acnee, ten curat, acne prim, acneprim

lectura de 4 minute

Sănătatea și frumusețea pielii tale sunt cele mai importante aspecte ale vieții tale. Știi că de la vârsta adolescentină și până la maturitate, organismul tău aduce cu sine schimbări majore, prezente în deosebi la nivelul pielii.  Ceea mai frecventă afecțiune a pielii este acneea, ea apare atunci când în foliculii de par se acumulează sebum și celule moarte ale pielii, manifestându-se prin puncte albe, negre sau coșuri.

Fiind o afecțiune des întâlnită, impactul psihosocial poate avea efecte profunde, mai ales la perioada adolescentină, unde stima de sine și aprecierile celorlalți din jurul tău contează mult. Altfel principalele efecte care se produc și au impact la nivel psihosocial sunt retragerea socială din cauza aspectului fizic, renunțarea la studii, evitarea contactului vizual, adoptarea unui alt stil vestimentar, depresia, probleme de comportament.

Retragerea sociala, depresia, lipsa unui loc de muncă, schimbarea stării dispoziției, bufeurile pot fi factori sociali care afectează și persoanele cu vârsta de peste 30 de ani care se confruntă cu acneea.

Confruntându-te cu acneea, cu siguranță principalul tău scop este să identifici cauzele pentru a putea preveni atât apariția acneei adolescentine, cât și apariția acneei adulte hormonale. 

Cauzele dezvoltării acneei adolescentine și acneei adulte hormonale:

 • Dezechilibre hormonale
 • Schimbări hormonale cauzate de naștere, perimenopauză, menopauză.
 • Istoricul familial pentru adulți, persoanele sunt predispuse de a suferi de acnee adultă hormonală.
 • Infecții bacteriene la nivelul pielii prin prezența bacteriei acnes, multiplicarea în exces a acesteia declanșează formarea acneei.
 • Evitarea alimentelor bogate în zahăr, carbohidrați, fastfood.
 • Consumul excesiv de lactate poate determina apariția acneei adolescentine dar și a acneei adulte hormonale.
 • Anumite medicamente care conțin corticosteroizi, testosteron sintetic sau litiu.
 • Stresul care poate provoca apariția acneei dacă tenul tau are predispoziție acneică.

Principala cauză a determinării acneei sunt schimbările hormonale, altfel relația dintre cele două este una importantă. Pentru a putea identifica dacă acneea ta are o cauză hormonală, ar trebui să fii atentă la următoarele aspecte:

 • Perioada de apariție a erupțiilor apare de obicei înaintea ciclului menstrual, factor care poate genera acneea la nivel hormonal.
 • Locul în care acneea își face simțită prezența este sub pomeți și de-a lungul mandibulei care este adesea legată de problemele hormonale decât acneea care apare pe frunte.
 • Forma, dimensiunea și aspectul leziunilor acneice care au o cauză hormonală tind să fie profunde, chistice și sensibile la atingere. De asemenea, sunt de multe ori dureroase și prezintă cicatrici inestetice după vindecare.
 • Dacă tratamentul pe care îl urmezi are la bază folosirea anticoncepționalelor, și acneea se agravează sau ameliorează, acesta este un semn că schimbările se produc la nivel hormonal.

Știind că orice problemă are și o rezolvare, dar și faptul că apariția acneei poate avea consecințe la nivel psihosocial, vrem să îți propunem să pășești într-o lume nou, lumea ta, o lume doar cu soluții naturale pentru ca acneea ta să nu mai fie o problemă semnificativă.

Acest nou început pentru tine se bazează pe soluții naturale pentru orice tip de acnee, benefice pentru tine și pentru organismul tău. Te vor ajuta să fi o persoană activă, să ai încredere în tine, să poți să îți dezvolți proiectele tale personale cu succes.

Soluțiile naturale pentru orice tip de acnee:

Extractul de Grapefruit ajută la eliminarea bacteriilor cauzatoare de acnee.

Extractul de Curcumin susține protejarea mucoasei gastrice, are efect antimicrobian la nivel intestinal, și are rol de echilibrare a microbiomului intestinal.

Extractul de Păpădie îndepărtează toxinele din sânge și piele, dar și deblochează porii de sebum și impurități.

Extractul de Brusture curăță ficatul de toxine și susține procesele de detoxifiere ale ficatului care ajută la curățarea tenului.

Extractul de Lemn Dulce reduce excesul de androgeni, hormoni care favorizează apariția acneei hormonale, dar și reface echilibrul hormonal în cazul persoanelor adulte cu acnee.

Extractul de Zinc reduce erupțiile acneice, roșeața și iritația și redă un aspect curat tenului.

Extractul de Dovleac reduce cearcănele și liniile fine, semnele premature de îmbătrânită, dar și cicatricile cauzate de acnee, hiperpigmentaţia sau petele de soare.

Solutii naturale complete pentru orice tip de acnee! AcnePrim

AcnePrim este un produs cu o formulă complexă formată din 19 extracte naturale intense dedicate pentru curățarea tenului de acnee. AcnePrim se recomandă pentru reglarea în mod natural a problemelor de piele de natură bacteriană sau hormonală.

Beneficii AcnePrim:

 • Curăță tenul de acnee
 • Reglează secreția de sebum
 • Protejează pielea de leziuni sau cicatrice
 • Are efect antibacterian
 • Susține funcțiile de detoxifiere hepatică
 • Întărește sistemul imunitar
 • Are efect de întinerire

 

AcnePrim se poate folosi ca adjuvant pentru mai multe tipuri de acnee: acnee vulgara, acnee bacteriana, acnee seboreica, acnee juvenila sau acnee de cauze hormonale.

AcnePrim este disponibil sub formă de capsule care se administrează oral, în cure de până la 3 luni, 2-3 capsule/zi.

AcnePrim se poate achiziționa la un preț avantajos de pe shop-ul nostru online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste și farmacii partenere.