Smoohie-urile verzi au devenit din ce în ce mai populare în zilele noastre, datorită multitudinii de beneficii pe care le oferă organismului.

Consumat la micul dejun, un pahar de smoothie îți oferă necesarul zilnic de nutrienți, de care organismul tău are nevoie pentru a se menține în formă bună toată ziua.

Smoothie-urile sunt o alegere potrivită în special pentru persoanele care consumă în mod regulat proteină animală sau au obiceiuri alimentare mai puțin sănătoase.

Am pregătit pentru tine 5 rețete de smoothie-uri delicioase, pline de vitamine și nutrienți.

1. Smoothie cu piersici și lapte de cocos

 

 

Într-un blender se mixează spanacul și laptele de cocos, până se obține o consistență cremoasă, apoi se adaugă și celelalte ingrediente și se mixează în continuare. Capsula de Afa Stem Complex se desface și doar conținutul ei se adaugă în smoothie.

Laptele de cocos îi oferă acestui smoothie o consistență cremoasă și bogată, iar feliile de portocală îi oferă un plus de vitamina C, care mai mult intensifică aroma de piersici.

2. Smoothie verde cu proteină

 

Toate ingredientele se mixează în blender până se obține o consistență cremoasă. Capsula de Chlorella se desface și doar conținutul ei se adaugă în smoothie.

Acest smoothie are conținutul nutritiv al unei mese principale. Semințele de cânepă sunt o sursă foarte bogată de proteină, precum și acizi grași omega 3-6-9.

3. Smoothie verde energizant

 

Toate ingredientele se mixează în blender până se obține o consistență cremoasă. Capsula de Chlorella se desface și doar conținutul ei se adaugă în smoothie.

4. Smoothie cu căpșuni și ghimbir

Se mixează în blender laptele de migdale și spanacul până se obține o consistență cremoasă, apoi se adaugă și celelalte ingrediente și se mixează în continuare. Capsula de Afa Stem Complex se desface și doar conținutul ei se adaugă în smoothie.

Laptele de migdale și banana îi conferă acestui smoothie o consistență cremoasă și fină.

5. Smoothie cu ananas și spanac

Toate ingredientele se mixează în blender până se obține o consistență cremoasă. Capsula de Curcumin95 C3 complex se desface și doar conținutul ei se adaugă în smoothie.