Câte tipuri de diete ai încercat? Cât de mult te-ai abținut de la mâncărurile favorite? Câte ore ai petrecut la sală? Ai făcut toate acestea și tot nu ești mulțumită de rezultate? Cu siguranță nu ești singura.  De multe ori, soluțiile convenționale pentru scăderea în greutate nu funcționează la fel de bine pentru toată lumea. Organismul tău poate are nevoie de un ajutor în plus pentru a scăpa de acele kilograme nedorite. Din fericire, există produse pentru slăbire naturală ușor accesibile și ușor de folosit pe care le poți integra în dieta ta pentru a obține silueta mult visată.

Pentru că ținem ca tu să ajungi la rezultatele dorite, găsești cele mai căutate produse Herbagetica pentru slăbit în pachetul „Slăbește cu 1 leu/zi”.

pachet slabeste cu 1 leu

Tratament slăbire naturală

Pachetul format din 3 produse, Cicoare Extract, Detox Suplu și Aloe Ferox, este un tratament pentru slăbire ușor de urmat: se ia o capsulă de Cicoare Extract dimineața, în timpul mesei, una de Detox Suplu la prânz și una de Aloe Ferox seara.

Iată cum funcționează cele 3 produse pentru silueta ta de vis:

Cicoare Extract

Extractul de Cicoare acționează direct asupra grelinei, hormon care stimulează pofta de mâncare și declanșează senzația de foame. Extractul inhibă secreția de grelină și stimulează producția de leptină, hormonul care dă starea de sațietate.

Din acest motiv Cicoarea este folosită și pentru combaterea efectului YO-YO (creșterea puternică în greutate după o cură de slăbire), care apare pe fondul hipersecreției de grelină din timpul curelor de înfometare. În plus, Cicoarea are un efect depurativ remarcabil, eliminând toxinele din organism.

Detox Suplu

Principalul ingredient care stă la baza acestui produs este alga brună Kelp (Fucus vesiculosus). Studiile științifice arată că această algă detoxifică organismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:

  • Intensifică activitate metabolismului și contribuie eficient la arderea caloriilor
  • Scade pofta de mâncare stimulând senzația de sațietate
  • Împiedică depunerile de grăsime în organism
  • Previne formarea țesutului adipos

Aloe Ferox

Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic şi de complex, încât este folosit cu succes pentru mai multe afecțiuni medicale, de la boli degenerative la curele de slăbit.

Are o eficienţă fenomenală pentru scăderea în greutate, acţionând pe 4 căi simultan:

  • Este un detoxifiant puternic și contribuie la scăderea masivă în greutate într-un timp foarte scurt
  • Măreşte rata metabolismului, ceea ce declanșează arderea caloriilor
  • Inhibă apetitul alimentar
  • Creşte producţia de colagen și oferă elasticitate pielii

Sfatul nostru este să combini acest tratament cu o alimentație sănătoasă și să faci mișcare în fiecare zi (mers pe jos, mers cu bicicleta, alergat etc.). Silueta ta de vis este mai aproape decât crezi!