Un păr frumos și sănătos este o carte de vizită pentru orice femeie care se respectă. Deși multe femei apelează la servicii profesionale pentru a avea o podoabă capilară de invidiat, nu trebuie să neglijăm metodele mai puțin costisitoare de îngrijire a părului.

Sănătatea părului depinde foarte mult de alimentația zilnică. Nu întâmplător părul își pierde din vitalitate și strălucire atunci când o persoană consumă doar alimente sărace în nutrienți. Este de preferat să introducem în alimentația zilnică alimente bogate în grăsimi sănătoase, precum avocado, nuci, ulei de măsline, fructe și legume proaspete.

Calitatea părului nu depinde numai de consumul de alimente bogate în nutrienți, ci și de evitarea celor dăunătoare. Printre acestea se numără zahărul și alcoolul, care reduce absorția de zinc și vitaminele B și C. Mai mult, alimentația neadecvată încarcă organismul de toxine, acestea având repercusiuni negative asupra întregului organism.

Pentru a obține un păr sănătos și plin de vitalitate nu trebuie să neglijăm alimentele bogate în proteine, vitaminele  A, E, C, și H (biotină) și minerale, precum siliciu, sulf și zinc.

Siliciul este considerat mineralul frumuseții. Efectele sale asupra organismului sunt foarte puternice, fiind considerat unul dintre cele mai eficiente remedii pentru regenerare si întinerire.

Tinerețea pielii, vitalitatea firelor de păr și a unghiilor , sănătatea smalțului dinților sunt determinate de prezența acestui mineral, care contribuie și la asimilarea și fixarea magneziului și a calciului în organism.

Tratamentele cu suplimente de siliciu organic au efecte remarcabile în curele de reîntinerire, îmbunătățind considerabil aspectul părului, al unghiilor și al pielii.

Siliciul Organic de la Herbagetica stimulează producţia de colagen care este foarte importantă pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii părului, a pielii şi a unghiilor. Extractul de Coada-Calului în care se regăseşte Siliciul Organic împiedică îmbătrânirea prematură a pielii şi contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

Fii naturală și definește-ți propriul tău standard de frumusețe!

http://herbagetica.ro/siliciu-organic-70.html