Cu toții avem anumite vicii și obiceiuri mai mult sau mai puțin sănătoase, la care renunțăm cu greu. Dar de cele mai multe ori, acestea se transformă în dependențe care ne pot afecta viața și organismul.

Una dintre cele mai comune dependențe cu care se confruntă o mare parte din populație este fumatul. Cu toate că la prima vedere nu pare a fi vorba despre nimic grav, pericolele la care te expui dacă ești fumător sunt mai mari decât crezi.

Fumatul și dependența de nicotină

Conform unui studiu realizat în 2011 de Agenția Națională Antidrog și cuprins în Raportul Național privind situația drogurilor în Romania,15% dintre decesele de pe teritoriul țării noastre sunt cauzate de fumat: 24% în cazul bărbaților și 6% în cazul femeilor. Mortalitatea prin cancer pulmonar, boala despre care 98,3% dintre adulții români știu că este provocată de fumat, aproape s-a triplat în ultimii 25 de ani.

Cu toate că cifrele sunt îngrijorătoare, renunțarea la fumat este o decizie greu de menținut, de vină fiind nicotina. Nicotina este un drog care se găsește în mod natural în tutun și care creeaza dependență la fel ca heroina și cocaina. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai adictive și mai toxice substanțe de pe pământ. O picatură de nicotină pură poate omorî mai multe persoane. Una din trei persoane care experimentează o dată fumatul sau mestecatul de tutun, devine dependentă.

De ce să renunți la fumat

Fumatul pe termen lung supune organismul tău la numeroase riscuri de apariție a unor boli grave și uneori chiar fatale. Printre cele mai dese efecte adverse și riscuri ale fumatului se numără:

Stop-Smoking-Life-Coaching

– riscul crescut pentru boli pulmonare

– pancreas afectat

– piele și dinți galbeni

– risc ridicat de osteoporoză

– boli coronariene (ale inimii)

– boli de stomac

Beneficiile renunțării la fumat

Având în vedere riscurile la care se supune un fumător, beneficiile în urma renunțării la fumat sunt enorme:

– riscurile de boli pulmonare, coronariene sau accidente vasculare se reduc considerabil

– calitatea vietii se îmbunătățește

– pielea și dinții scapă de nuanțele gălbui dobândite în urma fumatului

– nivelul de monoxid de carbon din sânge se normalizează

– oboseala și respirația grea se ameliorează

– crește rezistența la efort

– se reduc cheltuielile

Sperăm că te-am convins că este mai bine să renunți la fumat cât mai repede! Dar știm că nu este deloc ușor, de aceea îți prezentăm un produs care te va ajuta să îți îndeplinești scopul: Happy Vibe!

Happy Vibe este un produs 100% natural, al cărui principal efect este să micșoreze dependența de nicotină și alcool. În plus, te va ajuta să rămâi determinat și să elimini stresul și stările de anxietate și iritabilitate care apar în urma eliminării nicotinei din organism!

Dacă te hotărăști să accepți îndemnul nostru luna aceasta, avem și o ofertă de nerefuzat: Happy Vibe 2+1 Gratis, pentru un  tratament complet de 3 luni.

Nu mai sta pe gânduri și renunță la dependență într-un mod natural și sănătos. Știm că o să reușești, de aceea te rugăm să ne povestești și nouă experiența ta!

🙂