolta și a învăța). Așa că, acest brad împodobit este cu adevărat special și cu siguranță va fi un cadou apreciat!

Tot ce trebuie să faci este să comanzi produse 100% naturale Herbagetica în valoare de minim 150 Lei în perioada 1.12.2015-18.12.2015. Câștigătorul va fi extras în data de 18.12.2015, extragerea făcându-se prin intermediul site-ului random.org.

Nu mai aștepta! Înscrie-te în tombolă și poți câștiga un brad împodobit!

 Banner_AdWords_Descopera peste 100