Cât de stresat ai fost în ultima vreme? Dar, cât de bine ai dormit? Ai un sentiment de apatie și o lipsă de motivație? Toate acestea sunt simptome clasice de epuizare.

Deși nu s-a recunoscut în mod oficial, stresul a ajuns să fie boala secolului XX. Este boala cu cea mai mare rată de creștere, iar cea mai avansată formă de stres este epuizarea, un diagnostic de care mulți medici se feresc. Disponibilitatea permanentă, munca în exces, efortul de a îndeplini cât mai multe sarcini simultan și excesele din dietă cauzează o încărcătură negativă asupra organismului.

Cel mai corect indicator care anunță instalarea epuizării este nivelul ridicat de cortizol. Factorii de stres emoțional generează secreția în exces de glucorticoizi. Astfel, se întâmplă frecvent ca nivelul de cortizol să fie prea ridicat, dar și prea scăzut în decursul aceleiași zile.

 

Epuizarea poate afecta pe oricine și nu se ține cont, că de cele mai multe ori rădăcina problemei este un dezechilibru hormonal.

Somnul este cel mai afectat în caz de stres. Dacă nivelul de cortizol este ridicat seara, atunci și somnul va fi afectat, ceea ce înseamană că toate glandele endocrine nu se pot „odihni” peste noapte și vor fi suprasolicitate. Dacă sunt suprasolicitate, sunt obosite. Dacă sunt obosite apar derglările hormonale și uite așa, ne învârtim într-un cerc vicios.

 

Dar care este soluția?

  • Identifică la un consult de specialitate, tipologia dezechilibrului endocrin și adoptă pașii necesari pentru stabilizare
  • Elimină factorii de stres reali precum expunerea la toxinele din mediu, dar și factorii emoționali
  • Reinventarea stilului de viață: optimizează-ți nutriția, nu chiuli de la mișcare și sport și antrenează-ți mintea să gândească altfel
  • Soluția Herbagetica: formula pentru somn SLEEP DUO AM/PM ZenForte, un produs cu compuși adaptogenici care se administrează dimineața, AM și o variantă PM care se administrează seara pentru somn odihnitor

Sleep DUO AM/PM ZenForte

Noul concept SLEEP DUO AM/PM conține două produse cu formulări puternice cea au la bază numai extracte și este gândit să lucreze cu organismul tău pe două direcții. O variantă cu compuși adaptogenici care se administrează dimineața, AM și o variantă PM care se administrează seara pentru somn odihnitor.

Produsele se administrează numai împreună fiind o formulă gândită să trateze atât cauzele, cât și efectele STRESULUI și SOMNULUI.

Varianta SLEEP DUO AM conține un amestec de extracte din plante, numite adaptogene, care ajută echilibrarea neuro-hormonală a organismului. Somnul este vital! Fără el, omul nu poate să supravieţuiască. Organismul poate rezista fără mâncare, doar cu apă, timp de 3 săptămâni, în schimb, dacă îl privezi de somn, după numai 10 zile, el moare.

Cel mai puternic influenţator al disturbării somnului este stresul. Reţeta produsului SLEEP DUO AM ajuta la diminuarea efectelor stresului, ajută la menţinerea echilibrului psiho-emoţional, adjuvant în stări de nervozitate, stres şi anxietate. Toate acestea ajută şi pregătesc corpul pentru un somn mai liniştit şi odihnitor.

 

 

Varianta SLEEP DUO PM este la rândul ei un amestec de plante cu efecte calmante, sedative şi analgezice care ajută la echilibrarea psihoemoţională şi hormonală, inducând o stare de relaxare, făcând astfel somnul mult mai liniştitor şi sănătos.

SLEEP DUO PM este astfel cel mai puternic somnifer natural pe bază de extracte din plante. Reţeta SLEEP DUO PM este concepută în aşa fel încât să combată insomnia, să înlăture stresul cumulat pe parcursul zilei, să inducă starea de relaxare şi să ajute la obţinerea unui somn liniştit şi de calitate, astfel încât a doua zi să te trezeşti odihnit.

 

 

 

„Stresul este asemeni unui condiment: prea puțin face mâncarea neinteresantă, prea mult te poate sufoca.” – Donald Tubesing