Dureri de genunchi, articulare, dar și alte complicații ce duc către intervenții chirurgicale par a fi probleme cu care se confruntă cei din generația a treia. Dar dacă v-am spune că nu este așa, din păcate? Artrita, osteoartrita, poliartrita reumatoidă reprezintă afecțiuni ale articulațiilor, afecțiuni ce sunt tot mai des întâlnite, indiferent de sex sau vârstă.

Statisticile arată că…

La nivel mondial peste 150 de milioane de oameni suferă de diverse forme de artrită, cea mai frecventă fiind osteoartrita. Femeile cu vârste între 20 şi 50 de ani sunt cele mai expuse riscurilor de apariţie a acestei boli, în proporţie de 25%. Poliartrita reumatoidă afectează peste 21 de milioane de oameni din întreaga lume, dintre care 3 milioane numai în Europa. Această afecţiune este întâlnită de două ori mai frecvent la femei, putând scurta durata de viaţă a pacienţilor cu 3 până la 7 ani.

Remedii? O viață activă bazată pe multă mișcare, dar și preîntâmpinarea afecțiunilor prin remedii 100% naturiste. Artro Curcumin95 reprezintă alegerea ideală în următoarele afecțiuni:

 • artrită reumatoidă
 • afecţiuni reumatismale
 • reumatism degenerativ
 • osteoartrită
 • tendinită
 • sport de performanță
 • luxații, fracturi

Care este rolul Artro Curcumin95?

 • reconstituie ţesuturile cartilaginoase
 • redă mobilitatea articulaţiilor
 • reface articulaţiile după efort
 • calmeazp durerea
 • antioxidare
 • detoxifiere
 • susţinere rolul antireumatic în organism

Compoziţia unică, intensă cu 7 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante specializate alcătuiește acest produs 100% natural:

Boswellia serrata Boswellia este un arbore ce se găseşte în India, Nordul Africii, dar şi în Orientul Mijlociu. Extractul de Boswellia este benefic pentru cartilaje şi articulaţii, redându-le mobilitatea şi diminuând sensibilitatea dureroasă.

Gheara-Diavolului (Harpagophytum procumbens)  Extractul de Gheara-diavolului este recunoscut pentru acţiunea puternică de reducere a durerii de la nivelul oaselor și articulațiilor printr-un răspuns specific de mobilizare a resurselor naturale pe care le are organismul. Sub formă de extract, are o acţiune mai puternică faţă de administrarea pulberii simple, datorită concentraţiilor mari de substanţe active.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa)  Prin proprietățiile sale antiinflamatorii acest extract este foarte eficient în combatera artritei reumatoide si a bolilor reumatismale.

Salcie Albă (Salix alba) – Salcia, supranumită şi “aspirina vegetală”, datorită proprietăţilor antiinflamatoare şi analgezice, acționează eficient în tratarea naturală a durerilor de cap, nevralgiilor, durerilor articulare, durerilor musculare şi reumatismului.

Cartilaj de Rechin – Cartilajul de Rechin, datorită compoziţiei sale (celule, apă, matrice), este unul dintre cele mai eficiente adjuvante pentru reducerea durerilor articulare și a refacerii mobilității.

Gheara-mâţei (Uncaria tomentosa) – Scoarţa acesteia este folosită de secole de către popoarele din America de Sud pentru a trata artrita, inflamaţiile şi ulcerul stomacal.

Zeolit – Aceasta este un mineral ce poate fi folosit pe termen lung atât ca prevenţie, cât şi ca tratament cu beneficii deosebite în detoxifiere și chelarea metalelor grele.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină – Piperina potenţează efectul Curcumin95 C3 complexului asigurându-i biodisponibilitate de peste 2000%.

Articulații sănătoase și o mobilitate crescută sunt elementele-cheie pentru o viață activă!

 

Artro-C95