A venit primăvara de 1 lună și nu ai dat încă kilogramele dorite jos? Ghici ce: e aproape firesc și un fenomen obișnuit pentru foarte multă lume. Important este să nu disperi și în primul rând să te gândești la sănătatea ta! Sănătatea o putem menține și dobândi printr-o alimentație echilibrată, printr-un consum cel mult moderat de alcool și tutun, și prin urmarea unui program regulat de exerciții fizice. De restul se ocupă Herbagetica!

Cel mai important de știut și reținut este faptul că orice cură de slăbit, orice program intens de exerciții fizice, sau o combinație din ambele, trebuie susținută cu un organism cât mai “curat”. Asta se traduce în eliminarea toxinelor și chimicalelor din corp prin procesul de detoxifiere.

Detoxifierea este un proces complex, care ar trebui să includă cele două părţi în mod egal: detoxifierea corpului fizic şi detoxifierea minţii şi a emoţiilor. Detoxifierea fizică fără detoxifierea psihoemoţională nu este la fel de eficientă, deoarece gândurile negative, emoţiile precum furia, tristeţea, frica obsesivă, pot genera toxine care în timp să încarce organismul şi să perturbe funcţionarea lui armonioasă.

Deşi, în condiţii normale, organismul este capabil să se cureţe singur, creşterea nivelului de stres, lipsa exerciţiilor fizice, constipaţia, dieta necorespunzătoare şi stilul de viaţă nesănătos, ca să nu mai vorbim de creşterea toxinelor din mediu pot pune mare presiune asupra organismului. Şi cum nu poţi evita în totalitate toxinele, este important să-ţi ajuţi corpul.

Herbagetica este mereu aici ca să te ajute în clădirea unui stil de viață cât mai sănătos, prin produse cu ingrediente 100% naturale cu extracte standardizate. De aceea îți recomandăm următoarele adjuvante pentru a începe corect o cură de detoxifiere și mai apoi pentru a putea să-ți însușești prin aceasta propriul stil corect.

Vei începe cu pachetul Aloe Ferox + Detox Suplu + Siliciu Organic care îți va începe pocesul de detoxifiere și slăbire.

Aloe Ferox numită şi Aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe. Important este că Aloe Ferox te va ajuta la curățarea colonului și drenarea limfatică, cele mai importante aspecte ale unei detoxifieri.

Detox Suplu, a cărui principal ingredient este o algă brună numită KELP (Fucus vesiculosus), considerat suplimentul ideal pentru slăbitul constant şi sigur, este aliatul tău principal în arderea caloriilor și scăderea poftei de mâncare. Fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa blochează absorbția grăsimilor saturate.

Siliciul Organic stimulează producţia de colagen care este foarte importantă pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii părului, a pielii şi a unghiilor. Extractul de Coada-Calului în care se regăseşte Siliciul Organic împiedică îmbătrânirea prematură a pielii şi contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

Știm că slăbitul nu e chiar atât de ușor precum pare. Nu dispariția kilogramelor e problema, ci dispariția energiei și slăbirea imunității. De aceea, după procesul de 30 de zile al detoxifierii îți venim în ajutor cu Chlorella. O altă algă verde-albastră care stimulează creșterea, dezvoltarea și reînnoirea constantă a celulelor normale și a țesuturilor organismului uman. De asemenea ea te va ajuta în reglarea colesterolului și glicemiei.

Ultimul pas: revitalizarea organismului cu mineralele necesare. Iar aici întră în scenă unul dintre cele mai complexe produse Herbagetica: Afa Stem Complex. Cu un complex de 3 alge verzi-albastre (Alga AFA, Spirulina şi Chlorella) Afa Stem Complex stimulează rezistența organismului față de stresul psihic, fizic, oxidativ, îmbunătățește sistemul imunitar și regenerează celulele organismului constant.

Nu uita:

  • Propune-ți obiective realizabile pe termen scurt și mediu,
  • Susține o activitate de mișcare,
  • Consumă fructe, legume și mai puține grăsimi saturate și produse procesate,
  • Fă din Herbagetica aliatul tău numărul 1.