vitamine, vitamina c, vitamina c foarte, immunity stem, astragalus, raceala, gripa, covid, covid-19, vitalitate, sistem imunitar puternic, viroze

lectura de 2 minute

 După o vară intensă în care organismul nostru a fost supus multor evenimente, unui stil de viață mai alert, apropierea toamnei înseamnă, de asemenea, și vulnerabilizarea corpului. De aceea, susținerea acestuia prin suplimentele naturale Herbagetica, ajută la o tranziție mai ușoară.

 Imunitatea este capacitatea organismului de a se apăra în fața agenților patogeni – viruși, bacterii, toxine, paraziți. Sistemul imunitar detectează agenții patogeni, îi distruge și memorează antigenul pentru a putea reacționa și data viitoare cand îl va întâlni.

 Este momentul să avem grijă de sănătatea sistemului imunitar!

sistem imunitar puternic

Suplimentele Herbagetica, ajutorul tău de nădejde

 Echipa Herbagetica vine către voi cu extracte premium, 100% naturale și sigure, care stimulează apărarea imunologică naturală.

 Immunity STEM Herbagetica se recomandă în caz de deficiențe imunitare, preventiv pentru apărarea organismului în sezonul rece sau pentru a-l susține pe durata convalescenței.

 Extractul de Astragalus este folosit încă din antichitate, datorită multiplelor efecte benefice pe care le are asupra unui organism afectat de boală.

 Extractul standardizat Astragalus Herbagetica combate oboseala, alergiile, inclusiv răceala sau gripa. Studiile clinice demonstrează că Astragalus contribuie la eliminarea bacteriilor și a virusurilor prin a stimula sistemul imunitar să lupte împotriva acestora. 

 Vitamina C Forte ajutorul de nădejde al organismului, este prezentă pentru a susține refacerea acestuia și păstrării vitalității întregului corp. Extrasă din surse 100% naturale, aceasta este absorbită de organism, fără a consuma din resursele proprii pentru a o procesa, așa cum este cazul vitaminei C de sinteză.

sistem imunitar puternic, immunity stem, astragalus, vitamina c forte

Începe rutina ta zilnică de sănătate chiar azi! Întărește-ți sistemul imunitar!

 Corpurile noastre sunt ca niște bureți care absorb tot ceea ce noi le oferim zi de zi. Stresul, emoțiile puternice, evenimentele la care participăm, impactează modul în care organismul nostru funcționează.

 De aceea, este important să ne susținem corpul pentru a trece mai ușor prin viroze și gripe, deficiențe imunitare sau perioade de stres prelungit, care slăbesc imunitatea organismului. Extractele premium Herbagetica vin în ajutorul vostru, pentru a vă începe rutina zilnică de sănătate chiar acum!

sistem imunitar puternic, immunity stem, astragalus, vitamina c forte