Crezi că te poți pregăti pentru vară, slăbind sănătos, în mai puțin de 3 luni, cu doar 1 Leu pe zi? Noi îți spunem că se poate!

Uită de rețetele costisitoare sau de medicamentele de sinteză care îți pot afecta sănătatea atunci când încerci să slăbești. Acum, la Herbagtica, poți beneficia de un pachet complet, 100% natural, la un preț special: Cicoare Extract + Detox Suplu + Aloe Ferox, la 69,99 lei.

Cura pe care ți-o propunem durează 70 de zile, iar tratametul este foarte ușor de urmat. Se administrează o capsulă de Cicoare Extract dimineața, una de Detox Suplu la prânz și una de Aloe Ferox seara. Simplu, nu-i așa?

Cicoare Extract este produsul care reduce apetitul alimentar și te scapă de pofta de dulciuri, fără ca tu să te înfometezi și să îți privezi organismul de hrana de care are nevoie. În plus, cicoarea este un hepatoprotector, imunostimulent și imunomodulator, scăzând nivelul trigliceridelor și al colesterolului negativ (LDL).

Detox Suplu constribuie la stimularea activității glandei tiroide, menține greutatea corporală normală și detoxifiază organismul. De asemenea, acesta ajută la arderea mai intensă a caloriilor, scade pofta de mâncare, blochează absorbția grăsimilor saturate și reglează activitatea gonadelor.

Cel de-al treilea produs din acest pachet, Aloe Ferox, detoxifiază organismul, mărește rata metabolismului, inhibă apetitul, îmbunătățește funcțiile sistemului digestiv și menține sănătatea pielii prin stimularea producției de colagen.

Mai multe informații despre produsele din acest pachet găsești la următorul link: http://herbagetica.ro/produse-de-sl-1/slabeste-1leu-pezi.html

Iar pentru ca rezultatele să se vadă rapid și să fie de durată, recomandarea noastră este să adopți un regim alimentar sănătos și să faci puțină mișcare în fiecare zi (mers pe jos, mers cu bicicleta, alergat etc.).

Încearcă  și tu pachetul “Slăbește cu 1 LEU pe zi” și scrie-ne despre rezultatele produselor!

BannerWeb_FacebookAD_1200x628px_1lleupezi