În căutarea disperată a “siluetei perfecte”, multe dintre noi ne abatem de la un stil de viaţă sănătos şi adoptăm tehnica înfometării. Înfometarea nu numai că îţi crează o stare de disconfort, însă îţi dereglează organismul, îţi afectează sănătatea, poţi suferi de depresie şi toate acestea fără a ajunge la rezultatele dorite. Deci, tehnica înfometării este total GREŞITĂ!

Acea “siluetă perfectă” există pentru fiecare femeie în parte şi poate fi dobândită prin multă determinare, stăpânire de sine, o dietă echilibrată şi puţină mişcare. Iată câteva principii de bază care te vor ajuta să întocmeşti planul de bătaie perfect împotriva acelor câteva kilograme în plus.

  1. Fii optimistă! Ai încredere în tine şi în puterea ta de a duce această luptă la bun sfârşit. Gândeşte-te că o să ajungi să ai acea siluetă pe care o doreşti. Gândeşte-te la satisfacţia pe care o vei avea în acel moment. Gândeşte-te la toate lucrurile pe care nu le-ai putut face doar pentru că “aveai acele kilograme în plus”.
  2. Mesele mici şi dese, cheia marilor succese. Nu contează doar calitatea, ci şi cantitatea mâncării e care o consumăm. Este foarte importantă, de asemenea, frecvenţa meselor Atunci când mâncăm porţii mici şi dese, mărim rata metabolică, arderile se intensifică, iar organismul nu are timp să “lenevească”.
  3. Nu recurge la practici draconice. Este foarte important să nu sistezi totul deodată. Dacă până acum mâncai 5 felii de pâine pe zi, încearcă treptat să reduci din această cantitate, câte o felie. Organismul nu va înţelege ce se întâmplă în cazul în care vei renunţa la toate obiceiurile tale, fapt pentru care te vei simţi tristă, dezamăgită, vei simţi că nu ai puterea să reuşeşti, iar în faţa primei ciocolate vei fi tentată să renunţi la această luptă.
  4. Sportul nu este opţional. “Sunt foarte obosită astăzi”, “Nu am timp”, “Nu am bani”, “Nu am unde” sunt doar pretexte în spatele cărora ne ascundem pentru a putea avea ceva mai mult timp de lenevit. Ia-ţi inima în dinţi, îmbracă echipamentul de sport pe care l-ai uitat undeva în spatele dulapului, ia-ţi adidaşii în picioare şi mergi prin parc, aleargă pe un teren de sport, mergi cu bicicletă, urcă pe munte… Sunt nenumărate activităţi pe care le poţi face de cel puţin 3 ori pe săptămână. Cu timul sportul va face parte din rutina ta zilnică.
  5. Hidratează-te. Poate că nu ai realizat, însă adesea creierul uman confundă senzaţia de sete cu cea de foame. Astfel se explică faptul că mai mereu avem acea dorinţă nebună de a “ronţăi” ceva. Bea acei doi litrii de apă despre care tot auzi că se discută peste tot. Organismul îţi va fi recunoscător.

Pare simplu, aşa-i? Dar ce ai spune dacă alături de tine în acesta luptă crâncenă ai avea şi un aliat care să-ţi facă treaba mai uşoară şi care să te ducă într-un timp cât mai scurt aproape de obiectivul mult visat? Micul tău aliat, Aloe Ferox de la Herbagetica, va trebui să se regăsească în poşeta ta pe tot parcursul acestei “lupte”, ba chiar şi după.

Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic şi de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire. Are o eficienţă fenomenală pentru scăderea în greutate, acţionând pe 4 căi simultan. Este un detoxifiant puternic, printre cele mai puternice din lume, ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt. Măreşte rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea caloriilor de către organism. Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică. Creşte producţia de colagen din organism, dând elasticitate pielii şi ajutându-ne să nu arătăm, inestetic, ca şi cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.