siliciu, siliciu organic, siliciul, frumusete, colagen, coada calului, piele frumoasa, piele sanatoasa, unghii sanatoase, unghii frumoase, par sanatos, par frumos, sistem urinar, circulatie sanatoasa, regenerare tesuturi, asimilare calciu, tesut osos, stres, stres oxidativ

lectura de 2 minute

Siliciu este un mineral esențial pentru sinteza colagenului și a elastinei, fiind important pentru sănătatea țesuturilor conjunctive, a oaselor, cartilajelor, tendoanelor și articulațiilor. Colagenul acționează ca o schelă, oferind suport țesuturilor, în timp ce elastina oferă elasticitate țesuturilor, pielii, părului și vaselor de sânge.

Siliciul Organic, Siliciu Organic, Siliciu

Siliciul contribuie la vindecarea rănilor

  La naştere, avem o cantitate foarte mare de Siliciu în organism şi cantităţi relativ reduse de Calciu. Apoi, cu cât înaintăm în vârstă, cu atât cantitatea de Siliciu din organism scade, în timp ce cantitatea de Calciu creşte. Datorită acestei cantităţi mărite de Siliciu din organism, rănile unui copil se vindecă mult mai rapid decât cele ale unui adult.

Siliciul Organic, Siliciu Organic, Siliciu

  Organismul uman are capacitatea de a asimila doar Siliciul aflat în forma organică, însă acesta este tot mai greu de găsit în hrana chimizată şi rafinată a omului modern. 

Privarea de siliciu organic duce la îmbătrânirea prematură a organismului

  Privarea de Siliciu Organic duce, în timp, la apariţia unor tulburări şi afecţiuni, cum ar fi incapacitatea organismului de a asimila Calciul, Fosforul şi Magneziul.

  Apoi, cea care are de suferit este pielea, devenind uscată şi îmbătrânind prematur, pierzându-şi elasticitatea. Aceasta devine predispusă la boli cum ar fi:

           Siliciul Organic, Siliciu Organic, Siliciu  psoriazisul;

           Siliciul Organic, Siliciu Organic, Siliciu  acneea;

           Siliciul Organic, Siliciu Organic, Siliciu  eczema alergică.

  Rând pe rând, părul, unghiile, oasele şi articulaţiile sunt slăbite şi devin vulnerabile la boli din cauza lipsei de Siliciu din corp.

  În ultima instanţă, apar bolile cardiovasculare şi cele ale aparatului respirator (bronşită, astm).

Suplimentele naturale, sursa sigură de Siliciu Organic

  Cel mai bun mod de a primi o cantitate esențială o reprezintă alimentele bogate în acest mineral. Din păcate, cel mai adesea siliciul prezent în mâncare nu este asimilat de organism, iar suplimentarea cu Siliciu Organic devine necesară.

  Extractul standardizat Siliciu Organic extras din Coada-calului este cea mai importantă sursă de Siliciu, împiedicând îmbătrânirea prematură a pielii și contribuind la menținerea elasticității acesteia, a sănătății părului, unghiilor, oaselor şi articulaţiilor.

  Susține și tu bunăstarea corpului tău prin consumul de extracte standardizate Herbagetica, iar acesta îți va mulțumi la rândul său, oferindu-ți suportul de care ai nevoie, pentru a excela zi de zi, fără excepție!

Siliciul Organic, Siliciu Organic, Siliciu